עבור לתוכן

תחרות מלכת היופי!

Featured Replies

פורסם

את אומרת "שוק בשר" כדי להעלות קונוטציות שליליות אבל מה רע בשוק בשר? למה זה צריך להיות דבר תפל ?

למה מיניות מובלטת זה ישר "רדוד" , וצריך להסתיר ?

אז זה לא !!

כי בני האדם מתיימרים להיות "נעלים" יותר (לא נעליים) מחיות ובכל זאת כל האינטרסים מתרכזים ב"איד", בלאכול, לישון ולהזדיין. אנחנו מסוגלים ליותר מזה, לא? ואני לא מתכוונת ללעשות מזה רייטינג.

• תגובות 57
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה שאנחנו יכולים לעשות יותר מפעולות שנקראות בסיסיות לא אומר שהפעולות הבסיסיות טובות פחות

פורסם

122200393852AM.jpg

שקססיי!!!

פורסם

אם רק קופים זוכים אז הילד הבאה היה הבטוח מנצח

122200393852AM.jpg

OMFG Holy shit!!!

איזה חתיך!!!!

איך הוא עדיין לא מוקף בנערות פלייבוי?!!?!

:o

פורסם

מוצא האדם מן הקוף

פורסם

השאלה היא אם אנו רוצים לחזור אל מאין באנו... ::)

פורסם

יאלה מה כולם משחקים לי אותה...

רב המועמדות כוסיות נטו... חלק מהם פחות כי הם חייבים להכניס גם "ערביות" ומז***** אחרות...

סהכ כולן יפות

MERRYMOON, עד כמה שזכור לי לא זכית מקום ראשון (וגם לא קרוב לזה) במלכת היופי ב 50 שנים האחרונות... תקני אותי אם אני טועה

יניב

פורסם

יאלה מה כולם משחקים לי אותה...

רב המועמדות כוסיות נטו... חלק מהם פחות כי הם חייבים להכניס גם "ערביות" ומז***** אחרות...

סהכ כולן יפות

MERRYMOON, עד כמה שזכור לי לא זכית מקום ראשון (וגם לא קרוב לזה) במלכת היופי ב 50 שנים האחרונות... תקני אותי אם אני טועה

יניב

אני לא יודע מה אתך, אבל אני מעדיף מכוערת שיודעת יותר מלהגיד שלום עולמי על כוסית שגם את זה בקושי אומרת...

פורסם
  • מחבר

אבל זה לא תחרות שאתה אשכרה זוכה בך

מה זה להעדיף

זאת תחרות יופי של מי יותר יפה!! לא מי יותר טובה כאשה!

יופי נטו!

אם הם רוצים לעשות תחרות של מי נראית טוב מבשלת טוב ותהיה אשה טובה זה משהו אחר

פורסם

אני לא יודע מה אתך, אבל אני מעדיף מכוערת שיודעת יותר מלהגיד שלום עולמי על כוסית שגם את זה בקושי אומרת...

ויקי קנפו בעזרת השם מתחת לחופה שלך

RULE THE PC צודק! העם רוצה בחורות יפות בתחרות יופי... פה ושם יש ערביות קונפות, לא נורא...

יניב

פורסם

אתה קורא לויקי קנפו חכמה?! נפל לך בורג?

פורסם

אבל אני מעדיף מכוערת שיודעת יותר מלהגיד שלום עולמי...

מוסכם שויקי קנפו מכוערת? היא הרי התפשטה בעירום ***מלא*** מול הטלויזיה.... מוסכם!

מוסכם שהיא יודעת להגיד יותר משלום? היא מדברת המון בתקשורת, עם שר האוצר, עם חצי מהכנסת וכו'... ***כל*** האמהות החד הוריות תומכות בה והולכות איתה לצעדות ברגל משדרות לירושלים... אז מוסכם שהיא הרבה יותר מסתם אימרת שלום

נראה לי שאתם תהיו צמד חמד... תזמין אותי לחתונה ;)

:jump::lol::jump::lol::jump::lol: ;D

יניב

פורסם

מכה נפלאה מתחת לחגורה... רק חבל שאני זה שחטף אותה...

ואין לי שום דבר נגד כוסיות, אני פשוט מעדיף כאלה עם שכל

פורסם

סתם בצחוק אחי, חולה עליך ;)

שמע, מה שמביא רייטינג זה כוסיות, אין מה לעשות... תבין מה השוק רוצה... אם אתה שונה מהעם זה אומר רק טוב, תאמין לי.

יניב

פורסם

יניב

לא, לא ניסיתי אבל דגמנתי. :cool2:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים