עבור לתוכן

שאלה על זיכרון

Featured Replies

פורסם

היי

אני קונה בקרוב את המפרט הזה

AMD65 3500

MSI NEO2

GEFORCE 6800GT

ו512 זיכרון של סנסונג

ורציתי לדעת האם היום צריך כבר ללכת על 1024 זיכרון ?

האם הזיכרון הזה יתן יותר ביצועים ? או שאפשר להסתדר עכשיו עם 512 ובעוד חצי שנה לקנות עוד 512..

פורסם

ברור שעדיף ג'יגה זיכרון...

שיפור ביצועים ניכר, השאלה אם יש תקציב כי יש לך פה מערכת די יקרה

הלוח אם שאתה מתכוון הוא K8N NEO2 ?

פורסם
  • מחבר

כן,

מה אתה אומר על המערכת? זה יוצא 6000 ש"ח..

זה יוכל להריץ לי בכיף doom 3?

פורסם

בן אדם, אתה מריץ פה DOOM 3 בלי למצמץ בכלל, זאת מערכת מאוד חזקה.

תתחדש.

נדב.

פורסם

סתם שאלה איך לעזאזל 6000 שקל ?

אתה קונה את המחשב בחול ?

או שאתה פשוט קונה רק את הרכיבים האלה ללא שאר חלקי המחשב למרות שגם זה נראה לי זול :>

בכל מקרה בהחלט עדיף לקנות 1024 כי עם תקנה 512 זה ממש יפגע לך בביצועים של הכרטיס מסך הוא לא יעבוד במלוא עוצמתו.

ודבר שני למה זכרונות של sumsong ?

אתה משקיע במחשב כזה וקונה זכרונות של sumsong לפי דעתי הם לא משהו ועם ללכת על משהו טוב תלך על OCZ או קורסייר עם יש כסף.

פורסם

בכל מקרה בהחלט עדיף לקנות 1024 כי עם תקנה 512 זה ממש יפגע לך בביצועים של הכרטיס מסך הוא לא יעבוד במלוא עוצמתו.

איך הגעת לזה בדיוק אם יורשה לי לשאול?

פורסם

קראתי את זה מאיזה מאמר שמצאתי, אני ינסה למצוא את זה שוב.

בכל מקרה קראתי שהכרטיס מסך לא ינוצל ולא תרגיש את חווית המשחק במלואה עם 512mb במשחקים מאוד כבדים כמו דום 3 ופארקריי ..

כי הכרטיס מנצל את הראם במלואו ויש משחקים שדורשים יותר מ512MB כדי לקבל המירב מהמשחק... וגם עם אתה קונה כרטיס כדאי מאוד לקנות עוד 512 בגלל שאתה לא רוצה לחוות תקיעות למינהם שאני שמעתי שקרו אצל אנשים בגלל 512mb במשחקים כמו דום 3 ולהתבאס :\

תראה יכול להיות שמה שאני אומר פה זה טעות אבל לי זה נראה הגיוני.. אני ינסה למצוא את המאמר הזה שוב למרות שזה היה לפני דיי הרבה זמן.

פורסם

אוקיי, זה כבר הגיוני. פשוט אמרת שהכרטיס לא יעבוד במלוא עוצמתו, וזה לא מדוייק. הוא עובד במלוא עוצמתו, אבל אתה מפיק ממנו פחות ממה שאתה יכול עם יותר זכרון.

פורסם

זה מה שהכוונתי :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים