פורסם 2004 באוקטובר 721 שנים ראיתי את המדריך כאןhttp://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=70953.0והתלהבתי מאודאך הבעיה שאין לי כלים ואני לא יודע ממש להלחים ומפחד שיהיה איזה קצר או משהו וגם אבא שלי לא ממש יעזור ברעיוןמישהו פה יכול להכין לי או לעזור לי?ומזה הפורס פידבק משהו? זה אומר שלא יהיה רטט?ובכל משחק אפשר לשחק עם זה? או רק כאלה של הסוני?
פורסם 2004 באוקטובר 721 שנים הפורס פיד באק זה הרטט שאתה מרגיש , אני לא ממש בטוח באיזה משחקים אתה יכול לשחק אבל נראה לי שבכללי בכל משחק שתומך בגויסטיק , הגויסטיק יעבוד כמו גויסטיק רגיל !
פורסם 2004 באוקטובר 721 שנים תשיג את הציוד (מלחם, בדיל, חוטים), ותתאמן קצת לפני שאתה מתעסק עם הרכיבים האמיתיים. נסה למצוא איזה מעגל ישן ולנסות להלחים החוצה איזה רכיב, ואז נסה להחזיר. נסה לחבר שני חוטים ולהלחים, זה באמת לא מסובך. לאחר שהלחמת את מה שרצית לבנות בדוק שהכל מחובר לאן שהוא צריך ושאין סיכוי שיתרחש קצר בגלל הלחמות קרובות מדי. ואז בדוק שוב שכל דבר מחובר לאן שהוא צריך. וחוץ מזה, no guts no glory בהצלחה!
פורסם 2004 באוקטובר 721 שנים מחבר יש לי מלחם בבית אבל חוטים בדיל וכל הדברים האלה אין לי ואני מפחד להרוס משהו, מאז גיל 9 לא הלחמתי כלוםהייתי פעם בחוג אלקטרוניקה
פורסם 2004 באוקטובר 721 שנים חחחחחחחחח גם אני הייתי בחוג וגנבתי משם מלאה רכיבים . חוטים אתה יכול לתלוש מכל מקום זה לא ממש בעיה להשיג את זה , תתאמן קודם כמו שאמרו לך , להלחים זה לא בעיה .......תתאמן וזהו בהצלחה ותעדכן
פורסם 2004 באוקטובר 721 שנים מחבר מזה הדיודות? איך מלחימים אותם? מאיפה ניתן להשיג?הדבר הזה נראה כמו עבודה של חודש
פורסם 2004 באוקטובר 721 שנים אחי אני אומר לך זה לא בעיה אני התחלתי בלי ידע! פשוט הלכתי וקניתי מלחם, בדיל ורכיבים. זה היה לאפקט תאורה שלי. בלי שום ידע בהלחמה. בסוף סבא שלי הסביר לי איך להלחים והכל הלך סבבה מאז ואם כבר את יודע את העקרון אז זה לא בעיה פשוט מתאמנים טיפה ואז זה לא בעיה.חוץ מזה זה ממש לא עבודה של חודש סתם עבודה של איזה רבע שעה. הדיודות אלו הן דיודות הכי רגילות וסטנדרטיות.1N4148 זה שהשם ארוך אל תלחץ מזה. קונים אותם בחנויות אלקטרוניקה:אריהב: http://www.arihav.comא.אבן אלקטרוניקה: תחנת מרכזית ישנה בתל אביב, שד' הר ציון 22 טלפון: 6883707.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.