פורסם 2004 באוקטובר 621 שנים אני לא מבין מה זה אומר ואיך בדיוק עובד ?יש לי 9600 xt וכנראה שהוא אמור לעבוד עם האפליקציה עכשיו אני מנסה להבין כאן איך זה שכל פעם שאני מזיז את הסמן במאפיינים ל X8 הוא מבקש ממני לבצע אתחול כדיי שההתקן ייכנס לעבודה ולאחר מכן אני רואה ששום דבר לא השתנה .מה אני עושה ?
פורסם 2004 באוקטובר 621 שנים תתקין את הצ'יפסט של הלוח אם גם לי זה היה התקנתי והופ הכרטיס עובד על x8 שהוא דרך אגב 9600se
פורסם 2004 באוקטובר 721 שנים בעקרון כלום עוד מהירות לכתיבה דרך אפיק AGP, אבל פה הבעיה גדולה יותר, אין דרייבר לצ'יפסט ככה שאי אפשר לתעל טקסטורות דרך אפיק הAGP לזכרון המובנה בכרטיס, וכל המידע נשמר על זכרון המערכת. וזה פוגע בביצועים ברמות שונות לפי מפרט המערכת כולה.
פורסם 2004 באוקטובר 721 שנים מחבר התקנתי כל דרייבר אפשריי וכשאני מריץ את dxdiag אאין כל שינוי האם מישהו יכול על פי המפרט שלי לכוון אותי לדרייבר המתאים
פורסם 2004 באוקטובר 721 שנים תלך ל-BIOS ותשנה את זה ל-AGPx8.אם אתה לא יודע איך להיכנס ל-BIOS או איך/איפה לשנות שם, תפנה לחוברת של הלוח.אם אין לך את החוברת של הלוח, תפנה לגוגל.
פורסם 2004 באוקטובר 821 שנים מחבר אוקי המצחיק שבכל הוא שרק כשהסרתי את הדריברים של ATI כגון ה CATALYST 4.9אשר גרמו לי להמון ארורים הכל הסתדר אני מבסוט רק שמה עדיין חסר זה שבעיקרון כל דרייבר שאני מתקין לכרטיס רק מאיט לי את הביצויים ....בכל אופן אני מודה לכולם על הטיפים שמאוד עזרו תודה וחג שמח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.