פורסם 2004 באוקטובר 721 שנים יש לי את המארז הזהhttp://www.pbase.com/baluta/image/34573638מקדימה יש לו את הפלסטיק הכחול הזה.יש לכם רעיון אולי מה לעשות איתו במודינג?כי אני רוצה לצבוע את המארז וזה לא מתאים לי בכללאתם יכולים להגיד לי אולי איך לצבוע אותו? (את הפלסטיק הכחול הזה)ישר לרסס עליו? או איך?
פורסם 2004 באוקטובר 721 שנים זה מארז של מגנטיק לא?זה יוצא איכשהו בכל מארז זה יוצא בדרך אחרת אז תפתח אותו ותסתכל איך הפאנל הקידמי יוצא
פורסם 2004 באוקטובר 721 שנים מחבר כן זה יוצאאבל אם אני אוריד את זה אז אני אראה את הלבן שמתחת לזה ויש הבדל בגובהאני מתכוון שהפלסטיק הזה עבה קצת בערל 0.5 ס"מ ואם אני אוריד את זה אז יהייה הבדל ויראו מן מדרגה כזאת שבה היה הפלסטיק הירוקאז חשבתי אולי לצבוע את זה לצבע כלשהואבל איך??
פורסם 2004 באוקטובר 721 שנים בגלל שזה פלסטיק אתה תצטרך צבע בסיס מיוחד של טמבור שהוא דיי יקר כי אם לא הצבע לא "יידבק" לפלסטיק
פורסם 2004 באוקטובר 721 שנים מחבר כדאי לעשות למארז הזה מודינג?לעשות לו עוד מקומות למאוררים וכאלה ולצבוע אותואו שזה בזבוז לעשות למארז כזה?
פורסם 2004 באוקטובר 721 שנים בזבוז זה לא כי כל הקטע במודינג זה לקחת משהו ולשפצ"ר אותואם אתה רוצה צבע אחר לפלסטיק מקדימה...תיקח מידות ותקנה פרספקס בצבע שאתה רוצה ושים במקום הפלסטיק שיש במקום לצבוע
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.