פורסם 2004 באוקטובר 621 שנים שלום רב לכל בעלי נוקיה 6600.יש לי שאלה מה אני רואה בתמונה כדי לנסות לעזור לחבר בחו"ל עם תקלה במכשיר.אני צריך לדעת מה אומר כל פרט בתמונה.סוללה מיקוםכריטס SIM מיקוםכרטיס זכרון מיקוםועוד מה שאתם רואים ואני פיספסתיתודה L.A[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 באוקטובר 621 שנים הsim זה הכרטיס שצבוע בלבן עם לוגו כחול וכתוב עליו cable & ...הכרטיס זיכרון זה הדבר שצבוע באדום, ועל הכל באה הסוללה.....זאת הייתה השאלה שלך?
פורסם 2004 באוקטובר 621 שנים מחבר הסוללה על השולחן נכון?ומה זה בצבע לבן בפינה השמאלית הרחוקה במקביל לסים?
פורסם 2004 באוקטובר 621 שנים LOL דיי דומה למאחורה של ה6600 שלי אוקיי אז ככה המדבקה האדומה של SANDISK זה הכרטיס זיכרון מצד שמאל זה מספר הIMEI של המכשיר למטה זה הכרטיס סים והסוללה באה עליהם הסוללה היא כזה מחוץ לשטח של המכשיר היא למעלה או בקיצור
פורסם 2004 באוקטובר 621 שנים נראה לי שהוא משוויץ בסלולרי שלו או שזה סתם פרסומת חסויה...... דוגרי אחד התרדים היותר מפגרים והמיותרים שראיתי, ואני ראיתי תרדים. וכמו שאמרו מעליי, כל תינוק יכול לנחש מה הדברים בתמונה, אז אלא אם אתה עובר אני לא רואה סיבה לפתיחת התרד
פורסם 2004 באוקטובר 721 שנים מחבר לנחש גם אני יכול ואני לא משוויץ כי הוא לא שלי, וזאת סתם תמונה. היית צריך להיות בטוח כפי שכתבתי לעזרה לחבר בחו"ל עם נייד דומה. לך תסביר למי שאין מושג בפלאפון איפה למצוא את המס' הסידורי ומה ההבדל בין כרטיס סים לזכרון. תראג מיותר אז אל תגיב בו יש פה מספיק תראדים "מעניינים" שתכל להעביר בהם את זמנכה... משהו שהייתי צריך וזהו!!!!!!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.