פורסם 2004 באוקטובר 821 שנים אין לי הרבה מה להגיד על זה, אז הנה התמונות:(בתמונה של החלון שמתי דף נייר לבן מתחת כדי שתוכלו לראות יותר ברור את החריטה)[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 באוקטובר 821 שנים מחבר זה מארז של Tt לא זוכר איזה, נראה לי XaserII. בפאנל הקדמי שלו נחרטה אות סינית.ובצד הימני של המארז נעשה חלון קטן עם חריטה.
פורסם 2004 באוקטובר 821 שנים גם אני לא רואה חלון..נראה לי זה עתידי החלון!תפרט מה אתה צריך או מה עשית בדיוק
פורסם 2004 באוקטובר 821 שנים מחבר או קיי, כנראה בגלל ששמתי שם דף חלק זה לא נראה כמו חלון אלה סתם ציור.[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 באוקטובר 821 שנים יא עיוורים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!לא רואים כל כך אבל יש שם חלון וחיתוך מעולה!והוא שם מאחורה דף לבן אם אתם לא רואים...
פורסם 2004 באוקטובר 821 שנים יא עיוורים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!לא רואים כל כך אבל יש שם חלון וחיתוך מעולה!והוא שם מאחורה דף לבן אם אתם לא רואים...תרגיע לא ממש רואים...
פורסם 2004 באוקטובר 821 שנים פשששש עבודה יפה. אה by the way :kopfpatsch: :kopfpatsch: כמה קשה להבין שהוא שם את הנייר כדי שיראו את החריטה יותר טוב :
פורסם 2004 באוקטובר 821 שנים בסדר אולי אתם רואים ואולי אני עיוור מה לעשותאבל בהתחלה זה היה נראה לי כאילו הוא הדביק נייר שם...שכחו מזה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.