פורסם 2004 באוקטובר 621 שנים ואיפה זה בידיוק כתוב?מקסימום נארגן ב יום שישי בערב..(נשחק במיגרש הלילי..)
פורסם 2004 באוקטובר 621 שנים טאקטיק בול זה חראהייתי שם לפני שבוע ויורים כדורי פלסטיק קטנים ומסכנים.אי אפשר לראות פגיעות וחצי מהזמן רבים על אם אנשים נפגעו או לאהכמות כדורים של הפיינטבול באמת מספיקה והרבה יותר כיף לדעת שפגעת במישהוודרך אגב - הנשקים לא אמיתים, זה מעיין גירסאות חשמליות שלהם..והאמתי ברובם לא באמת אפשר להשתמש בתור "קהל רחב"אם כבר יורים אחד בשני - פיינטבול, הרבה יותר כואב, הרבה יותר כיף!
פורסם 2004 באוקטובר 621 שנים איכס הכדורי פלסטיק הקטנים האלו מזה לא כואבים,אני יריתי לעצמי ברגל מטווח 0 כאב אולי לשניה ועבר. אבל פיינטבול.. זה סיפור אחר המגן פנים לא מכסה את כול הראש פעם נפגעתי בדיוק בקצה שהוא לא מכסה,מזל שקצה הראש זה החלק הכי חזק בגוף
פורסם 2004 באוקטובר 621 שנים ואיפה זה בידיוק כתוב?מקסימום נארגן ב יום שישי בערב..(נשחק במיגרש הלילי..)ונשחק פיינט באל אוקי?ייאלה נו מי בא@!%@#^#^
פורסם 2004 באוקטובר 621 שנים אני מוכנה לבוא רק כדי להשאיר על כולכם סימנים של כדורים, קאונט מי אאוט! את באה או לא??
פורסם 2004 באוקטובר 621 שנים אני מוכנה לבוא רק כדי להשאיר על כולכם סימנים של כדורים, קאונט מי אאוט! who cares?
פורסם 2004 באוקטובר 621 שנים יקר בטרוף, הייתי בפיינטבול ועלה 150 לאיזה 100 ומשהו כדורים ותוך 20 דקות נגמר המשחק, חוץ מזה הם לא שמים את המספר הכדורים שאתה צריך חבר שלי פעם שילם על 160 כדורים ותוך 5 דקות לא היה לו כלום אם כבר מדברים על זה, מתי יש מפגש פורום? נגיד באיזה פארק עם קצת על האש?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.