פורסם 2004 באוקטובר 621 שנים בהום סנטר יש להם גם כאלו ב-30 או שזה בחנויות אחרות ואגב אם אני קונה פשוט ב-30 אני יכול להחליף לו ת'ראש לסיכה למשל?? בשביל עבודות מודינג חיתוך פלסטיק כאלו...? בד"כ אתה יכול. רק תזהר כשאתה עובד עם הסיכה, ורצוי להשתמש במדריך לחיתוך פלסטיק עם מלחם שהיה פה פעם בפורום.
פורסם 2004 באוקטובר 621 שנים מחבר לא מצאתי בהום סנטר מלחם ב- 20-30 שקלים. היה ב-60 של יונדאי והיה 80 גם...אני מחפש 20 עדיין ... רק לחיתוך פלסטיק בלבד...
פורסם 2004 באוקטובר 621 שנים מלחם אתה רוצה??. ב20-30 ש"ח...??!!!לך לטמבור!!!!! (שאני חושב על זה טמבור קשור לצבע... אבל אתה יודע טמבור... כמו ACE והום סנטר בקטן!!!)אני קניתי מלחם משם ב25 שקל.. יש לך בכל פינה בחולון באזור ובבת ים...(אולי גם ת"א).יאללה לך לקנות....
פורסם 2004 באוקטובר 721 שנים סמטת המוזיקה בראשון זה כשאתה הולך מגלידת ג'רלדו (מומלץ!!!) ברחוב רוטשילד לכיוון קניון רוטשילד וזה פתאום יש לך סמטאה קטנה בצד שמאלזאתי סמטת המוזיקה ..
פורסם 2004 באוקטובר 721 שנים אני קניתי מלחם בהום סנטר, היה במבצע ב35 ש"ח 25W שעובד מצויין עד היום (כבר כמעט שנה) ואני מלחים הרבה..פשוט צריך לחכות למבצעים!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.