פורסם 2002 במאי 2823 שנים עידקנתי את הביוס והמחשב מסרב לעלות לWINלפי מה שהבנתי צריך לעשת DUAL BIOSמה זה איך עושים את זה והאים בכול ביוס יש את זה או שזה תוכנהנ.בשמרתי את הביוס הקודם בדיסקט אבל הדיסקט הלך
פורסם 2002 במאי 2823 שנים מחבר כן הכול עולה חוץ מה WIN הוא ניתקע בלוגו ניסיתי הכול החל מ החלפת הר דיסק עד החלפת כרטיס מסך ושניסיתי להחליף זיכרון לסוג אחר הוא לא עלה בכלל אבל הזכרונות האלה ושלי טובים נישיתי אותם במחשבים אחרים
פורסם 2002 במאי 2823 שנים Dual Bios קיים בלוחות החדשים של Gigabyte .... אני חושב שאין את זה ב PC-Partner
פורסם 2002 במאי 2823 שנים אחי כנס לביוס ותעשה ככה!תחפש שורה של interrupt modeזה צריך להיות על apicעם זה על pic תשנה את זה לapic והכל צריך להסתדר!
פורסם 2002 במאי 2823 שנים תנסה למצוא את הביוס המקורי ... או אולי ה Backup שנוצר לפני ה Flash , עם נוצר בכלל ...ואז דרך Startup Disk להיכנס למצב דוס ולהחזיר הכל לקדמותו .
פורסם 2002 במאי 2823 שנים חפש באתר - אינטרנט (כמובן תלך לחבר או לאחיך ותתחבר לאינטרנט ) ותחפש גירסא אחרת של עידכון .
פורסם 2002 במאי 2923 שנים עם אני לא טועה ה flash צריך לעסות backup על המחשב שלך איפשהו ! :-/ בעורף.. הוא תפוס לי ... תנסה אתה לעבור חודשיים עם HS/F במשקל קילו על הסוקט.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.