עבור לתוכן

צריך עזרה בקשר לבחירת כרטיס GEFORCE6800 ULTRA 256MB

Featured Replies

פורסם

מה הקשר לזה עכשיו? מצטער להודיע לך, אף אחד ואני חוזר אף אחד בעולם לא הגיע ל1300 בזכרונות, עם 6800 כלשהו, ושלא נבדר על 1350. וזה עם כל המודים שבעולם, וקירורים שאתה לא יכול לחלום עליהם. אז אתה עם קירור מקורי, delta שמלטה, זה לא מתקרב למים, ובטח ובטח שלא לגז, מגיע ל1350 למה זה נשמע לי לא הגיוני, טוב בעצם העובדה שאתה מצליח לדבר מוכיחה שכל דבר יכול לקרות. לי יש סיבות לאהוב את ATi, החברה הזאתי הגונה ונותנת תמורה מלאה לכסף, נבידיה כחברה משקרת ללקוחות שלה(4mx נכתב שהוא תומך בDX9 כשבפועל הוא 7), ומרמה בכל דבר כמעט. ובנוסף לכל זה היא כופה על התעשיה את מה שהיא רוצה או לייתר דיוק אתה מה שנוח לה, ובכך מונעת התקדמות נואותה של התעשיה כולה. חברה שפועלת ככה לא תקבל את הכסף שלי, אם נבידיה הייתה מייצרת תרופת נגד סרטן או משהו אז הייתה פה דילמה, אבל כל עוד היא ממשיכה ברמאות ואופן הפעולה המסריח שלה אין שום סיכוי שבעולם שהיא תקבל את הכסף שלי על כרטיסי מסך בכל מקרה, לצערי בלוחות אם במיוחד לAthlon64 אין לי ברירה אחרת ביינתיים.

לנבידיה הייתה החוצפה לכל הרוחות להפיץ חוברת שמראה שX700 חלש בDOOM3 ב112% יותר מה6600... כלומר שהx700 אשכרה מריץ את DOOM על FPS שלילי... כן זה ממש הגיוני, אבל תמיד יהיו אנשים שיקנו את זה, ואז ילכו ויקנו Geforce. מצטער nVidia חברה מסריחה ביותר, לא קשור לכרטיסי מסך, אלא לעצם כל דרך הפעולה שלה.

• תגובות 51
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עזוב אותי מה DATABASA הזה ( חוץ מי זה שלא מצליח לי להעלות לשם כלום ) תקשיב אתה מוכן לבוא ולראות 450/1250 יציב כמה לופים של 3DMARK שאתה רוצה וב 03 אני מקבל בסביבות 13,500

פורסם

פתאום זה 1250? מה קרה ל1350? בכל מקרה אני ממש לא מבין אותך, 5 אנשים ב2 אשכולות שונים אומרים לך שזה לא הגיוני ובלתי אפשרי, השיא העולמי היה 1260 לזכרונות על GF6 6800ultra, ואתה עדיין עומד על שלך. Get a life...

פורסם

מה הקשר לזה עכשיו? מצטער להודיע לך, אף אחד ואני חוזר אף אחד בעולם לא הגיע ל1300 בזכרונות, עם 6800 כלשהו, ושלא נבדר על 1350. וזה עם כל המודים שבעולם, וקירורים שאתה לא יכול לחלום עליהם. אז אתה עם קירור מקורי, delta שמלטה, זה לא מתקרב למים, ובטח ובטח שלא לגז, מגיע ל1350 למה זה נשמע לי לא הגיוני, טוב בעצם העובדה שאתה מצליח לדבר מוכיחה שכל דבר יכול לקרות. לי יש סיבות לאהוב את ATi, החברה הזאתי הגונה ונותנת תמורה מלאה לכסף, נבידיה כחברה משקרת ללקוחות שלה(4mx נכתב שהוא תומך בDX9 כשבפועל הוא 7), ומרמה בכל דבר כמעט. ובנוסף לכל זה היא כופה על התעשיה את מה שהיא רוצה או לייתר דיוק אתה מה שנוח לה, ובכך מונעת התקדמות נואותה של התעשיה כולה. חברה שפועלת ככה לא תקבל את הכסף שלי, אם נבידיה הייתה מייצרת תרופת נגד סרטן או משהו אז הייתה פה דילמה, אבל כל עוד היא ממשיכה ברמאות ואופן הפעולה המסריח שלה אין שום סיכוי שבעולם שהיא תקבל את הכסף שלי על כרטיסי מסך בכל מקרה, לצערי בלוחות אם במיוחד לAthlon64 אין לי ברירה אחרת ביינתיים.

לנבידיה הייתה החוצפה לכל הרוחות להפיץ חוברת שמראה שX700 חלש בDOOM3 ב112% יותר מה6600... כלומר שהx700 אשכרה מריץ את DOOM על FPS שלילי... כן זה ממש הגיוני, אבל תמיד יהיו אנשים שיקנו את זה, ואז ילכו ויקנו Geforce. מצטער nVidia חברה מסריחה ביותר, לא קשור לכרטיסי מסך, אלא לעצם כל דרך הפעולה שלה.

בלה בלה בלה....

פורסם

...Fuck you is the magic word

פורסם

אני נאלץ להסכים עם Dogma.

יש לי כרטיס של לידטק, 6800GT, וגם עם מארז פתוח ומזגן אני לא מצליח לעבור את ה-410/1130 בלי ארטיפקטים. יש מצב שהכרטיס "דפוק", למרות שבמקרה של אוברקלוקינג ל"דפוק" יש הגדרה רחבה מאוד....

פורסם

הכרטיס שלך לא דפוק, GT שמגיע ל1150 עם קירור אוויר ובכלל(ללא התערבות בהספק לרכיבי הכרטיס) זה דבר דיי נדיר.

פורסם

בגלל זה רשמתי "דפוק" במקום דפוק ;)

פורסם

אני מגיב לחלק מהדברים שאמרת.................ה4MX הוא היה עבודה בעיניים וכרטיסים יותר ישנים ממנו(GFORCE 2 GTS GFORCE 3 GFORCE 2 TI...) תמכו בטכנולוגיה VERTEX AND PIXEL SHADER (גאומטריה מתוכנתת ---DX 8 )דבר שבחלק מהכרטיסים האלו הביא להם יתרון על GFORCE 4 MX .

כל החנויות הרמאיות היו באים ואומרים G FORCE 4 וכולם היו רצים לקנות....MX . רק בחנויות אמינות מכרו את הGFORCE 4 TI טוב עד לפה הב=סקירה הקצרה.

פורסם

אני נאלץ להסכים עם Dogma.

יש לי כרטיס של לידטק, 6800GT, וגם עם מארז פתוח ומזגן אני לא מצליח לעבור את ה-410/1130 בלי ארטיפקטים. יש מצב שהכרטיס "דפוק", למרות שבמקרה של אוברקלוקינג ל"דפוק" יש הגדרה רחבה מאוד....

א. לא יודע איך אתה מסכים עם DOGMA שאומר שהכרטיס שקנית הוא כלום חוץ מעבודה בעיניים...

ב. לא יודע מה עם הכרטיס שלך ועם לידטק בכלל, אני הצלחתי להגיע עם שלי ל450.1200 בלי בעיות מיוחדות, עם מארז סגור ובלי מזגן

פורסם

RAUL מה התוצאה שלך ב 3DMARK 2003 במהירות 450/1250 ??

פורסם

אני מגיב לחלק מהדברים שאמרת.................ה4MX הוא היה עבודה בעיניים וכרטיסים יותר ישנים ממנו(GFORCE 2 GTS GFORCE 3 GFORCE 2 TI...) תמכו בטכנולוגיה VERTEX AND PIXEL SHADER (גאומטריה מתוכנתת ---DX 8 )דבר שבחלק מהכרטיסים האלו הביא להם יתרון על GFORCE 4 MX .

כל החנויות הרמאיות היו באים ואומרים G FORCE 4 וכולם היו רצים לקנות....MX . רק בחנויות אמינות מכרו את הGFORCE 4 TI טוב עד לפה הב=סקירה הקצרה.

אבל נבידיה נתנה להם סיבה טובה לעשות זאת, בדף הכרטיס באתר שלה, ועל קופסאות הכרטיס היה כתוב תמיכה מלאה בDX8.1 או 8 לא זוכר, כאשר בפועל הוא תמך בFFPL בלבד כלומר DX6/7...

אתה עדיין ממשיך הא? אני חייב לציין שממש חבל שזה לא פורום חומרה Hard Core בחו"ל, שמה אם היית כותב כזה חרטוט היית מפוקט ע"י המודרים לעזזל ומוצף בהודעות ליימר ומפה ועד לקירגיסטן...

פורסם

**עריכה

טיפה מעל 12K אחי...

ואתה?

פורסם

טיפה מעל 5K אחי...

ואתה?

במהירויות כאלה אתה אמור לקבל הרבה יותר מזה - בסביבות ה 5500-6000.

פורסם

ב- 3dmark03 קצת יותר מ- 5000?!

אתה אמור לקבל הרבה יותר! אני עם r980 pro מקבל שם 5240.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים