עבור לתוכן

למה בארץ זה לא קורה... מכשיר כפול בבית הלקוח

Featured Replies

פורסם

כי בארץ לא מחלקים מתנות ;)

תאמין לי הישראלים תחמנים וגם לא מייבאים מלא דברים שיש בארצות אחרות לארץ

ואם כבר זה עולה מלא

• תגובות 34
  • צפיות 1.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

קניתי אותו בארץ, אם עדיין לא הבנת ;)

יניב

פורסם

יש לי בבית מודם אלקטל מהראשונים שיושב בלא מעש כי קניתי Router + Switch שלהם (אלקטל) שעושה עכשיו את כל העבודה מצויין. היה יקר, אבל אצלנו בבית חיבור אמין שווה זהב!

שווה למכור את המודם הישן?

פורסם

מה שהיה לא מוגבל זה לא המודם אורכית.

המודם בכלל לא היה קשור לאי-הגבלה, מה שקרה זה שבחלק מהאזורים בהם היה אורכית השרתים לא הגדירו הגבלה על המהירות.

כנראה שהשרתים היו ישנים, או סתם פרימטיביים ובגלל זה לא היתה הגבלה. הבעיה התחילה כשהשרתים האלה לא איפשרו בכלל לשלוח דברים, כל קובץ ששלחת נתקע תמיד אחרי 64KByte, לעומת זאת ההורדה היתה כ-600KB\S. בסופו של דבר בזק הגבילו גם את בעלי מודם אורכית (כנראה ע"י החלפת השרתים שלהם לשרתים משוכללים יותר) ובסוף אחרי המון צעקות החליפו לי לאקלט שפתר את בעית השליחה.

פורסם

עלק הסמסונג יותר טוב

כמו שאמרו האורכית לא היה מוגבל יכולתי לעשות שרתים של 20 איש!

הסמסונג הדפוק הזה! כל שבועיים צריך לעשות לו ריסט וזה משגע אותי!

והוא מכוער

אין כמו האורכית

טוב, תמשיך לחיות בסרט. לא לשמוע למה שאנשים עם "קצת" יותר נסיון ומידע אמין אומרים. אתה יודע שככה נבנים סטריאוטיפים וסטיגמות חסרות כל שחר? בדיוק כמו BOSE ברמקולים, מכוניות צרפתיות מתפרקות ולא אמינות כך גם מודם סמסונג זיבלי, אל אף שהוא עובד ב-PPPoE העדיף על פני חיבור VPN.

פורסם
  • מחבר

לא זכור לי שה SAMSUNG שלי ניתק אותי ב 3 שנים האחרונות...

אה, אולי שתלשתי לו את הכבל מהקיר... נכון, צודק

יניב

פורסם

אה, אולי שתלשתי לו את הכבל מהקיר... נכון, צודק

bad, bad samsung...

הבטיחו לנו מוצר אמין והנה נתלש לו הכבל והוא מפסיק לעבוד!

זבל של מוצר ::)

פורסם

מזכיר לי את התקופה האגדית של ה ADSL בתחילת דרכו, בארץ.

במרכזיות בזק השונות ברחבי הארץ, היה מותקן ציוד של שתי חברות - אלקטל הצרפתית ואורכית הישראלית.

כשהחלו לבצע את ההגבלה במרכזיות, נתקלו בקשיים עם הציוד של אורכית. בעלי המודמים של אורכית נשארו לא מוגבלים, בעוד משתמשי האלקטל הוגבלו ללא שום בעיה.

זו תופעה שחירפנה רבים, כולם היו להוטים להחליף את האלקטל באורכית (הצולע), מאחר וחשבו שזה מה שיימנע מהם להיות מוגבלים. רבים לא היו מודעים לכך שההגבלה מתבצעת במרכזיה בלבד, ולא במודם (כפי שנהוג בכבלים).

כיום, בכל המרכזיות, עד כמה שידוע לי, מותקן ציוד DSLAM ותשתית אופטית מתוצרת אלקטל בלבד. החוזה של בזק מול אורכית, הסתיים. כולנו גם יודעים כיום, עד כמה המודמים של אורכית לכשלעצמם, היו ממש גרועים. בעוד האלקטל הוא השולט, באמת אחלה מודם.

פורסם

לי יש שני מודמים בבית: האלקטל הנפוץ... שעושה את העבודה מצויין....

ומודם Dynamode USB.......... שהאמת גם עושה את העבודה.

ויש לי שאלה: כמה אתם משלמים לבזק כל חודש? אני חושב שאני עדיין משלם 99 שקל ואמרו לי שזה אמור להיות יותר זול ...

פורסם

על שירות WoW, אני משלם לבזק 80 ש"ח כל חודש, בהתחייבות לשנה, על חבילת ה 2 מגהביט.

לספקית, אני משלם 65 ש"ח כל חודש, ללא כל התחייבות, עבור חבילת ה 2 מגהביט.

=

סה"כ - 145 ש"ח בחודש לפס "יחסית" רחב...

פורסם

:\

אני משלם לאקטקום 190 שקל ל 3 חודשים (65 בחודש פלוס מינוס)

ולפי מה שאני יודע (כי אף פעם לא ראיתי משהו אחר) 99 שקל לבזק

כל זה על 512...................

אני ממש פראייר..........

כרגע אני מתכנן לעבוד למסלול של ברק (35 שקל ל 750) שהבעיה היחידה איתו היא שהוא בהתחייבות

לבזק לא איכפת לי להתחייב............

רוקפורד, באיזה ISP אתה?

בקיצר, מה לעשות כדי לעבור למסלול עם מחיר שפוי?

פורסם

012.

פורסם

יש לי את האלקטל SPEED TOUCH HOME@PRO הישן והטוב.... מוגדר כראוטר שמחובר להאב...

מה שאומר שיש לי עד 8 חיבורים לאינטרנט בבית, ואין שום צורך בחייגנים או שטויות כאלה.

אחרי פירמוט, מתקינים ווינדווס, GATEWAY 10.0.0.138, שמים DNS, והופ! יש חיבור לאינטרנט 24/7

זה ממש נוח.. והוא לא עושה לי בעיות...

ד.א. בקשר לתשלומים אתם בטוחים שאתם משלמים כל כך הרבה??

עד כמה שזכור לי אני משלם באיזור ה 50 שקל לספקית(בזק בינ"ל) ו 50 שקל לבזק או משהו באיזור...

אולי אני טועה..

פורסם

עבור איזו חבילה, רייזר?... 8)

פורסם

ADSL 1.5Mbps

יצא לי יותר זול לעבור ל 1.5 מאשר להישאר עם ה 750...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים