עבור לתוכן

בעיית התחברות לרשת - XP אשם כנראה

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב חדש (AMD64), עם XP PRO ENGLISH עם SP2, הוא מחובר ל-ADSL דרך מודם ECI שהפך לראוטר, דרך SWITCH , במקביל ללפטופ.

הכל עבד טוב ויפה, עד שיום אחד המחשב איבד את החיבור לאינטרנט. אחרי שיחה עם הספק ניסינו לעשות REPAIR לקבלת IP חדש, והוא לא עבר- נותן הודעת שגיאה שלא ניתן להשלים את הפעולה. גם IPCONFIG/RENEW נתקע. את אותו כבל רשת לקחתי וחיברתי ללפטופ - מתחבר כרגיל.

כמו כן לא ניתן אפילו לפתוח את הממשק של המודם דרך האקספלורר. אני הימרתי שמשהו בכרטיס רשת נדפק (ON BOARD), לקחתי את המחשב לחנות, בדקו, אמרו שגם עם כרטיס רשת חיצוני (USB) הוא לא מתחבר, אז הבעיה היא במערכת ההפעלה - לא בעיה שלהם. המליצו לפרמט ולהתקין שוב.

הרצתי AD-AWARE, SPYBOT, NAV, הכל נקי, עדיין לא מתחבר. ניטרלתי את הפיירוול של ה-XP, לא עזר. למישהו יש רעיון מה עוד אפשר לנסות ?ממש לא בא לי לפרמט ולהתקין מחדש...

פורסם

אתה בטוח שניטרלת ת'פיירוול?

תנסה להעיף את SP2, תראה מה קורה

פורסם

מה השגיאה שאתה מקבל?

האם יש לכרטיס רשת IP קבוע או שהוא מקבל IP משרת הDHCP?

האם ביטלת Services כמו הDhcp Client (שאם השרת הזה מובטל זה יכול להסביר הרבה שגיאות בNetwork Connections ובמיוחד אין קבלת IP משרת DHCP).

ניסית למחוק את הכרטיס רשת ולהתקין אותו מחדש?

קבעת DNS וGateway אם הIP הוא סטטי(קבוע)?

פורסם
  • מחבר

לאט לאט, אני לא ממש מבין בזה לעומק...

1. את הפיירוול אני בטוח שניטרלתי, איך מורידים את ה-SP2 ?

אין לכרטיס IP קבוע, ולא ביטלתי כלום, זה עבד ופתאום בלי ששיניתי כלום זה הפסיק לעבוד...

2. איפה זה ה-SERVICES שאתה מדבר עליו ?

3. לא ברור לי מה זה למחוק את הכרטיס רשת, הוא חלק מהלוח אם.

שוב, להדגיש - ההגדרות היו בסדר כי הכל עבד כשורה, בלי שום שינוי - לא התקנתי כלום ולא שיניתי שום הגדרה, פתאום איבדתי קשר עם האינטרנט.

ההגדרות לנתב נעשו מזמן (עם המחשב הקודם) לפי מדריך מפורום תפוז.

פורסם

1. You can remove the SP2 from the Add\Remove programs.

2.Start==>Run==>type: "services.msc".

3. the card is part of the mobo is a chip which locate on the mobo, you can disabled it from the bios.

If you still cant find the problem try to get help from the technical support of your internet supply.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, לידיעתכם רק - הורדתי את ה-SP2, לא עזר ונהיה יותר גרוע - שום חלון לא נפתח לי, שום דבר לא עובד.

נמאס לי , עשיתי פורמט והתקנה מאפס - והכל בסדר כרגע, אני לא שם SP2 בשלב זה....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים