עבור לתוכן

קיבלתי היום סוף סוף תמעבד שלי והתבבר שהוא לא! ניקסטל האם נדפקתי ועוד שאלה בפנים!

Featured Replies

פורסם

שלום כולם היום סוף סוף לקחתי תחלקים הכמעט אחרונים שלי למחשב שלי מסך,מעבד וזיכרון (דרך אגב זה מ ksp) קיצר באתי וקיבלתי תמעבד a64+3200 בקופסא הפלסטיק הזותי של אינטל וגם לא קיבלתי תמאוור של amd קיבלתי מאוור כזה עם גוף קרור בתוך קוספא טובה זה נראה האם דפקו אותי ? שקיבלתי לא תגוף קרור המקורי של amd ??? כי הגוף קרור של amd יש לו פאד תרמי וגוף קרור הזה צריך משחה טרמית האם יש הבדל? וגם כן קראתי את הברקוד על המעבד והתבבר לי שהמעבד שלי הוא קלואמר ולא ניוקסטל האם יש הבדל גדול בינהם ושאני יריגש ביצועים כי לפי מה שהבנתי לניקסטל יש512 קאש ו 3.4 תדר בגלל שזה 2.2 ב9 צינורות עיבוד ולקלאורמ יש מגה קאש ו3.2 תדר האם זה נכון האם יש הבדל גדול תודה לתשובות! :D חג שמח!

פורסם

אין כ"כ הבדל (חוץ מבOC כשהניקאסל יותר טוב) הוא גם מתחמם טיפה פחות. הבדל בביצועים ממש זניח

משהו כמו 1%-2%. אם אתה יכול תעלה תמונה של הגוף קירור או תמצא ברשת תמונה שלו. אם תרצה שהם

יחליפו את המעבד אני חושב שהם יעשו בעיות (KSP :\)

פורסם

תתחדש ותתחיל לקודד 8)

פורסם
  • מחבר

אז ההבדל זניח לא? ומה בקשר להתחממות הוא באמת מתחחמם יותר?

פורסם

לא קריטי

תרכיב כבר !!!

פורסם
  • מחבר

אבל מה בקשר לחום!!!! זה מה שאני שאול!!!!

פורסם
  • מחבר

מצטער על הדאבל פוסט פשוט יש לי כאן באג שאני לא יכול לערוך עודות משהו מסריח באספלור קיצר הנה הגוף קרור שקיבלתי איתו בדיוק אותו הדבר רק קסופא שונה וגריל אחר והחוט שמתחבר מהמאוור ללוח הוא מוסלב

http://www.spirecoolers.com/fcc.asp?ProdID=107

אז מה אתם אומרים אחלה מעבד ומה בקשר לקרור הדבר היחדי שאני יודע עליו זה שהוא מ parnner group

פורסם

הגוף קירור שהם הביאו לך אמור להחזיק את המעבד...

אבל כמובן שלא ב OC כמו כל קירור גנרי ...

אחלה מעבד קיבלת ...

פורסם
  • מחבר

אז אחלה מעבד אין תלונות אני שמח עד השמיים וקרור כנ''ל כול עוד לא מתוכנן אובר קלוקינג?

פורסם

בדיוק

וגם הקירור הוא חצי ג'נרי של Aspire ואמור להיות טוב יותר מהסטוק.

תתחדש ותהנה ! :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תודה גברים שלי תודה !! הורדתם לי גוש בטון מהלב :D

פורסם

אני קניתי ב k.s.p והחלפתי לאחר שגיליתי שזה לא ניוקסטל

יותר נכון החזירו לי את הכסף

אחלה שירות!!!!!!!!!

פורסם

מזה ניוקסטל ומה ההבדל בינו לבין הדבר השני?

פורסם

תעשה חיפוש..

פורסם

תגיד תודה שקיבלת קלוהאמר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים