עבור לתוכן

איך לשלם עם PayPal ?

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות כמה דברים מeBay, והייתי רוצה לשלם עם PayPal (PP). הייתי רוצה לשאול מה צריך לעשות

כדי לשלם איתו. הבנתי שאפשר לעשות חשבון בחינם, ואפשר להוציא כסף מהחשבון ולהעביר מהחשבון שלך לחשבון PP אחר

בחינם. אבל אם רוצים למשל לקבל כסף מחשבון PP של מישהו, אז יש איזשהו צורך בתשלום. עכשיו, איך בכלל אני שם כסף בחשבון הPP ?

מחשבון הבנק שלי כאילו ? איך עושים את זה ? הרי אני לא אגיד לפקידה שולה"היי, אניי רוצה להעביר סכום של 200$ לחשבון הPayPal שלי"

ואז היא בטח תסתכל עלי O_o, ולא תבין מה אני רוצה.. האם יש באמת דרך להעביר דרך הבנק ? או אולי דרך הוויזה (שאין לי)

קראתי קצת על PP, וראיתי שיש להם הרבה בעיות בתמיכה, וב"איבוד" היתרה וכו'. זה אמיתי ? למישהו היו בעיות עם זה ? זה בטוח להשאיר

שם כסף ? האם אפשר להעביר כסף מ PP לחשבון בנק כאן בארץ ? טוב נסיים כאן בנתיים, תודה לכל העונים.

פורסם

הכול שטויות,אתה פשוט מכניס את הכרטיס אשראי והוא עושה כאילו רכשתה בחול אבל זה יהיה כתוב ככה נגיד:

paypal*OverClocker

שזה השם של המשתמש ששילמתה לו.

וככה זה יופיע בכרטיס אשראי.

פורסם
  • מחבר

ואם אין לי כ.אשראי בינ"ל ?

פורסם

אין לך אפילו Mastercard? :(

אם לא תשלם בווסטרן יוניון אם הוא מסכים..

זה דרך הדואר.

או תעשה העברה בנקאית בין לאומית,תברר בבנק.

ואם לא אז קשה קשה....

פורסם
  • מחבר

אני עדיין לומד בתיכון אני לא חושב שיש לי דרך חוקית לעשות כרטיס אשראי, נראה לי צריך Income קבוע בשביל זה : \ מישהו יודע באמת איך זה הולך ?

פורסם

למה שלא תבקש מההורים שלך?

פורסם
  • מחבר

אין להם כרטיס בינ"ל, אחרת הייתי עושה את זה כבר. יש אפשרות להעביר את זה דרך חשבון בנק או משהו ?

פורסם

גגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבררררררררררררררררררררררררררררררררררררררבררררררררררררררררררררררררררררררררררררררבררררררררררררררררררררררררררררררררררררררבררררררררררררררררררררררררררררררררררררררבררררררררררררררררררררררררררררררררררררררבררררררררררררררררררררררררררררררררררררררבררררררררררררררררררררררררררררררררררררררבררררררררררררררררררררררררררררררררררררררבררררררררררררררררררררררררררררררררררררררבררררררררררררררררררררררררררררררררררררררבררררררררררררררררררררררררררררררררררררררבררררררררררררררררררררררררררררררררררררררבררררררררררררררררררררררררררררררררררררררבררררררררררררררררררררררררררררררררררררררבררררררררררררררררררררררררררררררררררררררבררררררררררררררררררררררררררררררררררררררבררררררררררררררררררררררררררררררררררררררבררררררררררררררררררררררררררררררררררררררבררררררררררררררררררררררררררררררררררררררברררררררררררררררררררררררררררררררררררררר

אתה יכול לשלוח גם דרך ווסטרן יוניון

פורסם
  • מחבר

אתה מתכוון Add funds לחשבון של עצמך ? או שפשוט לשלם למישהו אפ ווסטרן יוניון ?

פורסם

אני עדיין לומד בתיכון אני לא חושב שיש לי דרך חוקית לעשות כרטיס אשראי, נראה לי צריך Income קבוע בשביל זה : \ מישהו יודע באמת איך זה הולך ?

בן כמה?

מגיל 16 אפשר להוציא כרטיס אשראי ש75% שיקבלו אותו בחול (לא פיזית בכספומט בחול אבל להזמין מחול אולי)

ו90% שPAYPAL יקבלו אותו

תעשה בלאומי כרטיס אשראי ויזה צעיר

פורסם

לא צריך כרטיס בינלאומי כדי לבצע רכישות אינטרנט מחו"ל - גם כרטיס שרשום עליו Valid Only In Israel מתאים.

פורסם

לא צריך כרטיס בינלאומי כדי לבצע רכישות אינטרנט מחו"ל - גם כרטיס שרשום עליו Valid Only In Israel מתאים.

אז זהו שלא....

אני אישית ניסיתי גם אם הYCARD שלאומי וגם אם הישראכראט של פועלים שעל שתיהם כתוב VALID ONLY IN ISREAL ותתפלא זה סתם כתוב שם....PP לא מזהה את זה בכלל.....

כדי לשלם בPP צריכים כרטיס אשראי בין לאומי....

הדרך הכי טובה שלך לשלם היא לבקש ממנו לעשות העברה בנקאית בין לאומית... קצת יקר בעמלה אבל אם אתה בן 16 אז אני לא חושב שיש....

פורסם
  • מחבר

אני אהיה בן 18 שבוע הבא, אבל אם אני אצטרך לתת עירבון, או אשראי מסויים של כמה אלפי שקלים אני לא חושב

שאוכל לתת כמה משכורות שלי רק כדי שתהיה לי וויזה.

פורסם

עניתי לך בתראד השני...

שאיזה מנהל יאחד את התראדים!

פורסם
  • מחבר

הנושאים קשורים אבל לא ממש חופפים. אני שואל באיזה צורה אפשר להעביר כספים לPayPal, ואתה שואל

האם אפשר לעשות את זה עם כרטיס אישראי צעיר. אמממ.. אז בעצם אתה שייך לתראד שלי - Welcome !

עכשיו מישהו יכול לענות לי כמה והאם בכלל צריך לשלם עירבון כשעושים כרטיס אשראי ? תודה !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים