עבור לתוכן

כשאני מוריד קבצים ע"י התוכנה של הXP ההורדות נתקעות באמצע

Featured Replies

פורסם

הורדתי Download Accelerator Plus והוא לא נתקע באמצע הורדות,

אבל עדיין אני רוצה לפתור את זה...לא מותקן אצלי שום SP,

נגיד הורדתי את הקובץ התקנה של IE6 שמוריד את ההתקנה מהאינטרנט והוא פשוט נתקע אחרי כמה דקות, או אפילו כל הורדה פשוטה נתקעת

מה זה יכול להיות? (מחשב חדש לחלוטין-אולי בעצם בגלל זה?!)

פורסם

הנראה לי הבעיה היא שפשוט ישנם אתרים שאתה מוריד מהם המהירות פשוט לאט לאט יורדת ויורדת ויורדת עד שזה מגיע למצב

שכבר אתה לא מוריד גם לי זה קורה המון פעמים

בגלל זה משתמשים בתוכנות הורדה

אם אתה רוצה ממש תוכנה טובה להורדות לך על

INTERNET DOWNLOAD MANAGER

אני חושב שהיא הכי טובה..

פורסם

גם לי הייתה את הבעיה הזאת. הורדות ירדו טוב בDAP אבל נתקעו בתוכנת ההורדות של הXP (נתקעו בבת אחת, ללא שום ירידה הדרגתית במהירות). אני בטוח שיש פתרון יותר טוב משלי, אבל לאחר התקנת SP2 הבעיה נעלמה כליל.

פורסם
  • מחבר

הקטע הוא שההורדות האלה הם מאתרים גדולים, כמו מיקרוסופט (ואני לא מצליח להוריד את הSP2 פשוט לא מגיע לסוף)

נגיד הוא נתקע ואז אני שוב מוריד והוא ממשיך מאותו מקום שהוא הפסיק ופעם באה שהוא נתקע הוא כבר מתחיל מהתחלה עכשיו אני כבר עם DAP, אז זה בסדר

אבל חשבתי שיש פיתרון.

פורסם

מעניין מאוד. חשבתי שרק לי זה קורה!

בכל אופן לי זה קורה רק בהורדות משרתי FTP. וכן העברתי את זה לPASSIVE FTP. וגם בתוכנות הורדה זה קורה (CUTE,FLASHFXP).

אולי הבעיה בספק/תשתית? (ב.בינלאומי/כבלים)...

פורסם

בעיה בהורדת קבצים דרך האינטרנט אקספלורר היתה קיימת מאז ומתמיד, אבל היא נפתרה מתישהו בשנתיים האחרונות, נדמה לי שבעקבות עדכון של מיקרוסופט. מערכת ההפעלה שלך מעודכנת?

פורסם
  • מחבר

יש לי XP בלי SP וIE6 SP1

אבל אני לא חושב שזה קשור למערכת ההפעלה כי היה לי WIN 98 וזה עבד טוב בלי שום בעיות אף פעם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים