פורסם 2002 במאי 2723 שנים הכרטיס : FlyVideo IIהבעיה : הורדתי דריוורים חדשים ביותר לכרטיס (winXP), התקנתי את התוכנה שבאה איתם LifeView Studioהבעיה היא שברזולוציות הקטנות, מתחת ל 640x480 רואים את התמונה שהיא זזה ב Offset ככה שבעצם רואים משהו כמו 80 אחוז..וזה גם ממש מגעיל ברזולוציות קטנות, לא משנה כמה אתה מגדיל Manualy.עכשיו, שמעבירים ל 640x480 רואים שתי תמונה אחת על השניה, שאחת ב Offset לשני שהיא במרכז.לפני כמה שבועות שהשתמשתי ב WinME הכל פעל טוב, כמובן, כי אז היתה לי תוכנה אחרת ל WinME הרבה יותר טובה ממה שיש עכשיוהבעיה שהיא לא עובדת על XP..אז אם למישהו יש פתרון בבקשה שיעזור, תודה.
פורסם 2002 במאי 2723 שנים כמובן שזה לא יעבוד טוב כמו ב 9x שמשתמש בדריברי VxD ... XP עובד על WDM דריברים וירטואלים שמשתמשים במעבד ... תבדוק כמה הוא משתמש בזמן שהכרטיס יעבוד Alt+Ctrl+Del ...ותנסה את הדריברים האלו Press Here
פורסם 2002 במאי 2723 שנים מחבר זה כבר הדריוורים שאני משתמש בהם..גם אני רוצה להשתמש בתוכנה הישנה שהיתה לי, עם ה Menu bar למטה, זאת היתה תוכנה מצויינת.עכשיו זאת סתם תוכנה דפוקה עם GUI של remote control..ממש תוכנה דפוקה.
פורסם 2002 במאי 3123 שנים שמע... יש לי דריברים מיוחדים שמישהו הכין , יענו Tweaked ..אני עדיין לא ניסיתי אותם ... אני על 9x ואני מרוצה מהדריברים 5.96 .אבל אני יכל לשלוח לך את הדריברים המיוחדים ותגיד לי איך הם ...ICQ :32217458
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.