עבור לתוכן

צריך המלצה למפרט עד 4500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

BOSE , אני לא רוצה ממך כלום - רק שתרגע.

אין לי בעיה שיקח את המסך. כמו שאמרתי קודם אולי יהיה מבסוט. רק שיבדוק על כמה פיקסלים יש אחריות ואולי שילך לראות אותו לפני שהוא קונה ושיבין שמסך איכותי כמו שהוא ביקש זה לא.

פורסם

שמע אני רגוע......אבל אתה לחוץ מאוד לגבי המסך!

ואני מנסה להסביר לך כבר הרבה זמן שאין הרבה ברירות ואני רק עובד לפי הדרישות!

ופור גאד סייק המחשב לאינטרנט הוא לא צריך וויו סוניק בשביל אינטרנט.

פורסם

גם בשביל תמונות. יהיה ממש באסה לעבוד עם תמונות עם 7 DEAD PIXELS באמצע המסך ולגלות שמחליפים ב 8.

VIEWSONIC הוא לא צריך, אבל אני בכלל לא בטוח שהמסך שהצעת עונה על עניין המסך האיכותי שהוא ביקש. אם ביקש איכותי אז יתכן ויש לו סיבה. אולי אמר סתם.

אני לא אומר שלא שווה לבדוק את המסך שלך. אני רק אומר שחייבים לבדוק כי לי זה נראה מאוד מאוד חשוד. אני מעדיף שיבדוק ויגיד לי שכל החששות שלי לשוא, מאשר שיחזור לפה וישאל למה לא אמרנו לא שזה לא ממש מה שהוא התכוון כשאמר מסך איכותי.

פורסם

חחח לא נראה לי שמחזיקים מסך כזה לתצוגה באופיס דיפו.....

שמע אי אפשר לדעת כלום על המסך אבל הוא הברירה היחידה.

פורסם

יש עוד ברירה, להסב את תשומת ליבו לעובדות כדי שיוכל לעשות החלטה במודע. אם יבדוק ויתרצה אז סבבה, אבל אולי יחליט שהוא רוצה לשים יותר כסף ואולי יחליט שהוא יורד מה LCD. תן לו את הנתונים כי המחשב יהיה שלו.

פורסם
  • מחבר

לא צריך לריב, זה בסה"כ מפרטים שאתם נותנים בהתנדבות בזמנכם החופשי. לא שאני הולך לתבוע מישהו כי נתן המלצה למסך דפוק.

לעיניינינו, חשבתי שאפשר להשיג מסך טוב בכ 1500 ש"ח , מה שהיה מספיק למערכת סבירה בשאר הכסף. מסתבר שטעיתי, כנראה הייתי צריך לבדוק מחירים ממוצעים קודם. המסך חייב להיות טוב, האיש בן 70 והראיה כנראה כבר לא מי יודע כמה, גם לא הייתי רוצה לרוץ אחרי הספק להתווכח על פיקסלים מתים אז ככה שמסך לא מוכר מפירמה אלמונית לא בא בחשבון, צריך משהו שהדעה הרווחת עליו היא טובה. אחרי שקראתי את ההודעות כאן אני מבין שצריך להעלות את התקציב, 6000 ש"ח זה בסדר לדרישות ?

כמו כן ההתקנה בבית הלקוח היא לא חובה, פשוט רציתי המלצה לחנות טובה במידה ויתעקש - ירצה, ישלם בנפרד.

אז אם אפשר מפרט לתקציב המעודכן, אודה אם תתנו את המפרט למחשב והמסך לחוד, כך שביחד יגיע ל 6000 ש"ח, מקסימום הוא יתפשר קצת במסך אם יחליט בסוף שהסכום גבוה מדי, אני אציג לו את האופציות.

תודה לכל העונים.

פורסם

איפה הוא גר? פשוט שנמצא חנות שיושבת באזור שלו.

עריכה: דרך אגב, אתה יכול לשקול מסך 19" CRT איכותי שעולה משמעותית יותר זול מאשר LCD.

פורסם
  • מחבר

באיזור ת"א אבל זה פחות קריטי.

ו CRT לא ילך, יש לו מקום מוגבל על השולחן והוא די ננעל על LCD

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים