פורסם 2004 באוקטובר 521 שנים יש לי בעייה שאני מנסה להוריד מספר קבצים מהאינטרנט שכל אחד מקישור אחר. אני לא יכול להוריד יותר משני קישורים בו זמנית. שאני מנסה להוריד את השלישי אז הוא מציג את חלון ההורדה אבל רק שהקישור אחד מהשניים מסיים להוריד אפשר להתחיל להוריד את השלישי. מה הבעייה? איך אוכל להוריד יותר משני קישורים בו זמנית? תודה
פורסם 2004 באוקטובר 521 שנים ישנן הגדרות בתוך תוכנות ההורדה בהם אתה יכול לקבוע כמה קבצים אתה יכול להוריד בבת אחת, וכמה קבצים אתה מאשר שיורידו ממך.פרט על איזו תוכנה מדובר ואז אפשר יהיה לעזור לך בצורה יותר ספציפית.
פורסם 2004 באוקטובר 521 שנים בדרך כלל לא. אבל דברים קטנים כן, אז למשל שלוה דברים מאותו אתר לא יורדים, אלא השלישי ממתין (הדף הזה שזז מ"העולם" ל"תקיה" ), אבל נראה לי פעם שהורדתי יותר משני קבצים בבת אחת, אז אולי זה מוגדר באתר או משהו כזה.
פורסם 2004 באוקטובר 521 שנים http://www.winguides.com/forums/showflat.php?Cat=&Board=brdNewTweaks&Number=88975&page=5&view=collapsed&sb=5∂=
פורסם 2004 באוקטובר 621 שנים יש אופציה נוספת שתתחיל לעבוד עם מנהלי הורדות צד שלישי ולא משהו של הדפדפן... זה גם מאיץ תהורדה טיליםםםםם כמו void
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.