פורסם 2005 בפברואר 120 שנים תודה פשוט נמאס לי לראות אותם נושאים עוד פעם ועוד פעם פשיייי או שיש לך יותר מדי זמן פנוי. או שפשוט אתה משועמם
פורסם 2005 בפברואר 320 שנים מחבר פשיייי או שיש לך יותר מדי זמן פנוי. או שפשוט אתה משועמם זה שיש לי יותר מידי זמן פנוי פשוט חלק היה לי במועדפים וחלק אני מוסיף אתר מידי כמה שבועות
פורסם 2005 במרץ 2120 שנים תלוי, תגיד איזה מחשב יש לך, מחשב חזק זה לא אמור להזיז לו, מחשב חלש (1.5) אמור להיות קצת זללן אבל גם אז זה לא ממש מפריע.
פורסם 2005 במרץ 2220 שנים תלוי, תגיד איזה מחשב יש לך, מחשב חזק זה לא אמור להזיז לו, מחשב חלש (1.5) אמור להיות קצת זללן אבל גם אז זה לא ממש מפריע.יש לך P4 2.8GHZ ו512MB זיכרונות..
פורסם 2005 במרץ 2320 שנים מחבר האיקונים לא נמחקים תוכל לשים לב שאם שמת ערכת איקונים דרך התוכנה ואז כיבתה את התוכנה האיקונים נשארים כנ''ל לגבי מחיקת התוכנה
פורסם 2005 במרץ 2320 שנים האיקונים לא נמחקים תוכל לשים לב שאם שמת ערכת איקונים דרך התוכנה ואז כיבתה את התוכנה האיקונים נשארים כנ''ל לגבי מחיקת התוכנהפשוט שמעתי שהASTON עושה בעיותאחרי שמחוקים אותה נחמקים כל האיקונים שהיו במראה הרגיל של הXP ....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.