עבור לתוכן

שינוי מראה החלונות ב-Windows (איקונים רקעים וכדומה)

Featured Replies

פורסם

איפה יש themes לobjectdock?

ובבקשה אל תתנו לי אתר אלא את הדף המדוייק שבו נמצאים הthemes, חיפשתי בwincustomize ולא מצאתי...

• תגובות 296
  • צפיות 124.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מומלץ ביותר XBOXLITE אם אתה רוצה לשנות לגמרי את סביבת העבודה שלך בלחיצת כפתור אחת(יותר נכון שני לחיצות כפתור).

http://xoblite.net/ זה האתר שמכיל את ההורדה של התוכנה פלאגינים והכל יש תמיכה בעברית.

פורסם
  • מחבר

תודה אני יוסיף לסטיקי

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

עכשיו אני חייב להודות לSURFFACE/

היה לי דסקטופ ממש גרוע והעיצוב אצלי היה לוקה בחסר אז נכנסתי לאחד האתרים שהביא SURRFACE

נכנסתי שם לאחד האתרים ואז.....

נכנסתי לסקינים היה שם סקין מהמם החלפתי אליו ועכשיו המחשב שלי יפההההההההההההה (אפשר לראות את התמונה של המסך שלי בSHOW YOUR DESTOP בעמוד 83) .

אז תודה רבה לSURFFACE על ההשקעה ועל איסוף כל האתרים.

כל הכבוד. :xyxthumbs:

:yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap:

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אוסף של אייקונים מקצועיים בפורמט של Windows XP:

Icons and Skins by Paul Boyer (Mormegil)

מאוד מומלץ! :xyxthumbs:

אני מעוניין בתוכנה פשוטה ולא כבדה שלא נשארת בזיכרון ומיועדת ל-Windows 2000, שניתן באמצעותה לשנות את כל האייקונים במחשב לפי קבצי ICO (לא חבילות של אייקונים).

יש המלצות?

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

רציתי לשאול איך אני משתמש בקבצם עם סיומת

sit.

תודה

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אני יודע שזה דיון ישן .. אמממ מה עושה DesktopX?

אגב אני בכלל לא ממליץ על אסטון היא דפקה לי את כל הווינדוס לגמרי..

אני צריך תוכנה פשוטה חוץ מ style xp שמומלצת שמעצבת את שולחן העבודה THEME וכדומה.. תודה :)

פורסם
  • מחבר

DesktopX זה כמו סטייל XP זה בדיוק מה שאתה מחפש. בקשר לאסטון לא יודע לי זה לא עשה בעיות מה זאת אומרת נדפק לך הWINDOWS מה קרה

פורסם

DesktopX זה כמו סטייל XP זה בדיוק מה שאתה מחפש. בקשר לאסטון לא יודע לי זה לא עשה בעיות מה זאת אומרת נדפק לך הWINDOWS מה קרה

הייתי צריך לעשות פורמט,לאחר שהסרתי את האסטון עשה לי ריסט נכנסתי לווינדוס לא ראיתי כלום רק מסך כחול והייתה אזהרה ולא ראו כלום

הייתי צריך לעשות CTRL + ALT + DEL ואז לחשוב NEW TASK ואז Explorer וכך יכלתי להעביר דברים והיה מסך כחול וזה בגלל האסטון בדוק

זה קרה לעוד 3 חברים שלי,אגב בקשר ל desktopx היא טובה ? לא עושה הרבה בעיות?..

פורסם
  • מחבר

את האמת פעם ראשונה שאני שומע על זה

פורסם

בתוכנה פשוטה ולא כבדה שלא נשארת בזיכרון ומיועדת ל-Windows 2000, שניתן באמצעותה לשנות את כל האייקונים במחשב לפי קבצי ICO (לא חבילות של אייקונים).

יש המלצות?

אני מחפש תוכנה (לא של Stardock) שמאפשרת להחליף את כל האייקונים ב-Windows 2000 לפי קבצי ICO או ICL.

מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

פורסם

אגב אני בכלל לא ממליץ על אסטון היא דפקה לי את כל הווינדוס לגמרי..

כנ"ל.

• 6 חודשים מאוחר יותר...
  • 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

זה בכלל לא VISTA

לVISTA יש את הסמל העגול עם הסמל של WINDOWS

זה סתם....

אבל לא חסר יש לי איזה 2 סקינים של VISTA

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים