פורסם 2004 באוקטובר 821 שנים אני עומד להזמין מאיזה אתר כמה מוצרים מארה"בהם שולחים בפדקס....עכשיו השאלות שלי הן כאלה:1. מה הסיכוי שהחבילה תתפס ואני אצטרך לשלם מכס?2. כמה אחוזים מסכום הקנייה זה מכס?3. מה הסכום שעד אליו אני יכול לקנות בלי לדאוג גם אם יתפסו את המשלוח?
פורסם 2004 באוקטובר 821 שנים על חבילות בשווי של עד 50 דולר אתה לא משלם כלום, לא מכס ולא מע"מ. החבילה מגיעה ישר אליך בדואר.על חבילות ששוות יותר, אתה משלם - בהתאם לסוג המוצרים. על רוב הדברים יש רק מע"מ (17%). אין כאן עניין של "יתפס",אלא אם אתה שולח לארץ סמים. כל חבילה שהשווי שלה גדול מ50 דולר, מיד נעצרת במכס ואתה צריך לשלם את שיעור המכס (בסניף דואר)בשביל לשחרר אותה.
פורסם 2004 באוקטובר 821 שנים זה לא שהחבילה תתפס במכס או שאתה תיתפס במכס אלא פד אקס תיתפס במכס ותאבד את הרשיון שלה
פורסם 2004 באוקטובר 821 שנים זה לא שהחבילה תתפס במכס או שאתה תיתפס במכס אלא פד אקס תיתפס במכס ותאבד את הרשיון שלה לא, לא. אין כאן להתפס. זה לא הברחה. זה באחריות המכס לבדוק כל חבילה וחבילה ולראות מהו סכום המיסים שחלים עליה. אם הם לא בדקו, בעיה שלהם (זה לא יקרה). הדבר היחידי שיכול לקרות הוא שהמכס לא יסכים עם ערך הinvoice שמצורף לחבילה - אותו נייר שמצהיר על השווי. במקרה כזה, הם יחייבו אותך במכס כראות עיניהם, ותמיד תוכל לערער בסניף הדואר (קרה לי פעם).
פורסם 2004 באוקטובר 821 שנים מחבר אני רוצה לקנות בסכום של 123 דולר....ואני רוצה פשוט לדעת כמה ייצא לי כולל מכס ומע"מ.....הקנייה כוללת:4 קטודותמוסקיטר (פאנל מאווררים כזה)"סקין" למחשבגרילים חתוכים בלייזרזהו בעצם...או שאולי עוד משהו...לא זוכר....אז מה בערך יהיה הסכום הסופי?
פורסם 2004 באוקטובר 821 שנים 123 (פלוס משלוח, אבל בשביל החישוב נגיד שהסכום כולל כבר משלוח...) כפול 4.5 (נניח), כפול 1.17 = 650 ש"ח
פורסם 2004 באוקטובר 821 שנים מחבר אז אני לא אצטרך לשלם מכס? אני אצטרך לשלם רק מע"מ?והמע"מ יירד אוטומטי או שאני משחחר את החבילה ע"י תשלום במקום של המע"מ?
פורסם 2004 באוקטובר 821 שנים סדר בדברים1. 100% החבילה תעבור במכס לא משנה מה ערכה2. 17% מע"מ + מכס (לא יודע כמה על כל דבר זה משהו אחר)3. 50דולר מקסימום
פורסם 2004 באוקטובר 821 שנים לא תמיד יש מכס.. כי הם לא תמיד בודקים כל חבילה..אתה גם יכול לבקש מהחנות ששולחת שיצהירו שערך החבילה הוא מתחת ל-50 דולר ואז בטוח לא יהיה לך מע"מ..בכל מקרה מכס על מוצרי מחשב אין. רק מע"מ.
פורסם 2004 באוקטובר 821 שנים מחבר 100% אין מכס על מוצרי מחשב?וזה כולל גם:גרילים חתוכים בלייזרקטודותוכל שאר הדברים שיש באתר מחשבים...יענו מוצרים נלווים למחשב...?
פורסם 2004 באוקטובר 821 שנים לא מאמין שיש מכס על השטויות האלה..ועל מוצרי מחשב - 100%..רמקולים יכול להיות אם הם 5.1..
פורסם 2004 באוקטובר 821 שנים מחבר אוקיי...תודה רבה...ועכשיואני משנה קצת את הנושא...כמה עולה משלוח פדקס מארה"ב לארץ?משלוח רגיל הכי פשוט וזול שיש של חבילהחיפשתי באתר שלהם ולא מצאתי....\:
פורסם 2004 באוקטובר 921 שנים סליחה שאני מתעלק אל התראדאבל יש לי שאלה:אני אמור לקבל נוקיה 6600 דנדש בקופסא מתנה. אכשיו הוא אמור להשלח לדואר. האם בגלל שמחירו בארץ סביבות 3700 ש"ח אני יקבל אליו מכס מטורף?או שעדיף לחכות ולהביא אותו לארץ עם משהו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.