עבור לתוכן

מקרן קולנוע ביתי

Featured Replies

פורסם

מה אתם אומרים על המקרן בקישור הבא?:

http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/bezeqAuct.asp?pi=RUtocia2100MP

1. תקציב: כמה שיותר זול

2. שימוש: לראות סרטי קולנוע מידי פעם דרך המחשב

3. השקעה: האם צריך להשקיע במקרן בהמשך? ובכמה כסף? (אם המנורה נשרפת או לא יודע מה)

4. תכנון: המחשב ומערכת הרמקולים נמצאים בחדרי הפרטי, אך את הסרטים ארצה לראות עם המקרן בסלון, האם אפשר להשאיר את המחשב בחדר ולחבר אותו בכל זאת למקרן בסלון? (אני לא מעוניין בחיבור אלחוטי) תנו לי פתרונות נוחים ומהירים.

(אני עצלן)

פורסם

בקשר ל3, אז כן, זה נשרף (אם קוראים לך נורה), והיא יקרה - משהוא כמו שליש מהמכשיר (היה על זה כתבה ב"ממון").

פורסם

היא ממש לא יקרה (כ- 250$ בד"כ), ואין שום סיבה שבעולם שהיא תישרף (ואם היא תישרף אז במילא יש אחריות). צריך להחליף נורה רק אחרי כמה אלפי שעות שימוש (תלוי במכשיר, בין 2,000 ל 4,000 שעות). קודם תגיע ל- 100 שעות ואז נדבר...

בכל מקרה,

המקרן הזה הוא עלוב ביותר.

קח את ה Infocus X1, שעולה היום לדעתי בסביבות ה 6,500.

4. אם אתה לא מתכוון לשים מחשב בסלון, זאת בעיה. כי חיבור עם כבל VGA באורך יותר מ 10 מטר גם יהיה בעייתי וגם יעלה לא מעט..

פורסם

טעות שלי, לא התכוונתי שהיא תשרף לבד, אלא לאחר זמן שעות כלשהו.

אבל אם זה רק לסרטים פעם ב... אז לא תהיה לך בעיה עם הנורה.

פורסם
  • מחבר

אני רואה כמה סרטים עם חברים או משפחה יום אחד בשבועיים בערך

תסביר לי למה הוא כלכך עלוב ולמה השני שהצעת לי יותר טוב???, אם ההבדל הוא רק  500 אז אולי עדיף אותו באמת.

למרות שעדיין לא החלטתי אם באמת לקנות מקרן אבל זה בהחלט מפתה. כי אני גם ככה רואה סרטים זה לא משהו שיבוא לתקופה ויחלוף אלא תמיד יהיה

פורסם

תבדוק את הINFOUCS X1 ועוד מקרן שעובד בטכנולוגיה אחרת, יקר במעט מהX1 ואמור להיות טוב פי כמה הFujitsu LPF-B601.

אל תשכח שגם צריך מסך כמובן...

פורסם

תבדוק את הINFOUCS X1 ועוד מקרן שעובד בטכנולוגיה אחרת, יקר במעט מהX1 ואמור להיות טוב פי כמה הFujitsu LPF-B601.

אם כי אני מאמין שהפוג'יטסו אכן טוב יותר מה-X1, הוא גם יקר בכ-2000 ש"ח לערך מהתקציב של הבחור וזה לא הולך ברגל. מעבר לכך לא צריך להגזים, שכן מדובר בטרול (Delux), רב-אמן בבילבולי ביצים שם בתפוז שמנסה ללא הרף להצדיק את רכישתו, גם אם זה אומר לזלזל ב-H30 (המצוין כשלעצמו) כדי לגרום למקרן שלו להיראות כעסקה מוצלחת יותר.

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי למה המקרן שנתתי לכם בקישור כלכך עלוב ביחס למקרן השני שהצעתם לי. בבקשה עזרו לי להבין איך אני מבדיל בין הנתונים של המקרנים. ובקשר למסך...... מה איאפשר לראות על הקיר?

פורסם

תראה , מלכתחילה נבנה המקרן כאופציה יקרה יותר, כיום המחירים ירדו בצורה דראסטית יחסית לעבר, אבל עדיין זה עסק יקר, להערכתי צודקים אלו שממליצים על הFujitsu LPF-B601, הוא יקר , נכון, אבל עדיף להתאפק כמה חודשים לשים את הכסף בתכנית חסכון וכל חודש להוסיף קצת עד שתגיע לסכום, מאשר שתתפשר , תרוץ ותקנה , ונכון ,יהיה לך מקרן, אבל...

בנוגע למסך, שוב ,אתה יכול לחסוך ולהעמיד את אחותך הקטנה מול המקרן עם חולצה לבנה, או להקרין על הקיר, אבל גם המסך חשוב מאוד לאיכות התמונה,מכל האפשרויות , כיום ניתן להשיג מסך של 2*2 מ' ידני ב600 ש"ח , ואל תשכח שגם מומלץ מתקן תליה שניתן להוציא אותו ב 300 ש"ח, לעניות דעתי האישית ביותר והלא קובעת, מקרן זו אופציה להנאה טהורה, אין לך צורך בו, אז אם אתה משקיע כבר במשהו להנאה, עדיף להתאפק קצת , לחסוך , ולקנות משהו יותר טוב, מה גם שהמחירים יורדים כל הזמן, ולכן ממולץ שתגדיר לעצמך דגם , ותחכה או שהמחיר ירד או שהכסף יעלה, או ששניהם ואז תפגשו באמצע.

בברכה,

אסף

לשאלות נוספות asmy999@walla.com

פורסם

לא הבנתי למה המקרן שנתתי לכם בקישור כלכך עלוב ביחס למקרן השני שהצעתם לי. בבקשה עזרו לי להבין איך אני מבדיל בין הנתונים של המקרנים. ובקשר למסך...... מה איאפשר לראות על הקיר?

זה לא עניין של נתונים טכניים, נתונים טכניים על הנייר לא אומרים כלום. כלום. חד וחלק.

לך (פיזית) לחנויות רציניות שמתעסקות בנושא (אני את ה-X1 שלי קניתי מסופטק) ותבקש מהם הדגמה של ה-X1 או הפוג'יטו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים