עבור לתוכן

צריך מפרטים שונים למחשב שאקח לצבא

Featured Replies

פורסם

אוקיי, דיברתי עם המפקדים ואמרו לי שאם אביא מחשב יאשרו לי אותו. אז אחרי התלבטות ארוכה בין מחשב בנייד למחשב שולחני, החלטתי להביא מחשב שולחני. למה? מחשב שולחני הרבה יותר חזק ואינו דורש חלקים מקוריים. בנוסף, הוא פתוח לשדרוג וגם הרבה יותר קשה לגנוב אותו.

אז אני צריך 4 מפרטים. כן, קראתם נכון, אני צריך 4 מפרטים. המפרט הראשון למחשב מבוסס AMD עם מסך LCD, השני עם מסך CRT. ושני מפרטים למחשב מבוסס אינטל, הראשון עם מסך LCD, השני עם מסך CRT. אני מבקש מסך LCD איכותי או מסך CRT איכותי. אל תתנו לי זבל.

תקציב: 5,500 ש"ח כולל מסך וציוד הקפי. (מקלדת, עכבר, רמקולים)

עריכה: ובשום פנים ואופן אל תתנו לי מפרט מפנדה או KSP או מכל חנות סוג ג' עם מחירים נמוכים באופן חשוד. אני רוצה מפרט מנועה או זיגזג.

פורסם

למה אתה צריך מחשב לצבא? ??? :o

פורסם
  • מחבר

כדי שלא יהיה לי משעמם בשבתות ובשעות החופשיות.

כמעט כולם הביאו טלוויזיות, וידאו, מערכות סטריאו, אז אני החלטתי להביא מחשב.

פורסם

כיום מחשבים הם כמו זבל בצבא יש בכל חור!

ובנוסף רובם מבוססים P4 כך שאתה יכול להריץ עליהם הכל

פורסם
  • מחבר

עוד אחד שעדיין לא התגייס. לא, אין מחשבים בכל חור. יש מחשבים רק במשרדים והם מחוברים ל"שביל החלב". ולמי שלא יודע מזה, שביל החלב זה רשת פנימית של חיל האוויר. מחשב שמחובר לשביל החלב סגור לחלוטין ואי אפשר להתקין עליו שום דבר. ואם מישהו, איכשהו, יצליח להתקין משחק קטן, הוא ימצא את עצמו בכלא צבאי כעבור מספר שעות.

פורסם
עוד אחד שעדיין לא התגייס

לא התגייס לצבא?? אני התגייסתי כשאתה היית בן 12... צעיר.

ואני עדיין בצבא!

פורסם
  • מחבר

אז כנראה שאתה משרת בבועה.

פורסם

אני זוכר את שביל החלב....ואת אתר בח"א 21 עם הפורומים וזה :lol:

פורסם
  • מחבר

אף אחד לא מוכן לעזור?

פורסם

אוקיי, דיברתי עם המפקדים ואמרו לי שאם אביא מחשב יאשרו לי אותו. אז אחרי התלבטות ארוכה בין מחשב בנייד למחשב שולחני, החלטתי להביא מחשב שולחני. למה? מחשב שולחני הרבה יותר חזק ואינו דורש חלקים מקוריים. בנוסף, הוא פתוח לשדרוג וגם הרבה יותר קשה לגנוב אותו.

אז אני צריך 4 מפרטים. כן, קראתם נכון, אני צריך 4 מפרטים. המפרט הראשון למחשב מבוסס AMD עם מסך LCD, השני עם מסך CRT. ושני מפרטים למחשב מבוסס אינטל, הראשון עם מסך LCD, השני עם מסך CRT. אני מבקש מסך LCD איכותי או מסך CRT איכותי. אל תתנו לי זבל.

תקציב: 5,500 ש"ח כולל מסך וציוד הקפי. (מקלדת, עכבר, רמקולים)

עריכה: ובשום פנים ואופן אל תתנו לי מפרט מפנדה או KSP או מכל חנות סוג ג' עם מחירים נמוכים באופן חשוד. אני רוצה מפרט מנועה או זיגזג.

אני מבין שבין היתר תרצה לשחק משחקים ולראות סרטים. מסך LCD רציני מתחיל מ 2700 שקל מה שמשאיר לך כ 2800 שקל למחשב. תוריד כ 1400 שקל לכרטיס מסך טוב ונשארת עם 1400 שקל לכל השאר. ובמיוחד היות ואתה רוצה לקנות בחנויות לא זולות.

פורסם
לא, אין מחשבים בכל חור

דווקא כן יש בכל חור ובמיוחד בח"א.

כיום רובם מחוברים לרשת ואינך יכל להכניס כלום לשם בעקבות ארוע שקרה לפני מספר שנים.

אך יש מחשבים שהם S.A שבהם ניתן להכניס אבל לא מומלץ כי ביקורות פתע של אבטחת מידע יכולות להכניס אותך לכלא.

אז.. הכי טוב לקנות מחשב ולא להשתמש במחשבים צבאיים לצרכים אלו.

וגם צריך אישור בשביל להכניס את המחשב ( נהלי אבטחת מידע ועוד כלמיני קשקושים כאלו ואחרים ).

אני ממליץ על המחשבי ברבון שאפשר להכניס לתיק ולהסתובב איתם.

לפי מה שהבנתי אתה בטכני ולהביא לשם מחשב שתמיד יהיה בחדר ועוד מחשב חדש לא נשמע טוב כל כך במיוחד אם אתה בהילטון.

פורסם

אני לא מבין מה הבעייה שלכם?! אז הוא יכנס לכלא זה בעיה שלו!

הוא ביקש שתנסו לתת לו מיפרט...אתם לא חייבים, אבל לפחות תפסיקו לז**ן ת'שכל על זה שהוא יכנס לכלא!...

זאת בעייה שלו אתם רוצים תנו לו מיפרט אתם לא רוצים שבו בשקט!

פורסם
  • מחבר

נתחיל מזה שמפקדים אמרו לי שניתן להכניס מחשב נייד או מחשב שולחני. שנית, אני כבר לא בטכני. אני נמצא בסיס סדיר, שבו אשרת במשך 3 שנים. הבסיס נקרא דים ונמצא ליד הכור.

אז מה עדיף? LCD או CRT?

פורסם

בתקציב שלך בהחלט CRT....אם אתה מתעקש על LCD תאלץ להיסתפק במיפרט לא משהו...

אבל יש גם CRT טובים מאוד במחירים נוחים!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים