עבור לתוכן

עוד 512 מגה זיכרון יתן בוסט רציני?

Featured Replies

פורסם

אני מתכנן עוד כמה חודשים להוסיף עוד סטיק זיכרון, המשחקים יעבדו לי יותר חלק? או שהכרטיס מסך שלי נחשב כבר לישן?

כי רק קניתי את המחשב לפני איזה חודש+ ומשחקים עובדים סבבה אבל עדיין אני מרגיש שהייתי צריך לקנות 5900XT או משהו בסגנון

פורסם

יש לך כרטיס מסך טוב מאוד...

עוד זיכרון תמיד יורגש ויתקבל בברכה! (עד 1024MB)

פורסם
  • מחבר

באיזה מובן יורגש?

במהירות ממש? המשחקים ירוצו חלק חלק?

פורסם

אין תחליף לכרטיס מסך יותר חזק, אבל תוספת של זיכרון יכולה לעזור

פורסם

הם לא יתנו לך ביצעויים של ריאדון 9800 פרו אבל זה בחלט יתן בוסט שאתה תרגיש אותו כמו כן תעשה אוברקלוק למעבד יש לך אחלה לוח לזה :xyxthumbs:

פורסם

לא יתן בוסט רציני אבל יתנו שיפור במשחקים החדשים.. המשחקים של היום דורשים הרבה כוח ו1024 זיכרון יעזור למשחקים האלו.

פורסם
  • מחבר

אני יודע שיש לי אחלה לוח אבל לא אחלה קרור חח אם אתה מבין, יש לי סטוק ואין כסף :) ויש גם אחריות אז אני מפחד טיפה כי אני רוצה את המחשב להרבהה זמן ומפחד שהוא לא יחזיק איזה 4-5 שנים

לא יתן ביצועים כמו 9800?

אני רק רוצה שכל המשחקים יעבדו חלק לגמרי, דום 3, פארקרי עובדים לי סבבה על הגדרות הכי גבוהות

לא מעניין אותי כל כך פילטרים, לא פילטרים, אנטיאליסטינג וכל אלה כי רואים ממש טוב אבל אני רוצה הכי חלק שזה יעבוד

פורסם

אם קנית לפני חודש חבל שלא הלכת על AMD 64 3000 זה היה נותן לך בוסט רציני רציני

פורסם

יש משחקים שעוד 512 מגה יתן יותר ביצועים ממה שהיה נותן 9800 פרו! (או אפילו 6800 רגיל), ואני לא מדבר על אנשים ש"משחקים" בפוטושופ :lol:. אתה פשוט צריך לחשוב על איזה משחקים אתה משחק ואם זה משתלם.

פורסם
  • מחבר

אם קנית לפני חודש חבל שלא הלכת על AMD 64 3000 זה היה נותן לך בוסט רציני רציני

לא היה לי הרבה כסף, היה לי 4000 שקל לא כולל מסך וזה מה שהציעו לי

ובקשר למשחקים, אני לפעמים דום 3 ופאר קרי, ניד פור ספיד, סימס 2 :)

פורסם

על פי ניסיוני, 512mb יכולים להוסיף הרבה מאד. אם יש אפשרות אז כדאי מאד לקנות.

פורסם

מה שבטוח המחשב יעבוד לך הרבה יותר חלק . בהרבה משחקים תרגיש בהבדל (כול עוד יש לך כרטיס שנחשב 'נורמלי' כלומר >מ GF4 או מקבילו ) מאשר כרטיס מסך חדש

פורסם

סימס 2 יאהב אותך על הג'יגה זיכרון שלך, הרבה יותר חשוב לו מכרטיס מסך, וגם FC ודום יקבלו שיפור קטן (אני חושב שFC יותר, אבל אני לא זוכר), בקשר לניד פור ספיד, אני לא חושב שזה כזה יעזור... צריך

לזכור שהקרטועים שנותן הכרטיס מסך והקרטועים של מחסור בזיכרון הם שונים.

פורסם

שונים ? מה הכוונה ?

פורסם

אתה משדרג את המערכת כדי שתהיה לך עבודה יותר חלקה בוינדוז ופחות קרטועים במשחקים, נכון?

אם אין לך מספיק זיכרון בוינדוז, אתה תראה שההארד דיסק עובד קשה ודברים זזים לאט. במשחקים אתה תראה משהו דומה, ההארד דיסק יעבוד והמשחק יתקע כל הזמן לכמה זמן, בין חצי שנייה לשתי שניות. זה קורה כשהמחשב צריך לקרוא משהו מההארד דיסק שהוא אמור להיות מסוגל לקרוא אותו מהזיכרון. הזיכרון מהיר יותר מפי 100,000 מההארד דיסק, אז המטרה שלנו זה ששההארד דיסק לא יצטרך להוות תחליף. כשאתה משחק במשחקים, אתה רואה/שומע את ההארד דיסק עובד חזק? אתה מרגיש תקיעות קצרות כאלה? כרטיס מסך חלש גורם לFPS נמוך וזה מתבטא בזה שאתה רואה את המשחק זז אחיד אבל לא חלק, כמו מצגת שקופיות שרצה מהר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים