פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים תראו אני אמור לעשות גשר בעוד איזה חודש חודש וחצי גג,עכשיו אני מת מיפחד מרופאי שיניים ואין מה לעשות.אז השאלה זה איך עושים את זה כמה זמן זה הולך ואיל זה בנוי?בלי חוכמות זה לא כואב מה אתה פוחד! אין מה לעשות אני חייב לדעת!!!
פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים לא בדר"כ זה לא כואב.....לי היה גם גשר וגם פלטה...והיום השיניים שלי ישרות . ד"א בהתחלה יש קצת לחץ על השיניים אבל אתה תתרגל ותופסים את הגשר על השינים עם דבק,ובשיניים האחרונות יש טבעות שלשם מחברים את החוטים.. תבקט שהאורטודנט שיהיה זהיר ועדין...
פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים רצוי לעשות את זה בדיוק בטווח הגילאים הזה... ותקווה שלא תיאלץ לשים רסן, כי זה קצת יכאב... הגשר בהתחלה יילחץ לך קצת כשבוע ימים, לאחר מכן תתרגל.
פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים יהיה כואב חכה תראה מה יהיה כשהרופה ימתח את הגוניות אתה לא תצלוך לנגוס מרוב כאב
פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים יהיה כואב חכה תראה מה יהיה כשהרופה ימתח את הגוניות אתה לא תצלוך לנגוס מרוב כאבאל תקשיב למה שהדפק* הזה אומר...הוא סתם מנסה להפחיד אותך
פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים רצוי לעשות את זה בדיוק בטווח הגילאים הזה... ותקווה שלא תיאלץ לשים רסן, כי זה קצת יכאב... הגשר בהתחלה יילחץ לך קצת כשבוע ימים, לאחר מכן תתרגל. איזה טווח גילאים ? ומה זה רסן ? זה ששמים על הצוואר ?
פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים יהיה כואב חכה תראה מה יהיה כשהרופה ימתח את הגוניות אתה לא תצלוך לנגוס מרוב כאבזה דווקא די נכון, הולכים לרופא והוא מותח את הגומיות, ובמשך יום בערך השיניים כואבות בטירוףבסופו של דבר, כל הסיפור משתלם מאוד, שיניים ישרות עבור קצת סבל במשך שנה-שנתיים זה לא כזה נורא
פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים ומה זה רסן ? זה ששמים על הצוואר ? כן....רק חסרה רצועה ויש לך כלב ;D... זה דווקא די נכון, הולכים לרופא והוא מותח את הגומיות, ובמשך יום בערך השיניים כואבות בטירוף בסופו של דבר, כל הסיפור משתלם מאוד, שיניים ישרות עבור קצת סבל במשך שנה-שנתיים זה לא כזה נורא שמע,בכל זאת הוא הגזים,זה לא ממש כואב..
פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים זה לא עד כדי כך כואבאתה מרגיש כאילו כל השינים שלך מתנדנדות והולכות ליפול. אבל מתרגלים לזה מהר מאוד ואז זה סתם שטויות
פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים או תודה נירגעתי!ורגע הוא מדביק את השיניים שלי לגשר או מה? ואני צריך לבוא עליו כול כמה זמן?
פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים הוא מדביק לך קוביות על השינים. אתה צריך לבוא אליו בערך פעם בחודש, הוא כבר יגיד לך גם לי היה גשר עד סוף החופש הגדול ועכשיו יש לי פלטה ואל תדאג כמה שזה מפחיד זה כלום אז נכון שבשבוע הראשון קצת יכאב לך אבל בקטנה
פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים הטיפול עצמו לא מפחיד ולא כואב. הדבר היחידי שיש לך לדאוג ממנו זה להיות תקוע עם השואב רוק המזורגג הזה עשרים דקות עד שהדבק מתייבש...
פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים תראה, זה כואב שולי יום-יומיים כל פעם שאתה מחזק את הגומיות(וגם בפעם הראשונה). ביומיים האלה קשה קצת לאכול, אבל אני מאמין שתסתדר עם זה.רק תדע - זה דורש הרבה מחוייבות, בעתיד כשתהייה לך פלטה תצטרך לשים אותה כל יום ואם לא תשים, השיניים יחזרו לך להיות עקומות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.