עבור לתוכן

מחשב ב-4500 ש"ח להקלטות אולפן ללא מסך

Featured Replies

פורסם

תודה רבה לך איש יקר עזרת לי רבות וגם לימדת אותי דבר או שניים  :D מצאתי את הלוח הזה ב950 ש"ח זה מחיר הוגן??

על איזה לוח אתה מדבר?

אם זה ה IC7 MAXIII - תשכח ממנו. לא ניתן להשיג. לכולם יש אותו באתר הבית שלהם אבל "בדיוק נגמר ולא ניתן להזמין".

רק אל תשכח שהוא מגיע ללא היציאה פררלית הוותיקה!

פורסם
  • מחבר

אני קונה את המחשב בחנות בשם מרדנית נראה לי שיש כאן כמה שמכירים אותה אני לא צריך מקלדת עכבר ומסך כי יש לי אותם כבר {מהמחשב הישן} והם לא לוקחים לי על ההרכבה בקשר למארז אין לי את השם שלו אבל זה מארז עם 4 מאוררים עם שרוול קירור עד למעבד נשמע לי טוב לא?

אני עכשיו סגור לגבי זה שאני אקח צורב DVD כי בעבודה הזאת כל פרויקט שוקל הרבה וכדי לגבות את הפרויקטים אני חייב צורב DVD עכשיו לגבי הלוח אתמול אמר כאן biodome:

dude, זה לא שהוא צריך מכונת בנצ'מרקים ואוברקלוק..

לאולפן הקלטות דווקא כן הייתי נשאר עם הלוח של אינטל, הם הכי אמינים, עושים הכי פחות בעיות עם הכרטיסים המקצועיים (שת'אמת אין לנו הרבה מושג עליהם).

יש כאן מישהו שעובד,עבד,או מיר את הלוחות שהוא ממליץ בהתנהגות עם כרטיסי קול מקצועים??

פורסם

לי היהי לוח אם אינטל D850MD של Intel זה לוח אם RDRAM ותמיד חשבתי שהמערכת סטראו שלי נידפקה(היא לפני איזה 10 שנים)

ואז החלפתי את הלוח אם ל-ABIT IS7 והכל היסתדר...שומעים פ33ה...מהניסיון שלי עם אינטל יש להם כרטיס קול גרוע.

היום על לוחות אם אולי אין כרטיסי קול מקצועיים אבל הם איכותיים מאוד במיוחד של ABIT...לדעתי IC7-MAX3 יהיה הבחירה הנכונה פה!

פורסם

MAX IC7 יהיה בחירה גרועה. סתם לזרוק כסף. לוח יקר עם ציפסט 875 מיותר.

אני מציע שתלך על אינטל 865 או אסוס עם ציפסט 865. לא צריכה להיות בעיה עם כרטיס הקול המקצועי אבל אני הייתי משתף את החנות בעניין. כלומר מתייעץ איתם, מיידע אותם ומבקש לבדוק את הנושא יחד בעת ההתקנה. אני מאמין שכבר מכרו מחשב או שניים למטרה הזאת.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכולם כאקנה את המחשב אני אספר לכם על מה הלכתי בסוף{לא שאני יודע עכשיו.... 8)}

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים