עבור לתוכן

Venturi Fetish - עוצמה חשמלית

Featured Replies

פורסם

הנפט לא ייגמר מהר כמו שאתם חושבים, גם לפני 50 שנה אמרו שהנפט ייגמר בעוד 50 שנה, אבל השיטות להפקת נפט השתכללו ואיתם התוצרת.

ככול שעוברות השנים אנחנו מוצאים יותר דרכים להפקת נפט הטכנולוגיה תאריך את המשאב הזה.

• תגובות 35
  • צפיות 1.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

רוקפורד אני חייב לציין שאני תמיד נהנה לקרוא תרדים איכותיים שלך פה בפורום, אבל לאחרונה אני פשוט רואה תרדים שכבר ראיתי במקום אחר ;)

בכל מקרה אחרי 350 ק"מ תצטרכו להטעין את הבובה הזו מחדש, ולבסוף יצטרכו למצוא דלק חלופי והוא ימצא עם הזמן אל תדאגו.

פורסם

אבל עדיין המחיר יעלה יותר ויותר עם הזמן, כיום חבית נפט עולה קרוב ל50 דולר....

פורסם

היא עולה בגלל מה שקורה בעירק לפי דעתי לפני המלחמה שם היא הייתה הרבה פחות ככה זה הערבים לא נראה להם משהו יאללה בוא נעלה את המחיר של הנפט

פורסם

ההטענה של הבטריות של המכונית הנ"ל, איך מתבצע ?

פורסם

לפי מה שאני יודע...פשוט מחברים אותה לחשמל של הבית...

זה קצת יותר פרקטי בארה"ב לדוגמא שלרוב האנשים יש חניה פרטית

פורסם

וכמה זמן לוקחת ההטענה?

ואחרי מספר שנים הבטריה נחלשת ונוסעת פחות פר הטענה או אפילו מפסיקה לעבוד?

פורסם

אוטו מדהים אבל אין לו תשתית וגם אין מצב שתהיה תשתית לרכבים חשמליים בזמן הקרוב.

העתיד הוא כמו שאמרו פה קודם - מימן.

קל להשגה, לא מזהם...

וד"א הדלק הוא מימן אבל המנוע של אותם רכבים הוא גם חשמלי, החשמל מופק מפירוק המימן.

פורסם

כן, המימן הולך להיות "הדבר הבא", בקליפורניה יש כבר תחנות מימן, ומכוניות שנודעות על הכביש.

פורסם

אבל עד שזה יכנס לשוק חזק יקח הרבה זמן...

וגם תהיה התנגדות גדולה מאוד של בעלי תחנות הדלק... הרי הם עושים המוןןן כסף וזה יפגע בהם בהתחלה בין המעבר ולא בטוח שהם רצו בכלל לעבור :-\ :P

פורסם

מה הבעייה ? זה לא שיום אחד פוף מכוניות שנעות על בנזין יעלמו .... יש מה שנקרא תקן 2010 שזה תקן שמתיר נסיעת מכוניות בנזין שעומדות בתקן של זיהום אויר נמוך במיוחד ז"א כל מכונית שיוצרה לפני המאה ה-21 כנראה תלך למוזיאון.

לגבי המימן ? מה הבעייה להוסיף עמדת תדלוק מימן כמו שיש אוקטנים שונים ודיזל ?

אגב למישהו יש עוד תמונות למכוניות מונעות חשמל (מימן ראיתי כבר הרבה ).

אגב, המכויות קלות מאוד, האם זה בא על חשבון בטיחות ? האם מנועי המימן לא מסוכנים מבחינת אפשרות פיצוץ ?

פורסם

אם אפשר תמונות של מכונית מימן יהיה מעולה =]

פורסם

חחח כל הקטע הזה של מכוניות חשמליות מצחיק.

חשמל מופק (ברובו) ממה? נכון ממשאבים טבעיים. נפט, גז ושאר מזיקים.

יש גם תחנות רוח ותחנות סולאריות.

פורסם
אם אפשר תמונות של מכונית מימן יהיה מעולה =]

מכוניות על מימן ניראות אותו דבר כמו מכוניות על בנזין רק שהביפנוכה של האוטו שונה.

פורסם

מישהו חשב על תאים סולרים כי יש כבר מכונית שנוסעת נון סטופ(במצב נורמלי שלא מעונן יום ולילה) ב107 קמ"ש בבוקר הוא אוסף חשמל ומניע את הגלגלים ובלילה הוא משתמש רק בסוללות וכן מימן זה הדרך ד"א מימן אפשר להפיק בבית צריך רק שני מוטות מוליכים מעביר מAC לDC עם הרבה כוח והרבה מים כי רק תשיעית של המים הופכים למימן והשאר לחמצן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים