עבור לתוכן

שני קטעים חדשים, סאמפל של רימייק ל It's a fine day וקטע מקורי - ווקאלז ברוסית ;)

Featured Replies

פורסם

במהלך החג, יצא לי קצת לעבוד על ההתחלה לרימייק החדש שלי.

סגנון : אמביינט/ברייק

לבינתיים, הווקאלז מסונכרנים עם הקצב, אבל אין התאמה שמיעתית (זיוף בחלקים ספציפיים). תורידו ותבינו, ניסיתי לסמפל מחדש, ניסיתי לעלות/לרדת בסולמות - לא ממש הולך, אבל הליין עצמו נשמע טוב. כנראה שאצטרך לכתוב את הכל מחדש.

בכל מקרה, אשמח לשמוע @ דעתכם...

http://www.r0ckf0rd.shyper.com/DLz/Otherz/Fine%20Day%20(Sample%20I).mp3

פורסם

כל ה-להלהלהלהלילילילי הזה מעיק...

תן קצת מרווח לנשום... זה יותר מידי צפוף, לא יודע איך להסביר את זה...

חבל כי סה"כ הקצב הכללי והמוזיקה די מגניבים.

פורסם
  • מחבר

תודה צביקה, ככל הנראה שאשנה את כל המערך והסגנון יהיה שונה לחלוטין.

בכל אופן, החלטתי להעלות גירסה מלאה של קטע (לשם שינוי מקורי - משמע לא רימייק), בשיתוף עם חבר מהיחידה - לילה של קצת שיעמום, שתיה ו REASON. הוא סיפק את הווקאלז ואת הסאמפלר של הגיטרה החשמלית (אותה תשמעו בהמשך הקטע) - שימו לב, לבחור שמיעה אבסולוטית, הוא איננו יודע תווים ומעולם לא עבד עם תוכנת כתיבה כדוגמת קיובייס/ריזן/פרוטי-לופז... תוך רבע שעה, למד להשתלט על הסאמפלר ויישם אותו (לדעתי) בצורה מעולה בטראק.

אני על הריזן, כולל סימפול הווקאלז של Dino (הוספת דיסטורשנז, סנכרונים ואוטומאציות) וכל מה שאתם שומעים, מלבד הגיטרה החשמלית, אשר אותה, כפי שציינתי... נתן לנו דינו ובאיכות.

מרבית הווקאלז ברוסית, הוא לא ממש הצליח לתרגם לי את זה לעברית, אבל אפשר להבין מילה פה ושם.  :lol:

תהנו.

http://r0ckf0rd.shyper.com/DLz/Otherz/R0cKF0rD%20Feat.%20MF%20Dino%20-%20Free%20Your%20Mind.mp3

פורסם

דבר ראשון רציתי להגיד שאתה בחור מוכשר ואני מקנא!

חוצמזה בקטע הראשון תנסה להוריד את ההד, אני חושב שזה יעזור. דווקא את אמצע הקטע, שמתחילים התופים (זה נקרא תוף? זה סנייר לא? מצטער אני בור).

עכשיו שאלה:

1. למה אתה נותן לנו רק חלקי קטעים? לא יפה! יש תחושה של החמצה, כאילו אנחנו שומעים רק preview...  ;)

2. אתה "כותב למגירה" או שאתה מפרסם את זה איפשהו?

את הקטע השני אני שומע עכשיו, עוד מעט חוות דעת, אבל בעיקרון אני אוהב את הסגנון שלך, האלקטרוני השקט הזה... (אמביינט?)

פורסם
  • מחבר

למה אחי, ההד והדיסטורשנז מוסיפים משו, תחושה של "אופוריה", "חופש"... וכרגע אני כותב למגירה, לאחר השחרור אני מתכנן לעשות משו עם כל הקטעים האלה ועם כל מה שאמשיך לכתוב בעתיד.

מאמין שזה רק יילך וישתפר, הריזן נותנת לי חופש מטורף, ולכשיגיע סוף סוף הקונטרולר שהזמנתי מחו"ל, אז בכלל... תראו מה שאפשר לעשות עם מחשב אישי, כ' קול אונבורד וקצת תחת.

את הקטע השני אני שומע עכשיו, עוד מעט חוות דעת, אבל בעיקרון אני אוהב את הסגנון שלך, האלקטרוני השקט הזה... (אמביינט?)

כעקרון אני אוהב לכתוב אמביינט, ספייס-אמביינט/ברייקס (הסגנון של Free Your Mind), דראם&בייס... דווקא למה שאני מאזין לעיתים יותר קרובות, כדוגמת הטכנו, דיפ-האוס/ג'אנגל וטרייבל האוס - בסגנונות האלה עדיין לא יצא לי לכתוב, ואני גם לא ממש מתפתה. לדעתי הז'אנרים הרגועים יותר קולעים.

פורסם

ענק !!!

מדהים , איזה כיף !

:jump::xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

כולם חובה לשמוע !

פורסם

שמעתי את הקטע השני.

דבר ראשון מדהים מה אפשר לעשות באילתור של כמה שעות. אין ספק ששניכם מוכשרים.

לאוזן הלא מקצועית שלי זה נשמע מאוד נעים ומעניין, ומקצועי לחלוטין. מלהיב אותי לחשוב שזה עבודה של "סתם בחור שישב על המחשב". :)

רק דבר אחד הפריע לי... אני לא כל כך אוהב את השפה הרוסית... אבל סה"כ זה משתלב טוב.

פורסם
  • מחבר

למרות שהרמה של ריזן גבוהה, אתה עדיין שומע את המתכתיות בחלק מהסאמפלרים (בעיקר הסאמפלר שאיתו נפתח הטראק השני וגם מסתיים), זה אמנם לא רחוק מלהיות מקצועי, אבל זה עדיין לא כזה.

פורסם

המממ פצצה אבל מי זה שר?

פורסם
  • מחבר

לא בדיוק שר... יותר מזבל ת'שכל.

קוראים לו דינו, חייל משוחרר ששירת איתי ביחידה.

פורסם

אחחחחחחחחחחחחח משובח ביותר!!! נראה לי אני שם על רפיט ונרדם עם זה ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים