פורסם 2004 באוקטובר 821 שנים היי לכולם! אני דיי חדש פה ומודינג בישבילי גם דיי חדש אבל כבר עשיתי כמה שטויות על המארז עשיתי חיתוך Xבסיגנון Thermaltake בניתי פאן באס ועשיתי כבלים יפיפיים אז יש לי שתי שאלות... האחת היא מה גודל ה Potentiometer שאני צריך עם אני צריך לעשות אותו שיעביר בין 12V ל 6V (זה המינימום של המאוורים הג'נאריים היום עם אני לא טועה) והשניה היא - האם יש למישהו מושג איך אפשר לחבר מסך LCD של פלאפון????? אני פשוט נדהמתי לגלות אחרי שקיבלתי שתיים מחבר שיש לו סוג של לוח שקוף שעליו נמצאים 9 חיבורים שקופים בכל מקרה עם לא ימצא פתרון אני יצטרך להזמין מסך מEbay... דרך אגב - יותר שווה להזמין לדים מEbay מאשר לקנות בארץ סגרתי עסקה של 50 לדים כחולים 5000 MCD בגודל 5mm במחיר של 2.99 $ ומשלוח לא יעלה לי יותר מ10 $ אז ... שווה
פורסם 2004 באוקטובר 821 שנים 50 לדים כחולים ב3 דולר?בטוח שהוא לא עובד עליך?טוב...בקשר למסך של הפלאפון,אני לא חושב שתצליח לחבר אותואבל אפשר להזמין מסכי LCD למחשב מאריהב - arihav.comלמה צריך להרחיק עד ebay?ובקשר לפונציומטר,אני לא בטוח,אבל אתה תצטרך כנראה פונציומטר של 1Wממה שהבנתי,ולפי מה שאומרים בפורום,קשה למצוא כאלה בארץ...עדיף לך להיכנס לכאן ולהשתמש במעגל שphoenixBoy עשה:http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=70957.10(לבניית ראובאס עם 4 מאוררים,אבל פשוט תבנה למאורר אחד או כמה שאתה רוצה)
פורסם 2004 באוקטובר 821 שנים מחבר אני לא צוחקבEbay אפשר למצוא הכל למי שמכירבכל מקרה המוכר שלי הוא מHonkKong אני לא מתאר לעצמי בכמה הוא קונה....
פורסם 2004 באוקטובר 821 שנים פוטנציומטר מתאים אתה לא תמצא כי אתה צריך פוטנציומטר של לפחות 2 וואט ולא ניתן למצוא אחד כזה.לכן תסתכל על המדריך שיש בעמוד 2 בץ'ראד של תחרות המדריכים.
פורסם 2004 באוקטובר 821 שנים מחבר קראתי את המדריך אבל אין לי אפילו את הידע הבסיסי באלקטרוניקה ( :'(.....) לכן כמה שאלות לי אליך - 1 - מה עושה הרכיב LM317 2 - מה עושים הקבלים????? זהו
פורסם 2004 באוקטובר 821 שנים קראתי את המדריך אבל אין לי אפילו את הידע הבסיסי באלקטרוניקה ( :'(.....) לכן כמה שאלות לי אליך - 1 - מה עושה הרכיב LM317 2 - מה עושים הקבלים????? זהו LM317-מייצב מתח קבל- אוגר מתח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.