עבור לתוכן

גשר בשיניים,כואב? ועוד כמה שאלות..

Featured Replies

פורסם

תראו אני אמור לעשות גשר בעוד איזה חודש חודש וחצי גג,עכשיו אני מת מיפחד מרופאי שיניים ואין מה לעשות.

אז השאלה זה איך עושים את זה כמה זמן זה הולך ואיל זה בנוי?

בלי חוכמות זה לא כואב מה אתה פוחד! אין מה לעשות אני חייב לדעת!!!

פורסם

לא בדר"כ זה לא כואב.....לי היה גם גשר וגם פלטה...והיום השיניים שלי ישרות :D.

ד"א בהתחלה יש קצת לחץ על השיניים אבל אתה תתרגל ותופסים את הגשר על השינים עם דבק,ובשיניים האחרונות יש טבעות שלשם מחברים את החוטים..

תבקט שהאורטודנט שיהיה זהיר ועדין...

פורסם

רצוי לעשות את זה בדיוק בטווח הגילאים הזה... ותקווה שלא תיאלץ לשים רסן, כי זה קצת יכאב... הגשר בהתחלה יילחץ לך קצת כשבוע ימים, לאחר מכן תתרגל.

פורסם

יהיה כואב חכה תראה מה יהיה כשהרופה ימתח את הגוניות אתה לא תצלוך לנגוס מרוב כאב

פורסם

אל תקשיב למה שהדפק* הזה אומר...הוא סתם מנסה להפחיד אותך

פורסם

רצוי לעשות את זה בדיוק בטווח הגילאים הזה... ותקווה שלא תיאלץ לשים רסן, כי זה קצת יכאב... הגשר בהתחלה יילחץ לך קצת כשבוע ימים, לאחר מכן תתרגל.

איזה טווח גילאים ?

ומה זה רסן ? זה ששמים על הצוואר ? :P

פורסם

זה דווקא די נכון, הולכים לרופא והוא מותח את הגומיות, ובמשך יום בערך השיניים כואבות בטירוף

בסופו של דבר, כל הסיפור משתלם מאוד, שיניים ישרות עבור קצת סבל במשך שנה-שנתיים זה לא כזה נורא

פורסם

ומה זה רסן ? זה ששמים על הצוואר ?  :P

כן....רק חסרה רצועה ויש לך כלב ;D...

זה דווקא די נכון, הולכים לרופא והוא מותח את הגומיות, ובמשך יום בערך השיניים כואבות בטירוף

בסופו של דבר, כל הסיפור משתלם מאוד, שיניים ישרות עבור קצת סבל במשך שנה-שנתיים זה לא כזה נורא

שמע,בכל זאת הוא הגזים,זה לא ממש כואב..

פורסם

זה לא עד כדי כך כואב

אתה מרגיש כאילו כל השינים שלך מתנדנדות והולכות ליפול. אבל מתרגלים לזה מהר מאוד ואז זה סתם שטויות

פורסם

או תודה נירגעתי!

ורגע הוא מדביק את השיניים שלי לגשר או מה? ואני צריך לבוא עליו כול כמה זמן?

פורסם

הוא מדביק לך קוביות על השינים. אתה צריך לבוא אליו בערך פעם בחודש, הוא כבר יגיד לך

גם לי היה גשר עד סוף החופש הגדול ועכשיו יש לי פלטה

ואל תדאג כמה שזה מפחיד זה כלום אז נכון שבשבוע הראשון קצת יכאב לך אבל בקטנה

פורסם

כמה זמן לוקח כול הטיפול?

וחשבתי זה לבוא עליו כול שבוע!

איזה מזל!

פורסם

הטיפול עצמו לא מפחיד ולא כואב. הדבר היחידי שיש לך לדאוג ממנו זה להיות תקוע עם השואב רוק המזורגג הזה עשרים דקות עד שהדבק מתייבש...

פורסם

תראה, זה כואב שולי יום-יומיים כל פעם שאתה מחזק את הגומיות(וגם בפעם הראשונה). ביומיים האלה קשה קצת לאכול, אבל אני מאמין שתסתדר עם זה.

רק תדע - זה דורש הרבה מחוייבות, בעתיד כשתהייה לך פלטה תצטרך לשים אותה כל יום ואם לא תשים, השיניים יחזרו לך להיות עקומות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים