פורסם 2004 באוקטובר 721 שנים שלום,ברשותי לוח אם של חברת גיגהבייט 7n400v-l. לאחר שאני בוחר את אופציית STANDBY, הנורות של העכבר והמחשב נכבות.ואינני יכול להחזיר לפעילות את המחשב. כמו כן, המסך נכנס גם לסטנד-ביי. המסך חוזר, רק לאחר שאני עושה ריסטרט.כמו כן, משום מה אופציית ה-hibernate חסומה בפניי.אני משתמש בXP. האם מישהו יודע מה עליי לעשות בביוס או במערכת ננפעלה על מנת שאוכל להשתמש באופציית הסטנד-ביי.תודה
פורסם 2004 באוקטובר 721 שנים היוזר שלך זה מוגבל או אדמיניסטרטור?בקשר לזה שהוא לא חוזר מstandby... תבדוק בחלק של התצרוכת חשמל (מקש ימני על שולחן העבודה=>אפשרויות) אולי משהו שם לא בסדר...
פורסם 2004 באוקטובר 721 שנים מחבר כו, היוזר הוא administrator.שיחקתי קצת בביוס, ועכשיו אם אני לוחץ על כפתור ההפעלה במארז או בעכבר, המחשב עושה ריסטרט.
פורסם 2004 באוקטובר 721 שנים בקשר לזה שהוא לא חוזר מstandby... תבדוק בחלק של התצרוכת חשמל (מקש ימני על שולחן העבודה=>אפשרויות) אולי משהו שם לא בסדר...בדקת את זה?
פורסם 2004 באוקטובר 721 שנים תנסה כאילו "להדליק" את המחשב מחדשככה לי הוא חוזר לחייםולא ע"י הזזת העכבר או המקלדת...
פורסם 2004 באוקטובר 721 שנים מחבר באופציות החשמל הכל מוגדר כרגיל. במארז שאני לוחץ על כפתור ההפעלה ישנם שני אפרשיות שקורות:1. אם בביוס האופציה היא S1 אזי כאשר אני לוחץ לא קורה דבר. המסך לא נדלק.2. אם בביוס האופציה היא S3 אזי כאשר אני לוחץ על כפתור ההדלקה יש ריסטרט.אתם יודעים למה אין לי את אופצית HIBERNATE. לוחות אם NFORCE2 לא תומכים באופציה זו?
פורסם 2004 באוקטובר 721 שנים לי יש Nofrce2ויש לי Hibrnateלא שזה כזה שימושי לרוב זה סתם תוקע את המחשבאם זה להרבה זמןכך שגם ככה אני לא משתמש בזה יותר מידי...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.