עבור לתוכן

האם AMD מנסה לחסל את FX53?

Featured Replies

פורסם

קראתי את הידיעה של הורדת המחרים שהראו כזה דבר:

t64.jpg

FX53 ו-FX55 עולים אותו דבר, אבל ל-FX55 יש יתרונות על פני FX53 שהופכים את FX53 למעבד הכי לא משתלם.

היתרונות הם בביצועים (למרות שלא בדקתי זה נראה לי מובן מאליו) ובנוסף לזה שהתושבת של FX55 היא 939 לעומת 940 ב-FX53. כיוון שהבעיתיות עם המעבדים האלה היא התאמה של לוחות אם וזיכרונות (ומחירים קרים להחריד), הלוח אם של FX55 יהיה יותר זול (כיוון שיש (שיהיו) הרבה לוחות שתומכים בתושבת שלו לעומת שוק מצומצם של לוחות אם ל-FX53.

לפי דעתי מי שקונה FX53 ממש טיפש :bash: אבל לפחות טיפש עם כסף :silly:

פורסם

ואו איזה מחירים זנותיים!!! מתי זה יהי ככה בארץ?! :o

בלי קשר למחירים המוגזמים של גירסאות ה FX

פורסם

גם מי שקונה FX55 ו4000,3800 הוא טיפש כי רוב הסיכויים זהוא לא יוכל לנצלאת מלוא כוח המעבד והוא סתם ביבז כסף.

ובאמת מתי יהיו מחירים כאלה בארץ?? בטח שיצא 7500A128

פורסם

AMD רוצה שבכל ליין מוצרים יהיה לה רק FX אחד.

זאת אורמת שברגע שיוצא FX חדש, הוא יוצא "מחדש" כאותו דבר רק בלי קידומת הFX (לדוגמא, הA64 4000+ והFX53 הם אותו מעבד).

AMD כנראה כן רוצה לחסל את המלאי שלה, אבל אולי ממשיכה למכור את הדגם הזה לאנשים שיש להם לוח עם סוקט 940 ורוצים לדרג את המעבד בלי לקנות לוח וזכרונות חדשים.

ודרך-אגב, אלה מחירים ממש טובים! למרות שהנה ההוכחה שAMD מתחילה להתנשא כמו אינטלח ומפציצה במחירים... אבל לא משנה, עדיין זה זול יחסית למעבד 64 ביט! אני כנראה קונה בינואר איזה מעבד 64 ביט נחמד...

פורסם

שכחת לציין ש- FX55 יוכל בדי קלות לעשות 3Ghz על אוויר, וזה ישתפר עם סטפינגים חדשים.

פורסם

אההההה,

גם שכחתי להוסיף שיש שמועות שלמעבדי ההאמר עם 90 ננו מטר (A64 4000+ לדוגמא) יכילו פקודות SSE3. אבל זה רק בגדל שמועות.

פורסם

נו יופי - מה ההגיון - הוא 2.6Ghz בסטוק - עם 3200+ שהוא 2.2Ghz בסטוק אני מגיע ל 2717Mhz , וגם לFX יש מכפלה פתוחה כלפי מעלה - עוד יתרון

פורסם

מה בעיה?

יש FX53 בסוקט 939 ::)...

בכל מקרה נראה לי שLIVING DEAD התכוון שמתי המחירים האלו הגיעו לארץ (והם ממש לא פה, בארץ זה 2000 ש"ח יותר יקר!).

הקטע שגם בחו"ל זה לא כך.

AMD עדיין לא הכריזה על ההוזלה באופן רשמי...

היא מכריזה על זה ב15 באוקטובר אם זכרוני אינו בוגד בי...

פורסם

זה בגלל שה-fx53 בסוקט 940 בעל לוחות וזיכרונות הרבה יותר מיוחדים ויקרים רצח.

פורסם

למרות שהנה ההוכחה שAMD מתחילה להתנשא כמו אינטלח ומפציצה במחירים...

איך אני אוהב את התחרויות האלה ;D

רק עושים טוב יותר ללקוח

פורסם

שים לב למעלה משמאל כתוב 939

למי שלא שם לב - זה בתוך הכוכב

פורסם

AMD מתכוונת לייצר רק מעבד FX אחד בכל פעם, ברגע שיוצא אחד חדש הישן נעלם (עד שנגמר המלאי בחנויות יקח עוד טיפה זמן, אבל מבחינת AMD הוא לא קיים יותר).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים