עבור לתוכן

8KDA3-J של EPoX, הלוח הכי משתלם לA64

Featured Replies

פורסם

עכשיו זה יותר מובן,החליפו את הקירור הפסיבי בגרסאות המוקדמות לקירור אקטיבי.

נראה לי שהעיה נבעה מהלוח,כל Northbridge עם קירור פסיבי (באוברקלוק לא מטורף) אמור להיות בטמפ' סבירה.

אגב,עכשיו התחילו לשם קירור גם על הקבלים שנותנים את המתח למעבד. (לפחות בלוחות האחרונים של GA)

http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-K8NSNXP-939.htm#

משהו יודע במקרה מאיפה ניתן לקנות קירור אקטיבי לקבלים בארץ?

פורסם

זה מוזר מאוד, מעניין למה הם לא עדכנו תמידע הזה באתר שלהם.

וגם לי יש EPOX 8kda3+

והוא נראה ככה EP-8kda3.jpg

בלי שום קירור מיוחד על הNB :\

ותגידו כדי לבדוק טמפ' של ה NB אני פשוט יכול לשים חיישן על זה ? או שאני לשים מתחת לגוף קירור או משהו זה ?

פורסם

באתר של פנדה אין את המאוורר בדגם הזה :(((

פורסם

רק בגלל שזה לא מופיע בתמונה בפנדה זה לא אומר שאין את זה

אם אתה באמת רוצה לדעת, תשלח להם אימייל ותשאל עם על הNB

יש קירור אקטיבי או לא

ואם אתה רוצה,אני קניתי את הלוח מזיגזג לפני כשבועיים והוא בא עם זה

אז לזיגזג בטוח יש

פורסם

תאמת זה בכלל לא שיפור רציני מה שהם עשו ( לא מבחינת יעילות אני מתכוון ) כולה דחפו עוד היט סינק ושמו עליו מאורר

דבר שאפשר לקנות ב 60 גג :\

וגם אני בטוח שאפשר להשיג משהו הרבה הרבה יותר טוב בבערך 80 שקל, אז מי שירצה לעשות OC רציני נראה לי שבסופו של דבר יחליף את זה גם ככה :\

אבל בכל זה טוב שהם עשו את זה ..

פורסם

אני מתכוון לקנות את הלוח הזה בימים הקרובים, אז כמה שאלות:

1) נאמר שבלוחות הראשונים לא היה קירור אקטיבי. האם זה אומר שגירסת ה Rev 2 של הלוח תכלול בוודאות את הקירור..?

2) מה השיפורים בגרסת ה Rev 2 לעומת הגרסה המקורית, חוץ מהקירור (בהנחה שהוא נכלל)?

תודה,

נדב.

פורסם

חברה

מישהו כאן מוכן לספר על הזיכרונות שלו בצירוף עם הלוח ולהגיד לכמה הוא הצליח להמהיר אותם את את הלוח

( ההבנה שלי בהמהרה היא רק בתיאוריה למתחילים)

אני רוצה לקנות לוח nforce 3 250gb ולהתאים לו זיכרונות .

אנא  יהודים יקרים הושיעו.

jingel

פורסם

8KDA3J הכי טוב בOC בטווח מחירים שלו,מן הסתם עם כל זיכרון טוב[OCZ,ADATA,Corsair (ועל ביצועים תוכל לקרוא בGoogle)] תגיע לתוצאה טובה.

פורסם

למרות הבילבול בו הואשמת - הרשה לי להודות לך על התמונות .

אך שאלה לי אליך - האם תכל להסביר מהו ההבדל בין גרסת ה + לבין  ה j בלוח האמור.

וגם, האם תשתף אותנו ביכולת ההמהרה של הלוח בקשר לזיכרונות, וכמובן למסור מידע לגבי שביעות רצונך מהזיכרונות הללו.

jingel

ההבדל הוא:nVidia nForce3 250Gb set/with 1.6GTs Hyper Transport FSB/3 DIMM with DDR-400/AGP-8X/6 PCI/USB2.0/ATA-133/S-ATA/SI3114/1GbE LAN/8CH Audio/ATX

ה-fsb הוא כפול!

פורסם

ההבדל הוא:nVidia nForce3 250Gb set/with 1.6GTs Hyper Transport FSB/3 DIMM with DDR-400/AGP-8X/6 PCI/USB2.0/ATA-133/S-ATA/SI3114/1GbE LAN/8CH Audio/ATX

ה-fsb הוא כפול!

כל לוח nForce 3 יכול לפעול ב1.6Ghz של HT

פורסם
  • מחבר

תאמת זה בכלל לא שיפור רציני מה שהם עשו ( לא מבחינת יעילות אני מתכוון ) כולה דחפו עוד היט סינק ושמו עליו מאורר

דבר שאפשר לקנות ב 60 גג :\

וגם אני בטוח שאפשר להשיג משהו הרבה הרבה יותר טוב בבערך 80 שקל, אז מי שירצה לעשות OC רציני נראה לי שבסופו של דבר יחליף את זה גם ככה :\

אבל בכל זה טוב שהם עשו את זה ..

וכאן הבעיה, כי אין דרך להחליף את הסינק בסינק אחר, חוץ מכמובן להדביק אחר במקומו, דבר שבעצם לא ישנה לנו כלום.

עכשיו יש Mounting Holes, ועכשיו כבר אפשר לשנות !

פורסם

בעע אני קניתי מזיגזאג ואין לי את ההיטסינק החדש :( המממ יש מצב אני אבקש מהם והם יביאו לי את זה עם ההיטסינק החדש?

או שאני אצטרך לשרוף אותו או משהו?

פורסם
  • מחבר

תנסה לבקש מהם, ותגיד שזה לא מה שרצית. אבל אני לא חושב שהם יוכלו לעשות הרבה, הם הרי לא מייבאים עצמם

את הלוחות, אלא יש להם ספק. ואני לא חושב שהוא יקח חזרה לוח תקין :P. בכל מקרה תנסה אולי יש אחד עם ההיטסינק

והם פשוט יחליפו. או שאם לא עברו עדיין 14 יום, שי לך את הזכות לקבל Refund מלא, ותקנה עם זה לוח אחר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים