עבור לתוכן

זה לא מתאים, למישהו יש רעיון מקורי?

Featured Replies

פורסם

טוב, אני מודה שאני לא מלך המודינג או משהו כזה אבל אני די מבסוט מהעובדה שהצלחתי להכניס את המחשב שלי לוידאו הישן הזה  8)(מכוער ככל שיהיה), ממה שאני לא מבסוט, כמו שאפשר לראות בתמונה, שמאחר ושעשיתי את את תקע החשמל בצד הוא לא מצליח להיכנס לארון. רציתי לדעת, לפני שאני עושה שינויים מרחיקי לכת במארז אם למישהו יש רעיון מקורי שאולי יוכל לעזור, משהו שלא כולל את לקיחת הספק אחורה או שינוי של מיקום הספק (כי אין מקום אחר).

בתודה מראש, רן.

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

למה בתוך הארון? הכנסת אותו לוידאו ועכשיו עוד לארון? המחשב שלך ילך על גחלים!

גם ככה הוידאו נורא מחמם אותו! הארון עוד יותר יחמם אותו! אין לך מקום אחר בבית לשים אותו?

פורסם

אתה יכול לקנות פלאג נוסף , ופשוט להעביר את החיבור החשמל מתוך הספק החוצה .

דיי קל , אתה מאריך קצת חוטים החוצה , ומחבר את החשמל בחלק האחורי של הוידיאו .

פורסם

למה בתוך הארון? הכנסת אותו לוידאו ועכשיו עוד לארון? המחשב שלך ילך על גחלים!

גם ככה הוידאו נורא מחמם אותו! הארון עוד יותר יחמם אותו! אין לך מקום אחר בבית לשים אותו?

באמת ארון זה רע... המחשב בשולחן העבודה שלנו היה נמצא במין "בית" למחשב.. הבית היה מיועד לפנטיום 1 הישן שלי.

הפ. 4 שלי היה חם מאוד. חשבתי שהוא יגיע להיות כמעט כמו דלת פח/אלומיניום בשמש...

אז הוצאתי אותו החוצה ועכשיו זה לא יפה, אבל לפחות הוא לא רותח (והוא עובד יותר טוב..).

ואם אתה בכל זאת רוצה לעשות את זה, פשוט תעשה חור מלמעלה, ותעביר את החוט דרך שם.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכולם.

מאחר והמחשב אמור להישאר דלוק קבוע כל הזמן הוצאתי אותו החוצה, אם אני יראה שהוא מתחמם יותר מדי אולי אני גם יוסיף מאוורר נוסף.

פורסם

בכל מקרה, אם תרצה לחזור לארון...

תקדח חור קטן באחורה(כשמסתכלים עליו מכיוון התמונה) של הספק, או ב"תקרה" שלו, ופשוט תפרק את שני הברגים שמחזיקים את השקע ותעביר אותו מקום :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים