עבור לתוכן

עזרה בנוגע להליכים מישפטיים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

לא מזמן עברתי תאונה (קלה, לא לידאוג) הסיפור בקצרה הוא: נסעתי בכביש המהיר במהירות המקובלת (כמובן) כשלפתע איזה רכב מסוג מאזדה חתך שני נתיבים בכדי לצאת ביציאה הדרושה לו, ביזמן החיתוך אני פגשתי בו מקרוב מאד בחלק האחורי של הרכב שלו. :P

עכשיו מיסתבר שהאיש רוצה פיצויים על הרכב שלו ועל עצמו, שלא בצדק..

סיפור שני הוא שדוד שלי מעוניין להיתגרש מאישתו מסיבות שונות וצצים כל מיני דברים שדודי אינו יודע איך להיתמודד איתם, חלוקת הבית רכוש וכו" (הם זוג צעיר)

ברצוני לעזור לו במה שאוכל לכן אני שואל אתכם:

האם מישהו מכיר אתר טלפון או כל דבר אחר שיעזור בנוגע לשני הנושאים הנל?

תודה רבה לעוזרים. :)

פורסם

דפי זהב - אורחי דין.

בקשר לתאונה - אם הוא לא אמור לקבל על זה פיצויים הוא לא יקבל. הוא זה שעשה את העבירה והוא הולך ליפול חזק

גם על נהיגה פושעת וגם על ביזוי בית המשפט בכך שהוא מנסה להפיל את זה עליך.

חלוקת רכוש זה דבר חרא. שתיקח מה שהיה שלה לפני החתונה ואת המתנות מהצד שלה, וזהו.

פורסם

עדיף לחפש עורכי דין, אורחי דין לא מאוד מועילים :P

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לשניכם.

אתם יכולים להפנות אותי לעוד מקומות בנוגע לנושאים (מלבד דפי זהב)

אולי אתר שעוסק בנושאים, או מספרי טלפון?

פורסם

חחחחח איזה מטומטם הזה שרוצה לתבוע אותך,אם היתי במקומך היתי תובע אותו על טראומה נפשית שנגרמה לך כתוצאה מהתאונה+איבוד ימי עבודה(נסיעה לביתי-חולים וכו...)

פורסם

רגע, אתה אומר שאתה נכנסת במאזדה מאחורה? (עזוב הוא חתך וכל זה)

אם כן אז לפי החוק אתה אשם...

חוק דפוק אני יודע אבל חוק זה חוק..

ומה יש לו לתבוע אותך הוא לא קיבל כסף מהביטוח? ואתה?

פורסם

שמע אחי עם אתה נמצא בחיפה.. או באזור חיפה... אז דבר איתי 0545767518

יש לי עורכת דין שמתמחה בדברים האלה

פורסם
  • מחבר

Si-Nom- תודה רבה לך, האתרים האלו מועילים מאד (בייחוד בדיברי הגירושים)

Syst3m Cra5h- אני מסכים, הוא בהחלט תובע אותי שלא בצדק, אני חושב שיש לי קצה חוט בנושא ואני מיתקדם ממנו.

MasterOr- כן ביגלל זה אני דואג.. אני זה שניכנסתי בו מאחור ולפי החוק זה אומר שאני האשם :P

בקשר לסיבת התביעה שלו, לפי מיטב הבנתי הוא היה ברגע חידוש הביטוח (כלומר הביטוח שלו היסתיים באותו יום, או ליפני אותו יום והוא היה בדרך לחדש אותו)

בקשר לרכב שלי, באותו יום נסעתי עם הפיאט אונו שלי (ולא עם הסובארו, למזלי..) וכפי שיודעים לא ממש שווה להשקיע בביטוח לרכב כזה מיכיוון שהביטוח עולה כחצי או יותר ממחיר הרכב עצמו :) (יש לי כמובן את הביטוח חובה, שזה קצת עזר לי)

אבל הפגיע הייתה די שיטחית.. הייתי צריך להחליף פנס לסדר קצת את ה-FRONT של הרכב ואיזון גלגלים..

Master_KisH- שלום, אני גר באיזור נתניה אבל לא תיהיה לי בעייה מרובה להגיע לחיפה לצורך עיניינים חשובים.

אם עורכת הדין שלך מתמחה בעינייני גירושים אז זה יעזור לי מאד, מכיוון שבדבר התאונה אני כבר די מסודר.

תודה לכולכם על העזרה המרובה!

אם יש לכם עוד עצות ומידע חשוב בנושא אנא שתפו אותי :)

פורסם

עדיף לחפש עורכי דין, אורחי דין לא מאוד מועילים  :P

מה לעשות שאני דיסלקטית ב-2 בלילה?!

פורסם

עאלק ב2 בלילה :P

פורסם

0145

פורסם

לא הבנת...כשתגדלי תביני :-X

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים