פורסם 2004 באוקטובר 721 שנים רציתי לדעת אם יש שימוש כלשהו לסוני שיזרק אם לא יעשו איתו כלום !הסוני עצמו עוד נגעתי בו אולי פעמיים מאז שקניתי אותו !הוא נקנה מחנות ב-1000 פראיירררררררררררררררר ;D
פורסם 2004 באוקטובר 721 שנים מחבר אה רעיון טוב לא חשבתי על זה ! סתם סתם ! אפשר להשתמש בחלקים שלו למודינג מסויים ??
פורסם 2004 באוקטובר 721 שנים ברור אתה יכול לתרום אותו,ולשפר כמה ימים לאנשים שאין להם... :-\ מה חשבת שתעשה איתו...
פורסם 2004 באוקטובר 721 שנים ממש כמה נושאים מעליך: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=70953.0
פורסם 2004 באוקטובר 721 שנים אפשר להתקין עליו לינוקס, ולקנות לו מקלדת, עכבר, והארדיסק.אני לא עובד עליך... יצאה גירסא של לינוקס לסוני.מה שמצחיק, הוא שזה תוכנה שמאושרת על ידי סוני, וסוני משתפת פעולה איתה, אבל, אם אתה מתקין את זה האחריות שלך מתבטלת (לא שאכפת לך אם אתה זורק את זה לפח).אחרי שאתה מתקין על זה לינוקס, אתה יכול לחבר את זה לאינטרנט, לעשות על זה עבודות עם אופן אופיס, וכו'...ואתה גם יכול לתרום אותו... אם במילא אין לך שימוש בו...בקשר לרעיון הראשון, כתבו על זה בעיתון מחשבים שלי (פיסי פלוס אני חושב), אבל אני לא זוכר מתי. אני אחפש קצת ואבדוק אם יש קישור להזמנת מה שאתה צריך לזה באינטרנט.
פורסם 2004 באוקטובר 721 שנים אפשר להתקין עליו לינוקס, ולקנות לו מקלדת, עכבר, והארדיסק.אני לא עובד עליך... יצאה גירסא של לינוקס לסוני.מה שמצחיק, הוא שזה תוכנה שמאושרת על ידי סוני, וסוני משתפת פעולה איתה, אבל, אם אתה מתקין את זה האחריות שלך מתבטלת (לא שאכפת לך אם אתה זורק את זה לפח).אחרי שאתה מתקין על זה לינוקס, אתה יכול לחבר את זה לאינטרנט, לעשות על זה עבודות עם אופן אופיס, וכו'...ואתה גם יכול לתרום אותו... אם במילא אין לך שימוש בו...בקשר לרעיון הראשון, כתבו על זה בעיתון מחשבים שלי (פיסי פלוס אני חושב), אבל אני לא זוכר מתי. אני אחפש קצת ואבדוק אם יש קישור להזמנת מה שאתה צריך לזה באינטרנט.נראה לי שאפשר לעשות את זה רק על הפלייסטישן 2
פורסם 2004 באוקטובר 721 שנים נראה לי שאפשר לעשות את זה רק על הפלייסטישן 2 וואלה לא שמתי לב שיש לו 1... למרות שסוני 1 יצא אחרי סוני 2... (ויש את האחד המקורי, שפשוט קוראים לו בשמו הרגיל). אז יכול להיות שזה תומך... אבל באמת, לא יהיה לו אינטרנט אז זה לא כל כך שווה... מסקנה, תרום את הסוני
פורסם 2004 באוקטובר 721 שנים מחבר יש לי סוני מקורי ולפי מה שאמרת על האינטרנט זה נשמע מגניב לאללה !אבל איך בעצם אני מתקין את הלינוקס !?!!?דרך איפה ??מדיסק ???
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.