עבור לתוכן

לכל האנשים שבונים מפרטים מ KSP.

Featured Replies

פורסם

איזה 30 יום ???

OEM CPUs normally warranted by Newegg.com for 30-days are extended to 1-year.

עריכה : לא משנה כרגע קראתי שהאחריות המורחבת לא בחינם

אין כונן קשיח שהוא 8MB BUFFER שאין לו שלוש שנים אחריות - עובדה.

אז מה זה ??? http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=22-144-318&depa=0

פורסם

אז מה זה ?

בכוננים הקשיחים דיברתי על הארץ לפחות, אין יבואן שלא נותן שלוש שנים לכונן 8MB כי הוא יודע שזה אומר שפשוט אף אחד לא יקנה אותו..

פורסם
  • מחבר

זה מה שאני אמרתי!!

מה שאנשים צריכים זה לציין שההרדיסק הוא רק 2 באפר!

ושעם לא משלים עוד 200 שקל לא מקבלים אחריות מאלה על הרכיבים

פשוט צריך להגיד את זה לאנשים כדי לא לבלבל אותם.

פורסם

אני לא מבין על מה אתה מתלונן?

תוספת של 190 ש"ח הרכבה זה רק למי שבחר מחשב מחלקים ולא מחבילות.. הממוצע היומי של כאלה שאני פוגש ביום הוא 1 או 2.. (מתוך 20-30 לקוחות בממוצע ליום).

וגם ככה זה מוסיף רק לאחריות של המעבד כמו שכבר הסברתי את הסיבה.

אף אחד לא מכריח אותם לקחת את הכונן הקשיח היחיד שמגיע עם ה-2MB BUFFER.. הוא מגיע בחלק מן החבילות כן.. אבל אין בזה שום פסול.

ואתה יודע מה? אני מציע לכל האנשים לשדרג אותו לאחד עם שלוש שנים אחריות (עזוב את ה-8MB, ההבדל בביצועים זה לא מה שיעשה להם את זה) והרוב לא ממש מעוניינים. ברוב החבילות התוספת היא 70-80 ש"ח לכזה כונן, וזה עדיין לא מעניין אותם..

חוץ מזה שתתפלא אבל רוב האנשים שמגיעים ל-KSP בכלל לא מגיעים מהאינטרנט, כמות הזמנות האינטרנט היא שולית לחלוטין..

אלו שקונים מחשבים כמעט כולם קונים חבילות (עם שינוי פה ושם), שיש עליהם הנחה (ממחיר מחירון) וההרכבה כבר כלולה במחיר שלהם, אז הם קיבלו מראש את השלוש שנים אחריות על המעבד בלי שהם שילמו על זה אקסטרא כסף, כי זה מצטמם עם ההנחה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים