עבור לתוכן

רוצה לשחק עם השלט של הסוני במחשב. עזרה?

Featured Replies

פורסם

ראיתי את המדריך כאן

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=70953.0

והתלהבתי מאוד

אך הבעיה שאין לי כלים ואני לא יודע ממש להלחים ומפחד שיהיה איזה קצר או משהו וגם אבא שלי לא ממש יעזור ברעיון

מישהו פה יכול להכין לי או לעזור לי?

ומזה הפורס פידבק משהו? זה אומר שלא יהיה רטט?

ובכל משחק אפשר לשחק עם זה? או רק כאלה של הסוני?

פורסם

אל תדאג תקנה מה שצריך ואם תהיה בעיה אנחנו נעזור לך...

פורסם

הפורס פיד באק זה הרטט שאתה מרגיש , אני לא ממש בטוח באיזה משחקים אתה יכול לשחק אבל נראה לי שבכללי בכל משחק שתומך בגויסטיק , הגויסטיק יעבוד כמו גויסטיק רגיל !

פורסם

תשיג את הציוד (מלחם, בדיל, חוטים), ותתאמן קצת לפני שאתה מתעסק עם הרכיבים האמיתיים. נסה למצוא איזה מעגל ישן ולנסות להלחים החוצה איזה רכיב, ואז נסה להחזיר. נסה לחבר שני חוטים ולהלחים, זה באמת לא מסובך. לאחר שהלחמת את מה שרצית לבנות בדוק שהכל מחובר לאן שהוא צריך ושאין סיכוי שיתרחש קצר בגלל הלחמות קרובות מדי. ואז בדוק שוב שכל דבר מחובר לאן שהוא צריך.

וחוץ מזה, no guts no glory :) בהצלחה!

פורסם
  • מחבר

יש לי מלחם בבית אבל חוטים בדיל וכל הדברים האלה אין לי ואני מפחד להרוס משהו, מאז גיל 9 לא הלחמתי כלום

הייתי פעם בחוג אלקטרוניקה

פורסם

חחחחחחחחח גם אני הייתי בחוג וגנבתי משם מלאה רכיבים .

חוטים אתה יכול לתלוש מכל מקום זה לא ממש בעיה להשיג את זה , תתאמן קודם כמו שאמרו לך , להלחים זה לא בעיה .......תתאמן וזהו :cool2:

בהצלחה ותעדכן

פורסם
  • מחבר

מזה הדיודות? איך מלחימים אותם? מאיפה ניתן להשיג?

הדבר הזה נראה כמו עבודה של חודש

פורסם

אחי אני אומר לך זה לא בעיה אני התחלתי בלי ידע! פשוט הלכתי וקניתי מלחם, בדיל ורכיבים. זה היה לאפקט תאורה שלי. בלי שום ידע בהלחמה. בסוף סבא שלי הסביר לי איך להלחים והכל הלך סבבה מאז ואם כבר את יודע את העקרון אז זה לא בעיה פשוט מתאמנים טיפה ואז זה לא בעיה.

חוץ מזה זה ממש לא עבודה של חודש סתם עבודה של איזה רבע שעה. הדיודות אלו הן דיודות הכי רגילות וסטנדרטיות.

1N4148 זה שהשם ארוך אל תלחץ מזה. קונים אותם בחנויות אלקטרוניקה:

אריהב: http://www.arihav.com

א.אבן אלקטרוניקה: תחנת מרכזית ישנה בתל אביב, שד' הר ציון 22 טלפון: 6883707.

פורסם
  • מחבר

יש חנויות בראשל"צ? אפילו שת"א זה קרוב..

וכמה עלות לעלות סיפור כזה?

פורסם

לפי דעתי יש ב תחנה המרכזית בת"א וזה יעלה מקסימום 20 שקל

פורסם

אתה יכול להזמין מאריהב... אתה תקבל את זה בדואר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים