עבור לתוכן

boot from usb ,מתוך דיסק או קיי.

Featured Replies

פורסם

היי,חיפשתי בהרבה מקומות ונראה שמיקרוספט עצמם לא משוכנעים שזה אפשרי...

אם מישהו התנסה בזה או הצליח או חושב שהוא יודע איך לעשות את זה אשמח לקבל תשובות, יש ביוס שתומך בבוט מתוך usb , סידרתי כמובן את כל ההגדרות, פירמטתי את הדיסק או קי שלי עם תוכנה שמגיע איתו לעשות  בוט ושום דבר לא עוזר לו, למעשה (לדעתי לפחות) אני לא רואה גישה של המחשב בכלל להתקן הוא כאילו מדלג עליו למרות שכל ההגדרות אומרות שיאתחל ממנו.

במהלך החיפושים ניתקלתי במתכנת שיצר פרויקט חדש באמצעות כלים של לינוקס (image)  וגם זה לא עובד , לאחר יצירת הדיסקט שלו ואיתחול שלו (בדיסקט) הוא פשוט מוציא הודעת שגיאה ולא ממשיך ...אולי מישהו ממכם יצליח טוב ממנ הנה הלינק.

http://www.ncsu.edu/project/runt/

תודה רבה.

פורסם

חיפוש בפורום, כבר דיברו על זה מלא פעמים...

פורסם
  • מחבר

לצערי לא מצאתי אף דיון שמדבר על איך לבצע ממש את האיתחול ומן הסתם לא הייתי רושם כאן אם זה היה משהו טריוואלי , אני אחזור שוב על כמה פרטים :

1) מדבר על איתחול מ usb 2 disk on key של Pqi

2) הלוח אם תומך באיתחול של ההתקן.

3) כל ההגדרות כוונו לכך, משמע בביוס הוגדר סדר האיחתחול הנכון וכו..

4) ההתקן הגיע עם תוכנה שמעתיקה עליו קבצי מערכת כלומר יש עליו מערכת הפעלהdos.

נראה על פניו שהמחשב פשוט לא ניגש בכלל להתקן ? כאילו מתעלם מהאופציה שיש בכלל usb אני לא רואה את הלד שלו דולק כאילו לא ניגש לקורא ממנו בכלל.

אני נתתי למעלה פיתרון של מתכנת אם מישהו שמבין בלינקוס יכול לעזור לי ליצור את זה אודה מאוד.

ובכלל אם מישהו הצליח, כלומר ניסה ממש לאתחל מdok אשמח לקבל עזרה, כי לא מצאתי באף מקום תמיכה לגבי העניין, ושאלה נוספת האם אםשר לאתחל בכלל אם הלוח אם תומך usb1 וההתקן עצמו usb2?

תודה מראש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים