עבור לתוכן

מחפש Viewsonic VP171 - מישהו יודע מי היבואן?

Featured Replies

פורסם

מחפש לקנות מסך כזה במחיר טוב, חשבתי לאתר את היבואן ולבדוק מה המחיר שם, וגם לוודא שאני קונה ישירות מהיבואן ולא מאיזה מייבא שוק אפור

למישהו יש מושג מי היבואן של VIEWSONIC ?

תודה

פורסם

היבואן הוא אומניטק

אבל לרוב יבואנים לא מוכרים ישירות ללקוח הסופי ולכן גם אם תיצור איתם קשר, סביר להניח שיפנו אותך לחנויות מחשבים.

פורסם

שבוע הבא אחרי החג אני מזמין מסך כזה בדיוק.

האמת חשבתי על 2 חנויות-

1.דגש.

2. ניר טק.

מישהו מכיר את האמינות שלהם?

לגבי פיקסלים מתים,משום מה כל חנות אומרת לי משהו אחר...

התשובה הנורמלית שקיבלתי- 1 מיד הקנייה, ומעל 4 אחרי זמן ...

המחיר הכי אטרקטיבי, הוא 3000

פורסם
  • מחבר

תתחדש, גם אני עשיתי מחקר מקיף ואני הולך עליו

מסכים איכותיים אחרים נעים בסביבות ה - 2500 מינימום אבל אני לא רוצה להתפשר

דרך אגב, באתר אומניטק יש ידיעה על מסך חדש של VIEWSONIC שהם מביאים לארץ, ה- VX

יש להם דגם אחר שהוא דיי קרוב ל - VPB171 אבל לא ראיתי שהוא כבר מופיע בחנויות בארץ

פורסם

גם אני קונה את המסך הזה..ואני יודע שיש עכשיו ירידה במחירים אבל המחיר של המסך הזה עוד לא הספיק לרדת,

בכל מקרה אני רואה פה 5 אנשים שרוצים לקנות את אותו המסך, אפשר לקנות ביחד ביותר זול..

פורסם

לגבי פיקסלים מתים,משום מה כל חנות אומרת לי משהו אחר...

התשובה הנורמלית שקיבלתי- 1 מיד הקנייה, ומעל 4 אחרי זמן ...

לא יודע בקשר למה שהחנויות אומרות לך, אבל יש לי את המסך הזה כבר שנה, ואין פיקסל מת אחד.

פורסם

ThePorscher, אתה יודע שזה לא אומר כלום נכון? ::)

פורסם

לא יודע בקשר למה שהחנויות אומרות לך, אבל יש לי את המסך הזה כבר שנה, ואין פיקסל מת אחד.

איזה חסרונות מצאת בו ? (חייב להיות משהו...),

ספר לנו בבקשה...

ואגב, מה לדעתכם יפה יותר? הדגם הכסוף או השחור?

פורסם

Well, אם עוברים ממסך CRT אל LCD כמו שאני עברתי, אין מה להגיד, מרגישים את ה-Response Time, למרות שהוא 16ms. אבל אחרי כמה זמן מתרגלים. אם משווים את ה-Response Time בינו לבין מסכים אחרים עם זמן גבוה יותר, אפשר בבירור לראות את ההבדלים. 16ms זה בסדר גמור לעבודה משרדית וקצת יותר. אבל אם השימוש במסך יהיה יותר רציני, מכיוון שהעניינים האלה מאוד מורגשים, כדאי אפילו ללכת על זמן תגובה נמוך מזה.

הסיבה שאני קניתי LCD היא בגלל שאני עובד הרבה שעות על המחשב, אבל בעיקר עבודה משרדית. אני לא משחק במחשב וכמעט לא רואה סרטים פה. לכן אני לא יכול להעיד על איך המסך במשחקים, אבל במאמר מוסגר, לדעתי לא כדאי לצפות ממנו ליותר מידי.

בקשר לסרטים: יש לו איזה באג מוזר שהוא מתקשה להראות את הצבע האדום על כל גווניו. יש לו איזה בעייה עם זה. אבל זה קורה רק בסרטים. בכל דבר אחר, הצבעים בו מדוייקים וחדים מאין כמוהם.

בכלליות אני מרוצה מהמסך, לאור השימוש שלי בו. החדות, הצבעים המדוייקים, האפשרות לסובב אותו 90 מעלות ולהפוך אותו מ-4:3 ל-3:4 (זה מאוד יעיל לקריאת מסמכים ארוכים), העובדה שרואים בו יפה גם מהצד וכמעט אין שינוי בצבעים.

בקיצור: הוא מסך LCD טוב, אבל הוא מסך LCD.

פורסם

ואגב, מה לדעתכם יפה יותר? הדגם הכסוף או השחור?

לדעתי השחור, מהסיבה שזה משתלב טוב עם המעמד...לעומת הכסוף שלו מעמד שחור..

פורסם

דווקא חשבתי על הכסוף,מראה אלגנטי יותר... (לחדר מעוצב)

פורסם

אני הייתי הולך על צבע שמתאים לפינת העבודה שלי

פורסם

:lol: שכחתם שזה פורום חומרה?

תחזרו לנושא.

פורסם

למי ששאל לגבי אמינות של אומניטק אם זכרוני לא מטעה אותי וזה אותו יבואן של BENQ אז הם מאוד אמינים(בין היבואנים הטובים בארץ) כמו כן מדיניות

הפיקסלים המתים אצלם גם בין הטובות וזה גם נתון שאסור להתעלם ממנו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים