עבור לתוכן

בעייה: מחשב לא מזהה את המצלמה הדיגיטלית

Featured Replies

פורסם

שלום לכלום.

יש לי מצלמה מסוג FUJI FINEPIX A303

חיברתי אותה למחשב היום והמחשב לא מזהה אותה וגם המצלמה לא מזהה שהיא מחוברת למחשב.

ניסיתי להתקין מחדש את הדרייבר וזה לא עזר, חיברתי אותה לכל USB שיש במחשב וגם זה לא עזר.

עד היום היא עבדה ללא שום בעייה.

יכול להיות שזה קשור לכך שאמא שלי הפילה אותה בטעות לפני כמה ימים?

מה יכולה להיות הבעייה??

בתודה מראש

פורסם

המצלמה עבדה עד עכשיו כמו שצריך?

האם התקני USB אחרים עובדים במחשב כמו שצריך?

ניסית את המצלמה על מחשבים אחרים?

ניסית כבל אחר?

קשה לי קצת לעזור כי אני לא מכיר את המצלמה, אבל כדאי שתעבוד בדיוק לפי המדריך שבא איתה... אני מניח שהיא צריכה להיות על מצב מסוים כשאתה מחבר אותה כדי שהמחשב יזהה אותה.

יכול להיות שהפלה של המצלמה דפקה את החיבור USB שלה... אבל קודם תשלול את כל האפשרויות האחרות.

פורסם

גם לי היתה בעיה דומה אך רק בחיבורי ה-USB הקדמיים ואחרי בדיקה היא נסעה מכך שהחיבור של החוטים ללוח האם היה רופף וכנראה איזה חוט היה מנותק. תנסה לנתק ולחבר מחדש את החוטים של חיבורי ה-USB שלך. עוד בדיקה שתעשה זה אם המצלמה מזוהה במחשב אחר וכך תסיק מסקנות.

מקווה שזה יעזור.

פורסם
  • מחבר

המצלמה עבדה עד עכשיו כמו שצריך?

האם התקני USB אחרים עובדים במחשב כמו שצריך?

ניסית את המצלמה על מחשבים אחרים?

ניסית כבל אחר?

קשה לי קצת לעזור כי אני לא מכיר את המצלמה, אבל כדאי שתעבוד בדיוק לפי המדריך שבא איתה... אני מניח שהיא צריכה להיות על מצב מסוים כשאתה מחבר אותה כדי שהמחשב יזהה אותה.

יכול להיות שהפלה של המצלמה דפקה את החיבור USB שלה... אבל קודם תשלול את כל האפשרויות האחרות.

התקני USB אחרים עובדים בסדר גמור (עכבר,מודם), גיליתי את הבעייה היום ולא היה לי זמן לבדוק אותה על מחשבים אחרים וגם לא בדקתי כבל אחר.

היא מוגדרת במצב הנכון ככה שזה לא הבעייה בטוח.

נסיתי לנתק ולחבר בחזרה את החוטים של ה-USB וזה עדיין לא עזר

והמצלמה לא מזוהה במחשב.

החשד הכי גדול שלי כרגע זה שהכבל נדפק אבל אין לי כבל אחר כרגע...

ושוב תודה לשניכם על העזרה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים