עבור לתוכן

האם האוזניים חשובות לך?!

Featured Replies

פורסם

אני מדבר על אטמים שמותאמים לגובה הדבציבלים הקיים בסדנא. שזה 92 אם אני זוכר נכון..

אף פעם לא קיבלתי תשובה חד משמעית בעניין..

• תגובות 34
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בתור אחד ששירת ברעש של 107.5 DB אני חייב להגיד לך ש אטמים ברעש של 92 DB לא כולכך יעל לא ל 100%.

חובה!!! אוזניות עם אטימה כפולה.

פורסם

האם  אם כבר באותו נושא.

יש לי שאלה:

האם אוזניות יכולות גם להזיק לאוזניים?

אני משתמש באוזניות בעיקר בשביל מוזיקה ומשחקים.

אני מניח שאם יש נזק הוא מזערי.

אבל אני לא רוצה להתסכן.

אז..האם האוזניים של בסכנה?

פורסם

מצטרף, לפי מה שהוא רושם בכתבה גם אוזניות גורמות לנזק.

אז אם יש לי נגן אמ פי 3 וסנהייזר mx500 זה הורס ?

עוד דבר, אני צלם מועדונים אז יוצא לי הרבה להיות בסביבת רעש, כמובן שיש מועדונים

שאתה יוצא ולא שומע כלום רק צלצול ארוך, ויש כאלה שאתה יוצא בלי צלצולים בכלל.

אבל הקטע הוא שרואים אם שמים אטמי אוזניים או משהו כזה

יש אטמים שלא רואים אותם יחסית לאטמים  רגילים ?

פורסם

עוד מעט תראו כל מיני נסחפים הולכים עם אוזניות noise-cancelling למועדונים....

פורסם

למה אתה שולל ?

אם יש כאלה שהולכים פעם ב אז אם הם לא ישימו זה לא כזה נורא.

אבל אם יש קלאברים שהולכים כל שבוע ל 3 מסיבות או צלמים כמוני שהולכים הרבה אז אם יש משהו קטן שלא רואים ממש

למה שאני לא אשים ואשמור על האוזניים שלי?

פורסם

גם אוזניות מזיקות, אבל ממש :|

פורסם

אוזנית כמו מוזיקה רועשת תלוי באיזה ווליום. אבל אוזנית גורמות יותר נזק אפילו בווליום יותר נמוך.

פורסם

רוב האוזניות בעייתיות, פשוט בגלל שבמקומות רועשים, כמו למשל אוטובוסים, אתה מגביר בשביל להתגבר על הרעש הסביבתי, ועושה טראומה לאוזן.

הפתרון שלי היה לרכוש Etymotic ב300 דולר, אלו אוזניות אוטמות (הן נראות כמו אטם אוזניים). מעבר לזה שהן נחשבות לאוזניות מהטובות בעולם - ללא קשר לסוג או גודל -

הן מספקות 23dB אטימה. תעשו את החשבון... אני מסוגל לשבת באוטובוס, מוקף בפריחות שצועקות לפלאפון, עם רדיו דולק, ולשמוע MP3 על ווליום של 3 מתוך 25, בצורה

מושלמת, בלי שום הפרעה סביבתית. זו פשוט הקניה הכי טובה שעשיתי אי פעם. יש גם דגם יותר זול, הER6, שעולה חצי (120$) ומבצע אטימה של 16dB.

אם אתם אוהבים את האוזניים שלכם, רוצו קנו.

לגבי אוזניות ליד המחשב סתם ככה - אין סיבה שהן יהרסו משהו. הקפידו תמיד לשים את האוזניות על ווליום 0, ומשם לעלות עד שאתם שומעים בצורה ברורה - ולא מעבר.

זה מאוד חשוב במיוחד באוזניות, שם תחושת הווליום אובדת במקצת.

אני אישית לא הולך יותר למועדונים בדיוק בגלל עניין הרעש.

שום דבר, ואין פשרות.

פורסם

תודה לך על הדאגה.

אני מקווה שהמון פה יתחילו לפעול בהתאם אבל אל תשכחו שיש עוד המון המון דברים שיכולים להרוס לכם את החיים לא פחות... עישון, אלכוהול ושאר המזיקים גם גורמים לדברים כאלו! יש אנשים נכים בגלל אלכוהול ותאמינו לי שלהיות נכה בכיסא גלגלים או להיות בעל פגיעה קשה במוח זה ממש לא צחוק! ושלא נשכח את האוזניים ואת הראייה... בקיצור, שמרו על הגוף שלכם כמו שצריך ותזכו לאורך חיים יוצא דופן [במובן הטוב].

אשמח לקבל עוד פרטים בקשר לאטמי אוזניים לא בולטים [שלא יראו אותם... פאדיחות :P ]

אפילו שפאדיחות עדיין זה קטלני למצא כאלה זוהרים בחושך ובאולטרה! ואללה רעיון למכירה גאוני!!!!

מליונים של צעירים יתחילו לשים אותם בקלאבים !!!! אתם יודעים כמה כסף זה יכול פאקינג להכניס? ואי חבל שאני לא בן 24 או משהו כזה.. הייתי יכול לפעול בהתאם ולפתח את זה...

נ.ב.

הבעיה באטמי אוזניים היא שנגיד מישהו בא לדבר אתכם בצד [לדוגמה - כוסית עם מכנס קצר] אז אתם צריכים להוציא וזה קשה לפעמים [קיבלתי פעם במטוס למי שרוצה לישון^^ ] אבל הקטע הכי מעצבן זה שמישעו בא לדבר איתך ואז אתה עושה לו "מהההההההההה?" ואז הוא צועק לך באוזן וקורע לך את האוזן... זה הכי מעצבן.. אני למדתי ואני פשוט אומר - " כן! :xyxthumbs: "

פורסם

רוב האוזניות בעייתיות, פשוט בגלל שבמקומות רועשים, כמו למשל אוטובוסים, אתה מגביר בשביל להתגבר על הרעש הסביבתי, ועושה טראומה לאוזן.

הפתרון שלי היה לרכוש Etymotic ב300 דולר, אלו אוזניות אוטמות (הן נראות כמו אטם אוזניים). מעבר לזה שהן נחשבות לאוזניות מהטובות בעולם - ללא קשר לסוג או גודל -

הן מספקות 23dB אטימה. תעשו את החשבון... אני מסוגל לשבת באוטובוס, מוקף בפריחות שצועקות לפלאפון, עם רדיו דולק, ולשמוע MP3 על ווליום של 3 מתוך 25, בצורה

מושלמת, בלי שום הפרעה סביבתית. זו פשוט הקניה הכי טובה שעשיתי אי פעם. יש גם דגם יותר זול, הER6, שעולה חצי (120$) ומבצע אטימה של 16dB.

אם אתם אוהבים את האוזניים שלכם, רוצו קנו.

אתה לא ממש מדייק, הetymotic שדיברת עליהם הם הדגמים(3 דגמים): ER-4B,ER-4p,ER-4S במחיר (retail) של 330$.

בטח שלא האוזניות הכי טובות- שכחת את ה

Shure 5c- 550$

UE 10 pro- 1000$

UE 7 Pro- 850$

UE 5 pro- 700$

UE-5 Ambient-800$

UE 5c- 550$

UE= Ultimate Ears

בקשר לE6, יש גם את הshure e2c(י100$) שנחשבות יותר טובות.

ועכשיו יש את ה research 6i (של etymotic) החדשות עם אטימות יותר טובה, וגם נחשבות ע"י רבים ליותר טובים מהshure e2c .

והינה משהו על פגיעה בשמיעה עם אוזניות:

http://headwize.com/articles/hearing_art.htm

בתקווה שאחרי שקישרתי לכתבה הזאת אנשים לא ימשיכו לזרוק כל מיני שטויות באוויר ללא שום בסיס.

פורסם

אני שמעתי שהEtymotic עדיפות על הShure. בכל מקרה, כשרכשתי את שלי - לפני שנתיים בערך - לא היו לShure אוזניות כאלו.

את שלי קניתי ב260 דולר, עכשיו בדקתי והמחיר ירד ל230 (אלו הER4P).

אגב, לא אמרתי שהEtymotic הן הכי טובות, אין ספק (מנסיון) שSennheiser HD600 עדיפות. ועדיין, הEtymotic נחשבות כאחת מחמש האוזניות הדינמיות

הטובות בנמצא, כך לפחות אמרו אחרים.

את UE לא הכרתי, זה מעניין, תודה.

פורסם

תודה לך על הדאגה.

אני מקווה שהמון פה יתחילו לפעול בהתאם אבל אל תשכחו שיש עוד המון המון דברים שיכולים להרוס לכם את החיים לא פחות... עישון, אלכוהול ושאר המזיקים גם גורמים לדברים כאלו! יש אנשים נכים בגלל אלכוהול ותאמינו לי שלהיות נכה בכיסא גלגלים או להיות בעל פגיעה קשה במוח זה ממש לא צחוק! ושלא נשכח את האוזניים ואת הראייה... בקיצור, שמרו על הגוף שלכם כמו שצריך ותזכו לאורך חיים יוצא דופן [במובן הטוב].

אשמח לקבל עוד פרטים בקשר לאטמי אוזניים לא בולטים [שלא יראו אותם... פאדיחות  :P ]

אפילו שפאדיחות עדיין זה קטלני למצא כאלה זוהרים בחושך ובאולטרה! ואללה רעיון למכירה גאוני!!!!

מליונים של צעירים יתחילו לשים אותם בקלאבים !!!! אתם יודעים כמה כסף זה יכול פאקינג להכניס? ואי חבל שאני לא בן 24 או משהו כזה.. הייתי יכול לפעול בהתאם ולפתח את זה...

נ.ב.

הבעיה באטמי אוזניים היא שנגיד מישהו בא לדבר אתכם בצד [לדוגמה - כוסית עם מכנס קצר] אז אתם צריכים להוציא וזה קשה לפעמים [קיבלתי פעם במטוס למי שרוצה לישון^^ ] אבל הקטע הכי מעצבן זה שמישעו בא לדבר איתך ואז אתה עושה לו "מהההההההההה?" ואז הוא צועק לך באוזן וקורע לך את האוזן... זה הכי מעצבן.. אני למדתי ואני פשוט אומר - " כן!  :xyxthumbs: "

זהו ,זה בעייתי מה אני עכשיו חנון נכנס לדאנס בר נגיד , גם לא שומע את המוזיקה , גם לא את החברים.

צריך אטמים שהם שקופים ושגם לא קשה להוציא אותם ,כי ידידה שלך פתאום באה שואלת אותך משהו אתה כמו איזה חנון מתחיל להתעסק מנסה להוציא את האטמים.

בעייתי ...בעיה...

פורסם

לא יותר פשוט להוציא חוק שייקבע את הווליום המקסימלי

שאפשר להשמיע במועדונים ולתת קנס חמור לעובר את הסף?

פורסם

למה אתה חושב שלכנסת יהיה אכפת מהבריאות שלנו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים