עבור לתוכן

חברים, כמה שאלות חשוב ביותר (כרטיס מסך-לוח אם)

Featured Replies

פורסם

אוקי כמה שאלות, ברשותכם:

1. אני מתכוון ואני מדגיש מתכוון כי עדיין אין לי לקנות לוח אם 8KDA3J S-754 sata, gbl שאמרו יל שהוא מצוין מעבד AMD 64 לא חשוב

עכשיו בכוונה שלי לקנות ראדון 9800 פרו והכל טוב ויפה עכשיו שמעתי פה  שיש כמה כרטיסי מסך שעומדים לצאת כגון: 6600 GT עכשיו

אינ שמעתי שברגע שהם יצאו הם יתמכו אך ורק בחיבור PCI משהו כזה בהתחלה רק ואז רק ייצאו עם חיבור AGP אוקיי.

אז אני שואל אם הלוח אם שלי יתמוך בכזה כרטיס מסך 6600GT..או במילים אחרות האם הלוח אם שלי תומך בחיבור כזה(PCI) תאמת שזה שאלה שקשורה יותר לפורום אחר אבל בגלל שאני רוצה לשאול שאלות נוספות שקשורות יותר לכרטיס מסך אז יסלחו לי..

2. כמו שכבר אמרתי אני מתכוון לקנות ראדון 9800 פרו עכשיו האם כדאי במידה שהלוח אם שלי תומך בחיבור PCI לקנות את ה6600GT החדש האם הוא יותר טוב בביצועים מ9800 פרו וכמובן מהו המחיר של הכרטיס החדש שהוא ייצא (תאמת שאני רוצה לקנות בחנוכה אז אני חושב שהוא יוזל בקצת עד חנוכה לא?)

נ.ב. האם הכרטיס החדש קשור איכשהו וצריכה להיות בעיה איתו ועם המעבד?!

נ.ב.2. מזה באנדל? bundle??

אוקי תודה רבה לכולכם!

פורסם
  • מחבר

מישהו? אני יודע שקצת קשה להבין אבל עדין בבקשה עזרה...

פורסם

דקל סלח לי אבל אתה אומר הרבה שטויות

א)זה לא pci רגיל זה pci e וזה מכפיל את agp במהירות

ב)אם יש לך סבלנות כדאי מאד לחכות ל6600gt

ג)מעבד a64 לא יפגע בביצועי הכרטיס ויתן אפשרות מלאה לנצל את הכרטיס ככה שאין לך מה לדאוג

פורסם

Dano, הקפצה נוספת והדיון ינעל! עברו רק שעתיים מה בוער?

כרגע עוד אין לוחות שתומכים ב-PCI-Express ובמעבדי A64, אבל הם יגיעו לשוק בקרוב.

ה-6600GT יותר טוב מה-R9800Pro

פורסם
  • מחבר

אוקי והכרטיס המסך הזה אמור לצאת בגירסה שמתאימה ללוח אם ולמעבד שלי נכון?

וכמה זה יעלה הגרסה הזאת? כמו הראדון או פחות? או יותר?

פורסם

זה לא pci רגיל זה pci e וזה מכפיל את agp במהירות

זה ממש ממש לא מכפיל את הAGP במהירות, לא בטווח הקצר ביינתיים. כאשר זכרונות המערכת יתפסו את זכרון הכרטיס מסך, זה אמור לקרות עם הXDDR שATi וVIA מפתחות ביחד(למרות שלא ברור עכשיו לגמרי אם זהו יהיה פורמט פתוח של JEDEC או פנטנט בהראשות כמו הRDARAM). וכשטכנ' כמו HyperMemory יכנסו לפעולה, האפיק הזה יראה יתרון. בכרטיסים הנוכחים לא רק שאין יתרון, אלא שהlatancy הגבוה של הPCIE יכול להביא לירידה בביצועים באחוזים בודדים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים