פורסם 2004 באוקטובר 721 שנים :lol: לאן הת'ארד הגיע, לא האמנתי שזה יגיע עד לשם, אבל נו מילא... דרך אגב אני לא חושב שכולם ילדים, אני הולך להתגייס עוד חודשיים ואני כבר עברתי את 18.
פורסם 2004 באוקטובר 721 שנים יחסית לחנוני מחשבים הבנים פה מדברים די הרבה... ~בורחת כל עוד נפשי הכתומה בי~
פורסם 2004 באוקטובר 721 שנים יחסית לחנוני מחשבים הבנים פה מדברים די הרבה... ~בורחת כל עוד נפשי הכתומה בי~ התגעגעתיייייי! ופבל, כן, כולנו בוחרים בך
פורסם 2004 באוקטובר 721 שנים התגעגעתיייייי!ופבל, כן, כולנו בוחרים בךתודה , תודה , תודה ! :-*נ.ב. יש לי פוטנציאל ... פעם אמרו לי שאני יכול להיות אחלה דוגמן גרביים 8)
פורסם 2004 באוקטובר 721 שנים יחסית לחנוני מחשבים הבנים פה מדברים די הרבה... ~בורחת כל עוד נפשי הכתומה בי~ מה Merrymoon הזמינה BackUp ?
פורסם 2004 באוקטובר 721 שנים מה Merrymoon הזמינה BackUp ? אוי מותק, ממש לא, פשוט אני שונאת לשמוע הבלים (או לקרוא אותם) ובאמת, אני אישית חושבת שלא יזיק לנו מלכת יופי סקינית..
פורסם 2004 באוקטובר 721 שנים מה Merrymoon הזמינה BackUp ? מסתבר... if there ever was a thread worth locking.... :
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.