פורסם 2002 במאי 2823 שנים אחותי נוסעת לאמריקה חודש הבא, אני מתלבט איזה כרטיס לקנות שם (התחשבו באיכות, מחיר (של חודש הבא... ), ביצועים, אמינות, דרייברים, ושתהייה חברה טובה שתמיד תייצר דרייברים טובים ולא תפשוט רגל מהר כמו3DFX. ;D 8) ??? : :-[ :-X :-/ :-* :'( :smoke: :saint: :AR15: :asthanos:
פורסם 2002 במאי 2823 שנים אחותי נוסעת לאמריקה חודש הבא, אני מתלבט איזה כרטיס לקנות שם (התחשבו באיכות, מחיר (של חודש הבא... ), ביצועים, אמינות, דרייברים, ושתהייה חברה טובה שתמיד תייצר דרייברים טובים ולא תפשוט רגל מהר כמו3DFX. ;D 8) ??? : :-[ :-X :-/ :-* :'( :smoke: :saint: :AR15: :asthanos: מה התקציב?
פורסם 2002 במאי 2823 שנים שתיקח כבר GeForce 4 Ti 4200 הוא כבר מתחיל לצוץ שם בחנויות , ובטוח שיהיה חודש הבא .זה יהיה יותר משתלם לקנות אותו .
פורסם 2002 במאי 2823 שנים 3DFX לא פשטו את הרגל, NVIDIA קנו אותם.3DFX ו- Nvidia זה כמו רוסיה וארה"ב.נוידיה היו יותר עשירים ויותר מפורסמים והביאו יותר שמות מפוצצים (GeForce!!!!!!!!!) ול- 3DFX נגמר התקציב לכן נוידיה קנו אותם כדי לנקות תחרות מהשוק.טוב אז אני לא יודע למה השוותי אותם לרוסיה וארה"ב, לא משנה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.