עבור לתוכן

service pack 1

Featured Replies

פורסם

האם ניתן להוריד רק את קובץ ההתקנה ?

אם כן מישהו יכול לשלוח לינק ?

תודה וחג שמח :)

פורסם

שנה בבקשה את הכותרת לאינפורמטיבית יותר והמנע להבא מפתיחת דיונים כפולים.

פורסם
  • מחבר

מאה אחוז טעות שלי

פורסם
  • מחבר

אםםםם תודה רבה רבה על הקישור

עזר לי מאוד

פורסם

וגם תשתדל לא להקפיץ דיונים. תשתמש בכפתור עריכה להבא. וברוך הבא לפורום! :xyxthumbs:

פורסם

מה רע ב- SP2?

:s05:

פורסם
  • מחבר

לא יכול לקבוע בברור אבל יש בו כל מיני יישומים שאין לי מושג איך לסגור אותם

כמו למשל החלון שאלה הזה שמגיע עם כל פעולה קטנה שמבצעים על המחשב

פורסם

מה רע ב- SP2?

:s05:

שום סיבה להתקין SP2 .. חוץ מהחוסם POPUPS וגם ממנו יש יותר טובים.

אבטחה..? תתקין SP1 תעדכן אותו ושים פיירוול והסתדרת.

זה פשוט מוצר דפוק מלא בבאגים, תן להם איזה 100 שנה לסדר את כל הפאק בדבר הזה אולי אז אני אחשוב להתקין

פורסם

הנה הסיבות להתקין SP2 ולא להשאר עם 1.

יש באגים ב-SP2 שמפריעים לך? בוא נדון עליהם בדיון הרשמי ונעזור לך לפתור אותם. אני אשמח אם תוכל לפרט שם (פשוט הדיון הזה הוא על SP1) מה כ"כ דפוק במוצר הזה.

לא שאני כ"כ מת על מיקרוסופט, אני לא מעריץ את ביל גייטס ואין לי פוסטרים של סטיב באלמר בחדר. אבל נדמה לי שאנשים בשנים האחרונות מוצאים את זה "קול" לרדת על מיקרוסופט סתם ככה, בלי סיבה מיוחדת. יש בעיה מיוחדת? ספר לנו ונעזור לך לתקן אותה. אין בעיה מיוחדת? אל תתלהב מלהשמיץ מוצר שאפילו לא טרחת לנסות ולהתקין. אני יכול להגיד בשמחה שלא היו לי שום בעיות עם SP2 באף אחד מהמחשבים שניסיתי אותו עליו, גם home וגם pro, גם בסביבת דומיין וגם באינטרנט, גם בהתקנה דרך windows update, גם מההתקנה המלאה וגם מדיסק עם SP2 integrated.

ולפותח הדיון: מה עם איזה שינוי כותרת ברוח חוקי הפורום?

פורסם
  • מחבר

אני מודע לעניין הכותרת מכיוונן שאני די חדש כאן באתר

ואם כבר ציינתי את העובדה הזאת אז אני שמח מאוד לגלוש

באתר וללמוד המון ומעבר לכל מה שציפיתי

ובקשר לSP2 - אתה יודע לאנשים יש את התכונה הזאת לפחד ממשהו שהם לא מכירים ולפעמים עדיף ציפור אחת ביד

מ.....על העץ :hat::xyxthumbs:

פורסם

הנה הסיבות להתקין SP2 ולא להשאר עם 1.

יש באגים ב-SP2 שמפריעים לך? בוא נדון עליהם בדיון הרשמי ונעזור לך לפתור אותם. אני אשמח אם תוכל לפרט שם (פשוט הדיון הזה הוא על SP1) מה כ"כ דפוק במוצר הזה.

לא שאני כ"כ מת על מיקרוסופט, אני לא מעריץ את ביל גייטס ואין לי פוסטרים של סטיב באלמר בחדר. אבל נדמה לי שאנשים בשנים האחרונות מוצאים את זה "קול" לרדת על מיקרוסופט סתם ככה, בלי סיבה מיוחדת. יש בעיה מיוחדת? ספר לנו ונעזור לך לתקן אותה. אין בעיה מיוחדת? אל תתלהב מלהשמיץ מוצר שאפילו לא טרחת לנסות ולהתקין. אני יכול להגיד בשמחה שלא היו לי שום בעיות עם SP2 באף אחד מהמחשבים שניסיתי אותו עליו, גם home וגם pro, גם בסביבת דומיין וגם באינטרנט, גם בהתקנה דרך windows update, גם מההתקנה המלאה וגם מדיסק עם SP2 integrated.

ולפותח הדיון: מה עם איזה שינוי כותרת ברוח חוקי הפורום?

או קיי, אם כבר מדברים על השמצות...

1. אל תשווה אותי לאהבלים שכל היום צועקים "ביל גייטס המניפולטור ווינדוס דפוק" זה החנוניזציה המגעילה הזאת של אנשים, אל תשווה אותי אליהם בחיים...

לא אמרתי שום דבר על מיקרוסופט, אני משתמש מבסוט בווינדוס שלהם.

2. בשנייה שזה יצא התקנתי אותו, לא הסתדרתי והחזרתי חזרה ל1, אחר כך שוב התקנתי, התעצבנתי שוב וחזרתי ל1, ועוד פעם נוספת ואז נמאס לי ואני עם 1.

3. השימושים שיש לי במחשב פשוט לא מסתדרים עם הדבר הזה, זה מתחיל ממקודדי DIVX עובר לחוסר תאימות עם מוצרי אבטחה שונים, ממשיך לP2P, עובר על יד סקיוריטי סנטר מעצבן, ופיירוול שאני לא משתמש, ואקספלורר שאני לא משתמש, עושה רוח על תוכנות שלא פועלות, מה גם שאני לא משתמש ברשת אלחוטית אז לא צריך את השטויות, מנהל הורדות מרגיז.

אני לא הולך לשים כל שנייה איזה פאץ' עלוב בווינדוס של מישהו שאני לא מכיר בכלל ואני אתן להם לתקן את העסק הזה, אני בשמחה אתקין SP2 שיסדרו את כל השטויות, וגם אז זה לא יהיה נחוץ אבל WHAT THE HECH אני איש של דברים חדשים.

עזוב את זה אבל.. העיקר שלא תשווה אותי למשוגעים שאומרים "המניפולטור מרדמונד" אני מת פשוט להרביץ להם ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים