עבור לתוכן

צריך עזרה בקשר לבחירת כרטיס GEFORCE6800 ULTRA 256MB

Featured Replies

פורסם

היי, אני מתכנן לקנות את הכרטיס הזה אבל לא יודע איזה חברה כי כולם נראים אותו דבר חוץ מקירור, אבל יש לי נסיון עם 2 מהחברות מהם ורק רציתי לקבל תמיכה בקשר אם כדאי לבחור אותו בסופו של דבר.

Albatron GeForce 6800Ultra 256-bit DDR3 256MB

ELSA GLADIAC 940Ultra NVIDIA GeForce 6800Ultra

Leadtek WinFast A400 Ultra TDH GeForce 6800Ultra 256-bit DDR3 256MB ViVo

עכשיו בעיקרון אני רציתי את הלידטק, אבל הוא די יותר יקר והדבר היחיד זה הקירור והביבו, אז אמרתי אני לא ממש זקוק לזה עד כדי לבזבז 300 שקל נוספים

אז בעצם כדאי לקחת את האלסה ששמעתי שהם ממש טובים ויש לי את הראדון 9800 שלהם, או את האלבטרון, אותו מחיר כמעט.

תודה

• תגובות 51
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אחי הULTRA ממש לא משתלם! למה! הוא עולה 800 שקל ואפילו יותר מהGT ומה יש שם בעצם?? הבדלים ממש קטנים! רואים בהרבה מבחנים שתמיד הGT הוא בטיפה יותר חלש מהULTRA ואם אתה יודע טוב לעשות OC תוגל להגיד עם הGT ל UE! קיצר זוהי דעתי.. אבל קח את הזול מביניהם ושים להם איוורור של סיילנסר

פורסם

מסכים עם אלעד בכל מילה ומוסיף, לך על הלדטק 6800GT !

פורסם
  • מחבר

אל תדאגו לכסף אני משיג בזול ביותר, אני ישיג את האולטרה ב 1600 - 1200 עדיין לא ידוע אבל זה הטווח, וה GT יש סוגי כרטיסים שחסרים צינורות עיבוד וכו',

בעיקרון, איזה אתם אומרים כדאי מבין האולטרה את האלסה או את האלבטרון,

וגם יש לי חיסרון במולקסים פה, והאם אפשר לחבר את הכרטיס עם חיבור מולקס עם מאוורר ?

יעני 2 חיבורים מפוצלים ממאוורר ? אפשר לעשות או שחובה ביותר 2 מולקסים טהורים בשביל הכרטיס?

תודה

פורסם

אני מכריז בולשיט על המשפט הראשון שרשמת!

GT שחסרים צינורות? חחחח אין דבר כזה (אלא אם אתה קונה באיזה חור שימכרו לך 6800 NU במחיר של GT).

ולעינינינו, אם אתה מעוניין לזרוק כסף קח את האולטרה. אם אתה מעוניין להיות קצת יותר חכם, קנה את הGT ואם אתה ממש מוכרח תעשה לו אוברקלוק. (זה יתן לך עוד 7 FPS במקרה הטוב).

שיפור?, אתה ממש לא תרגיש, אבל את החור בכיס, אני בטוח שכן. במקום זה תשקיע בדברים\שידרוגים אחרים (כי בניננו אין סוף לדברים האלה.)

לסיכום : האלבטרון GT או הלידטק, שניהם מגיעים לאולטרה בסטוק, ושניהם משתלמים.

פורסם

אני לא מבין אתכם. פותח הת'רד ביקש השוואה בין שני הכרטיסים, והוא ציין שהוא משיג את האולטרה בזול מאד (הערה זו כלפי התגובה לפני)

X7-007, אני מניח שכדאי לך לחכות שיעבירו את הת'רד לפורום תצוגה וגרפיקה, שם אני מעריך שתקבל תשובה מפורטת לשאלה.

פורסם

אני הייתי הולך על הלידטק.

יש לו קירור סופר פצצה וגם באנדל טוב.

אם אני לא טועה רוב החברות האחרות מציעות קירור סטוק רגיל.

פורסם

הלידטק יהיה הכי משתלם אבל אם מבקשים ממך להוסיף הרבה כסף בישבילו אני מציע לך לקחת תאלבטרון הוא גם מעולה

פורסם

כל יום יצאו דברים חדשים ועוד דברים חדשים ועוד דברים חדשים.......אין לזה סוף.

תהיה חכם חסוך לעצמך כסף ותשקיע אותו בדברים אחרים. תמיד שמוציאים כרטיס חדש יש כרטיס שמקביל לו כמעט בביצועים בהרבה פחות כסף כי הוא לכאורה לשוק החלש אבל הביצועים שלו כמעט זהים...זה תרגיל מסחרי כזה הבנת?? אתה קונה פה את השם של הכרטיס וזה עולה יקר....במקום זה תוסיף לך זכרון או משהו כזה.

פורסם

אני הייתי הולך על הלידטק.

יש לו קירור סופר פצצה וגם באנדל טוב.

אם אני לא טועה רוב החברות האחרות מציעות קירור סטוק רגיל.

אתה טועה... יש הרבה חברות שמציעות קירור משלהן...

דוגמאת GAINWARD שלפי דעתי גם יותר טובה מהלידטק

פורסם

לכן אני אמרתי רוב

חוץ מזה לפי מה שידוע לי ה- Gainward מאוד מרעיש... אני לא יודע אם זה בכל הגרסאות אבל אני מכיר משהו מחו"ל שקנה את ה- 6800GT עם ההיטסינק האדום ושני המאווררים והוא אמר שזה עשה לו הרבה מאוד רעש.

פורסם

:kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

נמאס לי כבר להסביר שזה לא נכון...

הGAINWARD יותר טוב מהלידטק

פורסם

במה הוא יותר טוב?

פורסם

חבל על הדיבורים

לא ניתן להשיג 6800 אולטרה כיום

NVIDIA לא מייצרת את הציפ והחברות לא מייצרות את הכרטיסים

הכרטיס נכי קרוב שקיים במלאי גם בארץ הוא הגולדן סמפל של גיינוורד

הוא אולטרה לכל דבר לאחר ביצוע OC פשוט

פורסם

במה הוא יותר טוב?

בהכל' date=' בקירור באיכות ובמה שאתה רוצה...

חבל על הדיבורים

לא ניתן להשיג 6800 אולטרה כיום

NVIDIA לא מייצרת את הציפ והחברות לא מייצרות את הכרטיסים

הכרטיס נכי קרוב שקיים במלאי גם בארץ הוא הגולדן סמפל של גיינוורד

הוא אולטרה לכל דבר לאחר ביצוע OC פשוט

הוא בא סטוק מהקופסא במהירויות U ובOC פשוט אתה מגיע לUE

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים