פורסם 2004 באוקטובר 721 שנים שלום!אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית כמו שכתוב בכותרתחשבתי על הMinolta Dimage Z3ולדוד שלי שלי יש את הHP 945 רציתי גם לדעת את היתרונות של המינולטה על הHP כי המינולטה הרבה יותר יקרהותיתנו לי גם הצעות נוספות למצלמות בתקציב שלי.תודה רבה!
פורסם 2004 באוקטובר 721 שנים HP Photosmart 945 VS Konica Minolta DiMAGE Z3היתרון הגדול שלה הוא שיש לה מייצב תמונה, שדיי חשוב בשימוש בזום גבוהה.האם התקציב שלך כולל : כרטיס זיכרון, מטען+סוללות... ?
פורסם 2004 באוקטובר 821 שנים מחבר כן אבל לא שווה יותר ללכת על יותר מגה פיקסלים מאשר מייצב תמונה וזום אופטי יותר גדול או שההבדל לא יורגש...והתקציב כולל כרטיס זכרון אבל לא מטען + סוללות.
פורסם 2004 באוקטובר 821 שנים מחבר אתה מנסה לומר לי שהHP היא מצלמה גרועה ביחס למינולטה?או שסתם אני אדע את ההבדלים בין זום לרזולוציה?כי קראתי את הת'רד הזה כבר אבל עדיין לא הבנתי עם החיישן והעדשה של המינולטה איכותיים יותר משל הHP...
פורסם 2004 באוקטובר 821 שנים המצלמה הזו של HP היא "סבבה", אבל HP לא מומחית גדולה בצילום - טענה זו יחזקו רוב חברי הפורום.אתה מוזמן להריץ חיפוש בפורום של "צילום דיגיטלי" (תבחר ברשימה רק את הפורום הנ"ל), לערך "HP" ולראות בעצמך.
פורסם 2004 באוקטובר 821 שנים אתה מוזמן להריץ חיפוש בפורום של "צילום דיגיטלי" (תבחר ברשימה רק את הפורום הנ"ל), לערך "HP" ולראות בעצמך. או פשוט יותר - תישאר בעמוד הזה שאתה כרגע נמצא בו (אתה כרגע נמצא בפורום "צילום דגיטלי", למקרה שלא שמת לב... ), תעלה למעלה. רואה תיבת חיפוש? יפה. תשתמש בה. זה יחפש רק בפורום הספציפי שאתה נמצא בו.
פורסם 2004 באוקטובר 821 שנים מחבר טוב עשיתי חיפוש ראיתי את מה שאמרתםבקיצ'ר עזבו את הHP אני אלך על המינולטה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.