עבור לתוכן

8KDA3-J של EPoX, הלוח הכי משתלם לA64

Featured Replies

פורסם

ולמה הדבר אתם שואלים ? אני אענה, כשאפוקס הוציאו את הלוח לראשונה ואני קניתי אותו גיליתי משהו שממש לא אהבתי:

על הגשר כמעט ולא היה קירור. היה היטסינק פסיבי קטן. משהו כמו זוג סינקים לזכרון. ומה עוד שלא היו אפילו Mounting Holes

שהיו מאפשרים לי ולרבים אחרים להחליף את ה"היטסינק" הזה שהיה -מודבק- לצ'יפ.

הייתי דיי מבואס מכל הקטע הזה, והייתי מעדיף אפילו את הNEO היותר יקר רק כדי לקבל את החורים והיטסינק יותר טוב. לדעתי זאת הייתה

הדפילה הכי גדולה של הדגם הזה.

לאחר שימוש של שבועיים (וככל הנראה ממתחים לא בריאים מספק ג'נרי, תחת OC) הלוח נדפק לגמרי ולא נדלק. אני כל הזמן הייתי

בודק את החום של הגשר וכל פעם הוא היה יותר חם, עד שבפעם שהוא לא נדלק הוא היה ממש אבל ממש לוהט, ויכל לעשות כוויה !

בקיצור לאחר זמן רבבב שחיכיתי (יותר משבועיים) עד שהלוח יגיע, גיליתי שהיה שווה לחכות ! לEPoX, גדל קצת שכל והם שמו קירור

נורמאלי !!! Heil EPoX ! :xyxthumbs:

עכשיו, הלוח הזה הוא לדעתי הכי משתלם, שיש בלי חסרונות (יחסית למחיר, של פחות 600 שקל)

הנה כמה תמונות :-* :

WholeMobo1.JPG

TopView1.JPG

MarcoView1.JPG

לעומת ה"קירור" הישן :

sinked_3.jpg

ולכל מי שיש את הלוח הזה, הנה מדריך להעלאת המתח ונדמה לי יש גם Modded bios :

http://www.ocforums.com/showthread.php?p=3022269#post3022269

פורסם

תודה, אבל לא הבנתי, איזה לוח היה הראשון??

פורסם
  • מחבר

הלוח האחרון, עם ההיטסינק המעאפן הזה..

פורסם

שם?

ולמה אמרת שהוא הראשון שאיפוקס הוציאה?

פורסם
  • מחבר

איפה ראית שאמרתי את זה.. ?

פורסם
ולמה הדבר אתם שואלים ? אני אענה, כשאפוקס הוציאו את הלוח לראשונה

בעצם כל הכתבה מבולבלת!

כי אתה מתחיל עם הכותרת "8KDA3-J של EPoX, הלוח הכי משתלם לA64", ואז אתה אומר שהוא גרוע, ואז אתה אומר שקנית אותו והוא היה טוב!

הכל מבולבל אחי אתה אפילו לא כתבת איזה לוח הוא הראשון...

פורסם

בעצם כל הכתבה מבולבלת!

כי אתה מתחיל עם הכותרת "8KDA3-J של EPoX, הלוח הכי משתלם לA64", ואז אתה אומר שהוא גרוע, ואז אתה אומר שקנית אותו והוא היה טוב!

הכל מבולבל אחי אתה אפילו לא כתבת איזה לוח הוא הראשון...

indd

תארגן את הת'רד שלך...ותכתוב שמות של המוצרים שאתה מדבר עליהם ודבר עליהם בגוף ראשון ןלא בגוף שלישי,אנחנו לא יודעים מה אתה קונה ולא אמורים לנחש.

פורסם

למרות הבילבול בו הואשמת - הרשה לי להודות לך על התמונות .

אך שאלה לי אליך - האם תכל להסביר מהו ההבדל בין גרסת ה + לבין ה j בלוח האמור.

וגם, האם תשתף אותנו ביכולת ההמהרה של הלוח בקשר לזיכרונות, וכמובן למסור מידע לגבי שביעות רצונך מהזיכרונות הללו.

jingel

פורסם

+ יש יציאה אופטית אני יודע......

ועוד כמה פיצ'רים לא כל כך מורגשים

פורסם

תגיד לי אחי מאיפה יש לך את הקירור הזה קניתי את המחשב שלי לפני פחות מחודש יש לי אותו לוח אם ואין לי את הקירור הזה

http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/y/u/r/i/m/s/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200410061219024043/200410061219317619/TopView1.JPG

איך אני יכול להשיג אותו???

פורסם
  • מחבר

;D אתם התבלבלתם. אני מדבר רק הלוח הזה 8KDA3-J.

עכשיו כאשר הם רק התחילו לשלוח אותו, כמו כל לוח מגלים בעיות שלא גילו אותן לפני כן. ולכן כמעט כל הדגמים

הראשונים, של כמעט כל מוצר הם דפוקים קצת. בלוח הזה הייתה בעייה של התחממות שנבעה ככל הנראה מההיטסינק

הקטן שהיה. לאחר שהם הבינו מה קרה, הם עידכנו את הלוח (שוב אני מדבר אך ורק על ה 8KDA3-J ), והוסיפו

לו היטסינק חדש לגשר + מאוורר. מצטער על הבילבול :)

עכשיו בקשר להבדלים בין ה J ל +, חוץ מההבדל במחיר כמובן, ל J יש באנדל פחות מרשים, אמממ לפי מה שאני זוכר אין לו בקרי RAID

יש לו פחות 2 חיבורי SATA וזהו נדמה לי. תוכל לקרוא כאן עוד : http://www.epox.com.tw/eng/products_main.php?main_cat=52&pos=167

פורסם
  • מחבר

תגיד לי אחי מאיפה יש לך את הקירור הזה קניתי את המחשב שלי לפני פחות מחודש יש לי אותו לוח אם ואין לי את הקירור הזה

http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/y/u/r/i/m/s/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200410061219024043/200410061219317619/TopView1.JPG

איך אני יכול להשיג אותו???

לשרוף את שלך ;D ולקבל אחד חדש

פורסם

לא משיגים קירור כזה...

זה בא עם הלוח... ואם לא- נדפקת.... תשיג קירור אחר...

ומה כל כך לא ברור בניסוח שלו?

היה לו 8KDA3J ישן, עם קירור גשר צפוני מעפן.

החליפו אותו לאחד בגרסא יותר חדשה, עם קירור עצבני, ועכשיו הבן אדם מרוצה. קפיש?

פורסם

אבל אצלי לדוג.. לא מיתחמם הלוח לפי מה שאני רואה!!!

איך אני יכול לבדוק את המעלות של הלוח אם וכמה מעלות זה בסדר!!!

פורסם
  • מחבר

לא משיגים קירור כזה...

זה בא עם הלוח... ואם לא- נדפקת.... תשיג קירור אחר...

ומה כל כך לא ברור בניסוח שלו?

היה לו 8KDA3J ישן, עם קירור גשר צפוני מעפן.

החליפו אותו לאחד בגרסא יותר חדשה, עם קירור עצבני, ועכשיו הבן אדם מרוצה. קפיש?

הו אחד שמבין אותי ;)

לזה שמעליי, אפשר לקנות דבר כזה עם מסך LCD שמודד חום. זה לא אמור לעלות הרבה אני חושב.

מקס' שים את היד ותראה עד כמה זה חם לעומת המעבד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים