עבור לתוכן

Dreams..

Featured Replies

פורסם

לפי התמונה שיש לך בחתימה נראה שאתה כבר אחרי, אבל נגיד :)

שמע אחי, זה לא בושה... חכה עוד כמה שנים יבוא לבד

עד אז! תעשה חיים!!! תהנה מהם...

יניב

• תגובות 36
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זו רק חתימה..

בכל מקרה, תודה...

הבעיה היא ה"תזוזות" בחלום...

נ.ב.

היום אני הולך לנסות לחלום חלום צלול בשיטה מתמטית - לספור - 1. אני רדום 2. אני רדום וככה עד שאני ארדם ואז כל פעם שאני מתבלבל אז להתחיל מחדש [תאמינו לי עכשיו ניסיתי (קצת עייף) והתחלתי לדלג על משפרים ולשכוח איפה אני... זו תוצאה של הרדמות החלקים במוח [כנראה ^^ ] .

פורסם

או שאתה תרוד ממשהו או שאתה מתוסכל מינית בצורה רצינית..

מה חלומות ארוטיים היו לי חחח חבל על הזמן האחרון היה הכי מזור!!!

אני מתחתן ואז חוזר הביתה ואז אנחנו יוצאים לחופשה הזאת אחרי החתונה ואז... :lol::jump::hi::hat::cool2:

קיצר חלומות מוזרים!!

פורסם
  • מחבר

כול פעם אני חולם שאני כבר הוצאתי רשיון טייס,ואני טס ואז אני מתעורר,ונזכר שיש לי עוד 6 שנים :(

פורסם

מבאס אני רוצה לעבור תיאורה כבר נמאס נמאס נמאס!! :'( :'( :'( :'(

פורסם

פעם חלמתי שמישהו נותן לי לאכול גוש חמאה ענק, אז אני יורק את זה החוצה........ או קיי, אז אחרי זה הייתי צריך לקום מהמיטה ב7 בבוקר, בחופש, לקחת טישיו ולנקות את הכרית... :nutty:

חחחח איזה מוזר גם לי קרה חלום דומה בדיוק!! זה עדיין קורה אני לפעמים חולם שאני מתנשק עם חברה שלי או שאני סתם ככה יורק(כן, סתם ככה יורק) ואני מתעורר אני מרגיש כרית רטובה..  :lol: אבל עכשיו למדתי כל פעם שאני מרגיש ככה אני עוצר חחח

וגם כן חלומות מוזרים אני לפעמים מתעורר מחלום שאני מוצא את עצמי עם רגל על רגל כאילו אני יושב בכיסא, ובכלל חבר שלי חולם חלומות מוזרים שהוא במיטה ולא יכול לזוז, משהוא שנקרא חלומות בוטליז', אתה פשוט במיטה וכל דבר רע שאתה חושב עליו מופיע ואתה לא יכול לעשות כלום..מפחיד

פורסם

מעניין, גם אני הרבה פעמים מתעורר עם רגל על רגל כאילו אני יושב על כיסא...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים