עבור לתוכן

הסתרת ip

Featured Replies

פורסם

איך אני מסתיר שלא יראו לי את ip?

פורסם
  • מחבר

איך אני עושה את זה אחי??

מה זה התוכנה הזאת??

בבקשה עזרה

פורסם

אני מכיר תוכנות כאלה...

תקן אותי אם אני טועה: התוכנה הזו לא מסתירה IP, היא פשוט משנה אותו כל הזמן, נכון?

פורסם

זה שרת פרוקסי

פורסם

זאת תוכנה "שמסווה" את ה-IP הנוכחי שלך (לדוגמה: אם אתה נכנס לאתר מסויים, למי שיש הרשאות לראיית ה-IP שלך יראה IP מסויים אבל לא את שלך.)

אני חושב שיש פיתרון יותר זול וקל מאשר התוכנה הזאת, היה איזה אתר שדרכו אתה ניכנס לאתרים (שם אתה מזין את כתובת ה-URL) וזה מסווה את ה-IP, כשאני יזכר בו אני יודיע לך :D (בינתיים חפש בגוגל משהו עם Proxy..)

Burton- אתה יכול בבקשה לתת הסבר מקיף על מה ששרתי פרוקסי עושים, עובדים וכו"? (אני כל הזמן שומע על פרוקסים אנונימיים..)

פורסם

שרת פרוקסי משמש בתור נקודת מעבר בין רשתות. אתה מתחבר אליו ודרכו לאתרים אחרים. השימוש העיקרי שלו הוא שהוא מסוגל לאגור דפי אינטרנט שעברו דרכו, אבל יותר רלוונטי היא העובדה שיש לו כתובת IP משלו, כלומר אתה לא מתחבר ישירות לאתר עם כתובת IP שלך אלא עם כתובת הIP של שרת הפרוקסי.

פורסם

כמו שאמרו מעליי

אתה פשוט מבקש משרת הפרוקסי למשוך בשבילך דפים מהאינטרנט

הגלישה בו יכולה להיות מצד אחד יותר מהירה ומצד שני יותר איטית

אם למשל כמות נכבדת של אנשים בחברה מסויימת נכנסים באופן קבוע לדף מסויים אז שרת הפרוקסי יאחסן אצלו את הדף המסויים והמשיכה לכל אחד העובדים תהיה הרבה יותר מהירה

אם מדובר בדף שאף אחד עוד לא ביקש והוא אינו נמצא על שרת הפרוקסי הגלישה שלך תהיה איטית יותר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים