פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים את אומרת "שוק בשר" כדי להעלות קונוטציות שליליות אבל מה רע בשוק בשר? למה זה צריך להיות דבר תפל ?למה מיניות מובלטת זה ישר "רדוד" , וצריך להסתיר ?אז זה לא !!כי בני האדם מתיימרים להיות "נעלים" יותר (לא נעליים) מחיות ובכל זאת כל האינטרסים מתרכזים ב"איד", בלאכול, לישון ולהזדיין. אנחנו מסוגלים ליותר מזה, לא? ואני לא מתכוונת ללעשות מזה רייטינג.
פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים זה שאנחנו יכולים לעשות יותר מפעולות שנקראות בסיסיות לא אומר שהפעולות הבסיסיות טובות פחות
פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים אם רק קופים זוכים אז הילד הבאה היה הבטוח מנצח OMFG Holy shit!!! איזה חתיך!!!! איך הוא עדיין לא מוקף בנערות פלייבוי?!!?!
פורסם 2004 באוקטובר 521 שנים יאלה מה כולם משחקים לי אותה...רב המועמדות כוסיות נטו... חלק מהם פחות כי הם חייבים להכניס גם "ערביות" ומז***** אחרות...סהכ כולן יפותMERRYMOON, עד כמה שזכור לי לא זכית מקום ראשון (וגם לא קרוב לזה) במלכת היופי ב 50 שנים האחרונות... תקני אותי אם אני טועהיניב
פורסם 2004 באוקטובר 521 שנים יאלה מה כולם משחקים לי אותה...רב המועמדות כוסיות נטו... חלק מהם פחות כי הם חייבים להכניס גם "ערביות" ומז***** אחרות...סהכ כולן יפותMERRYMOON, עד כמה שזכור לי לא זכית מקום ראשון (וגם לא קרוב לזה) במלכת היופי ב 50 שנים האחרונות... תקני אותי אם אני טועהיניבאני לא יודע מה אתך, אבל אני מעדיף מכוערת שיודעת יותר מלהגיד שלום עולמי על כוסית שגם את זה בקושי אומרת...
פורסם 2004 באוקטובר 521 שנים מחבר אבל זה לא תחרות שאתה אשכרה זוכה בךמה זה להעדיףזאת תחרות יופי של מי יותר יפה!! לא מי יותר טובה כאשה!יופי נטו!אם הם רוצים לעשות תחרות של מי נראית טוב מבשלת טוב ותהיה אשה טובה זה משהו אחר
פורסם 2004 באוקטובר 521 שנים אני לא יודע מה אתך, אבל אני מעדיף מכוערת שיודעת יותר מלהגיד שלום עולמי על כוסית שגם את זה בקושי אומרת...ויקי קנפו בעזרת השם מתחת לחופה שלךRULE THE PC צודק! העם רוצה בחורות יפות בתחרות יופי... פה ושם יש ערביות קונפות, לא נורא...יניב
פורסם 2004 באוקטובר 521 שנים אבל אני מעדיף מכוערת שיודעת יותר מלהגיד שלום עולמי... מוסכם שויקי קנפו מכוערת? היא הרי התפשטה בעירום ***מלא*** מול הטלויזיה.... מוסכם! מוסכם שהיא יודעת להגיד יותר משלום? היא מדברת המון בתקשורת, עם שר האוצר, עם חצי מהכנסת וכו'... ***כל*** האמהות החד הוריות תומכות בה והולכות איתה לצעדות ברגל משדרות לירושלים... אז מוסכם שהיא הרבה יותר מסתם אימרת שלום נראה לי שאתם תהיו צמד חמד... תזמין אותי לחתונה ;D יניב
פורסם 2004 באוקטובר 521 שנים מכה נפלאה מתחת לחגורה... רק חבל שאני זה שחטף אותה...ואין לי שום דבר נגד כוסיות, אני פשוט מעדיף כאלה עם שכל
פורסם 2004 באוקטובר 521 שנים סתם בצחוק אחי, חולה עליך שמע, מה שמביא רייטינג זה כוסיות, אין מה לעשות... תבין מה השוק רוצה... אם אתה שונה מהעם זה אומר רק טוב, תאמין לי. יניב
פורסם 2004 באוקטובר 521 שנים MERRYMOON, עד כמה שזכור לי לא זכית מקום ראשון (וגם לא קרוב לזה) במלכת היופי ב 50 שנים האחרונות... תקני אותי אם אני טועה יניב לא, לא ניסיתי אבל דגמנתי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.